RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#12879  Szerző: Obladioblada

Zolika írta:nem látom mért húznák, és hogyan nyárik. Ha buknak, hamarabb buknak.
De persze hajlandó vagyok mindenkivel külön alkut kötni. :-D Tőlem lehet szeptember 1 is a számodra. Igazán rugalmas vagyok. :gonosz:
Azért, mert az havi szinten sok sok milliónyi reklámbevétel, addig amíg szól, és amiből nem kell senkinek semmit sem fizetni, mivel ez egy hivatalosan már régóta nem működő rádió. A reklámozó úgysem tudja, hogy mi az az ortt, és újságot sem olvas, ha mégis, elmagyarázzák neki, hogy az hülyeség. Ez a gyakorlat reklám fronton Miskolcon.

Legyen július 1. Az a biztos. Bár valszeg hamarabb be fog zárni a bazár, az a végső dátum nálam. Addig vagyok türelmes. :D
 #12877  Szerző: Zolika

Obladioblada írta:
Zolika írta:A fentiek alapján ajánlok is egy fogadást! :hehe:
Ha áprilisban még lesz Gold FM elismeritek, hogy én vagyok e fórumon a legokosabb. :yeah:
Ha viszont nektek lenne igazatok és nem lesz Gold, elismerem majd, hogy síkhülye vagyok és mélyen meghajlok a zsenialitásotok előtt. NA? 8-)
Jobb szeretek sörben fogadni. :D Szerintem tovább fog húzódni a bezárás, kb nyárig. Így ebben a fogadásban nem veszek részt. Néhány sorral lejjebb leírtam, hogy a végeredmény szempontjából mindegy, hogy holnap vagy három hónap múlva hallgat el. Elhallgat és kész. Ez a lényeg.
Sajna aligha egy helyen lakunk így marad valami fórumos tét. :P
Mondjuk nem látom mért húznák, és hogyan nyárik. Ha buknak, hamarabb buknak.
De persze hajlandó vagyok mindenkivel külön alkut kötni. :-D Tőlem lehet szeptember 1 is a számodra. Igazán rugalmas vagyok. :gonosz:
 #12874  Szerző: Obladioblada

Zoey írta:Na jó, mondjuk ők semmiről nem tehetnek, most elég gázban vannak, hogy így veszítik el a munkahelyüket, de gondolom ez nem lesz negatív tényező számukra egy új rádió keresésénél.
Még annyi, hogy jelen állás szerint (a jelenen van a hangsúly) lesz nekik munkájuk ugyanott, ugyanúgy. Csak nem Miskolcra, Debrecenbe és Nyíregyházára kell majd dolgozni, hanem Tatabányára, Egerbe, stb. Tehát sok minden nem változik, meg kell tanulni egy új város nevét...
 #12873  Szerző: Zolika

Szepi írta:Kíváncsi lennék Zolika, hogy te még milyen lehetőséget látsz, ami alapján a Gold folytathatná.

A kettővel ezelőtti hozzászólásodban leírt esetre csak azt tudom mondani, hogy az már keményen BTK.-s eset lenne, lásd: ZSAROLÁS.
A korábbinál szájbarágósabban már nem tudom leírni.
Így is mindig annyira szájbarágós vagyok, hogy túl hosszú vagyok. :x Én hülye ezzel töltöm az időmet. :hit:

Köznyelvi értelemben természetesen zsarolás. Hogy btk szerint is, az nagyon nem valószínű. Hallottam már becsődölt cégekről... Szerintem te is. :shock:

De ha ennyire biztos vagy magadban, legyél te az első aki fogad velem! :-D
Aztán persze tartsd is majd be a vállalásod, ha vesztenél. :gonosz:
 #12870  Szerző: Obladioblada

Zolika írta:A fentiek alapján ajánlok is egy fogadást! :hehe:
Ha áprilisban még lesz Gold FM elismeritek, hogy én vagyok e fórumon a legokosabb. :yeah:
Ha viszont nektek lenne igazatok és nem lesz Gold, elismerem majd, hogy síkhülye vagyok és mélyen meghajlok a zsenialitásotok előtt. NA? 8-)
Jobb szeretek sörben fogadni. :D Szerintem tovább fog húzódni a bezárás, kb nyárig. Így ebben a fogadásban nem veszek részt. Néhány sorral lejjebb leírtam, hogy a végeredmény szempontjából mindegy, hogy holnap vagy három hónap múlva hallgat el. Elhallgat és kész. Ez a lényeg.
 #12867  Szerző: Obladioblada

Zoey írta:Az az érdekes, hogy a műsorvezetők meg sem említik ezt a lehetséges már-már biztos véget, pedig szükséges lenne tájékoztatni a hallgatóságot, mielőtt búcsúzás nélkül elmenne a hang. Ők csak tudják a vég időpontját, nem?!?
Kicsit hülyén jönne ez le egy rádióban, mindentől elvonatkoztatva. Profi műsorvezető ilyet nem csinál, mert magát járatja le, és kicsit ciki is a rádiónak. A dolgozó maximum másnap már nem megy be dolgozni, és csináljon a főnökség amit akar.
Zoey írta:Na jó, mondjuk ők semmiről nem tehetnek, most elég gázban vannak, hogy így veszítik el a munkahelyüket, de gondolom ez nem lesz negatív tényező számukra egy új rádió keresésénél.
Én is átérzem a problémájukat, sajnálom is őket, de a többség el fog tudni helyezkedni előbb vagy utóbb a szakmán belül. Bár nem a legjobb ajánlólevél az, hogy a "Gold Fm-ben dolgoztam". Jelenleg legalábbis ez nem a minőség garanciája. Majd megcáfolnak a kollégák. :D
Zoey írta:Amúgy biztos jó lehet a másik kettő helyi miskolci is, de nálunk a belvárosban sem az Express, sem az Eper nem jön be. Ilyen genge a lefedettségük?
1. Az Express nem miskolci, Szikszóról sugároz, ezért nem szól normálisan, ráadásul közszolgálati rádió, lásd Express topic. 2. Az Eper nem kereskedelmi rádió (sokak bánatára), bár valóban miskolci, és kisköz létére nem is szól csúnyán. Csak hát, ez nem alternatíva a kereskedelmiekkel szemben az átlag hallgatónak... Van még amúgy pár ilyen rádió Miskolcon, nem kezdem el sorolni.
Zoey írta:Reménykedem, hogy egy legalább ilyen jó, de becsületes adó alakul meg hamarosan a városban.Ha tudtok valami információt egy új érkezéséről, majd szóljatok előtte
Én remélem, hogy egy ettől sokkal jobb, és becsületes rádió alakul majd, helyben. Egyelőre mindenki annyit tud mint te. Semmit. Várjunk még ezzel pár évet. :D
Zoey írta:engem nagyon érdekelne, még munkahely gyanánt is... :D Na, hát mégiscsak jobb egy vadonatúj adónál kezdeni, ahol még mindenki új, nem? :)
Sokan vannak ezzel így. :D Amúgy ez nem így működik. Ahhoz hogy az a rádió majd jó legyen tele kell rakni olyan emberekkel, akik már láttak ilyet. Kezdőnek esélye sem lesz. Javaslom addig próbálkozz valamelyik kisköznél, hogy legyen gyakorlatod.
Zoey írta:Ki is igazol hová? De jó, hogy nekik már ilyen könnyen megy az igazolgatás!
Napokon belül ki fog derülni. Nyugi. Remélem kielégítő voltam.
 #12865  Szerző: Szepi

Kíváncsi lennék Zolika, hogy te még milyen lehetőséget látsz, ami alapján a Gold folytathatná.

A kettővel ezelőtti hozzászólásodban leírt esetre csak azt tudom mondani, hogy az már keményen BTK.-s eset lenne, lásd: ZSAROLÁS.
 #12864  Szerző: Zolika

VidámSrác: "most VidámSrác nagyon sajnálja az esélyesen munka nélkül maradó gold fm-es kollégáit, akik közül egy, máris egy másik rádióhoz igazolt."
Ha nem titok elárulod kiről van ilyen infód? Csak mert Debrecenben is ugyanazok nyomják. :-D
Egyébként meg a rádiósok is állandóan jönnek, mennek.
Előbb utóbb akkor is lesz cserélődés, ha marad a Gold. ;)

Zoey: Sok sikert a pályafutásodhoz! :-D
 #12859  Szerző: Zoey

Hát biztos. Én ezekről hallgatóként nem tudtam, meglepő hogy leghallgatottabb rádióként nem volt pénzük ezeket kifizetni. Az az érdekes, hogy a műsorvezetők meg sem említik ezt a lehetséges már-már biztos véget, pedig szükséges lenne tájékoztatni a hallgatóságot, mielőtt búcsúzás nélkül elmenne a hang. Ők csak tudják a vég időpontját, nem?!? Na jó, mondjuk ők semmiről nem tehetnek, most elég gázban vannak, hogy így veszítik el a munkahelyüket, de gondolom ez nem lesz negatív tényező számukra egy új rádió keresésénél.
Amúgy biztos jó lehet a másik kettő helyi miskolci is, de nálunk a belvárosban sem az Express, sem az Eper nem jön be. Ilyen genge a lefedettségük?
Reménykedem, hogy egy legalább ilyen jó, de becsületes adó alakul meg hamarosan a városban. Ha tudtok valami információt egy új érkezéséről, majd szóljatok előtte, engem nagyon érdekelne, még munkahely gyanánt is... :D Na, hát mégiscsak jobb egy vadonatúj adónál kezdeni, ahol még mindenki új, nem? :)
VidámSrác, sejtelmes vagy! Csak nem Magadról beszélsz az apró betűs mondatban? Ki is igazol hová? De jó, hogy nekik már ilyen könnyen megy az igazolgatás! De ilyen munkatapasztalat nélkül sajnos nehezebb rádiós munkahelyet találni.
Írjatok, ha tudtok többet!!!
Üdv: Zoey
 #12858  Szerző: Zolika

Esküszöm, nem kötekedni vagy gonoszkodni akarok.

Ám itt a valódi kérdés az, mekkora jogosultsága van az ORTT-nek a frekvenciák osztogatásánál! Sőt, sokkal konkrétabban fogalmazok: megtehetik-e, hogy továbbra is az Advertum közeli csoportnál hagyják/adják újra a frekiket, vagy ezután kötelezőek elvennim majd pályáztatni. Szerintem ez bizony csak lehetőség (én így tudom), de az életemet azért nem merném rátenném. :-D

Mielőtt itt nagyképűen kijelentenétek a nektek valószínüleg szimpibb verziót, (az itteni tapasztalataim alapján csodálnám, ha úgy tudnátok, mint én...) hogy márpedig úgy van, emlékeztetek, hogy ezt nagyon kevesen tudják csak biztosan, és hogy pl. néhány hete mindenki tutira vette hogy a Rádió1 is le van zsírozva, csak mert a Rádió1 Tatabánya üzlet tárgya lett...

Persze jöhettek azzal, mégis mi a fenét akarna az ORTT, mint elvenni a frekiket az Advertum csoporttól. Csakhogy ez szerintem csak további nem fizetés esetén biztos...

Az ORTT most már elérte, hogy elveheti az adókat (éljen, hurrá), illetve a másik eszköze (fegyvere) hogy a jövőben nekik nem ad.
Az Advertum meg azzal jöhet, ha elvesztik a frekiket, soha nem látja viszont az ORTT a már 100 milkát is meghaladó összeget. (Szerintem is szemétség lenne.) :hit:
És ugye a politikai kapcsolatok szóba sem kerültek...

Szóval, ha az ORTT nincs kötelezve az ismételt pályáztatásra, akkor biztosra veszem, hogy megállapodnak valamiben!

A fentiek alapján ajánlok is egy fogadást! :hehe:
  • 1
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 222