Esküszöm, nem kötekedni vagy gonoszkodni akarok.
Ám itt a valódi kérdés az, mekkora jogosultsága van az ORTT-nek a frekvenciák osztogatásánál! Sőt, sokkal konkrétabban fogalmazok: megtehetik-e, hogy továbbra is az Advertum közeli csoportnál hagyják/adják újra a frekiket, vagy ezután kötelezőek elvennim majd pályáztatni. Szerintem ez bizony csak lehetőség (én így tudom), de az életemet azért nem merném rátenném. :-D
Mielőtt itt nagyképűen kijelentenétek a nektek valószínüleg szimpibb verziót, (az itteni tapasztalataim alapján csodálnám, ha úgy tudnátok, mint én...) hogy márpedig úgy van, emlékeztetek, hogy ezt nagyon kevesen tudják csak biztosan, és hogy pl. néhány hete mindenki tutira vette hogy a Rádió1 is le van zsírozva, csak mert a Rádió1 Tatabánya üzlet tárgya lett...
Persze jöhettek azzal, mégis mi a fenét akarna az ORTT, mint elvenni a frekiket az Advertum csoporttól. Csakhogy ez szerintem csak további nem fizetés esetén biztos...
Az ORTT most már elérte, hogy elveheti az adókat (éljen, hurrá), illetve a másik eszköze (fegyvere) hogy a jövőben nekik nem ad.
Az Advertum meg azzal jöhet, ha elvesztik a frekiket, soha nem látja viszont az ORTT a már 100 milkát is meghaladó összeget. (Szerintem is szemétség lenne.)
És ugye a politikai kapcsolatok szóba sem kerültek...
Szóval, ha az ORTT nincs kötelezve az ismételt pályáztatásra, akkor biztosra veszem, hogy megállapodnak valamiben!
A fentiek alapján ajánlok is egy fogadást!
Ha áprilisban még lesz Gold FM elismeritek, hogy én vagyok e fórumon a legokosabb.
Ha viszont nektek lenne igazatok és nem lesz Gold, elismerem majd, hogy síkhülye vagyok és mélyen meghajlok a zsenialitásotok előtt. NA?