troll írta:Asr27 nyugodj le! Árt a szívednek!!!!Mondtam, hogy fejezd be és a továbbiakban ne reagálj a hozzászólásaimra!
troll írta:Asr27 nyugodj le! Árt a szívednek!!!!Mondtam, hogy fejezd be és a továbbiakban ne reagálj a hozzászólásaimra!
Gr3g0ry írta:Nem kellene mezei szexizmusból hallgatottságot, népszerűséget faragni, 2016 van.admin írta:Nem, ez a beszédmód, stílus a nőkkel semmilyen körülmények között nem tolerálható, furcsállom is, hogy Kiss Anikó nem koppint a fejükre jobban.Miért nőt vertek a rádióban? Nem,csak cukkolták,ilyenkor pedig visszaszólhat nem lesz ebből baj.Anno a bumerángban is voltak csatározások,mikor kellett az ottani nők megvédték magukat.Mindkettőre valami vicces megjegyzést kell fűzni egyenként hogy másik fél röhögjön az egyik "égetésén",aztán valami komolyabb érvvel elődrukkolni a témával kapcsolatban.
Visszaszólás? És a nagy rokon nőkkel szembeni erőszaknál meg a visszaütés a megoldás? Na ne.
kovacspetii32 írta:Ahhoz képest elég sűrűn látogatod a thenewdream0n nickeddel (nyilván töröltem ezt).thenewdeam0n írta:Onok a delutani kabareshow-nkat latjak a 89.5MusicFM topicbanÓvoda szint ami itt megy, azt hittem ez egy szakmai fórum...
Wolfman írta:http://comment.blog.hu/2016/12/02/bochk ... zolasaiertDe ahogy hallottam, Dani már a már az adás elején bocsánatott kért.
troll írta:Itt remélem magadra gondoltál!asr27 írta: A hozzászólásaidból az derül(t) ki, hogy kicsit (nagyon) nagy az arcod.A stílus maga az ember!
Ha a szabályzat nem tiltaná, most elküldenélek oda, ahova való vagy, te nagyképű sz@rdarab!
De nem kell bemutatkoznod, ismerünk már.Valójában, senki sem ismer itt.
Megsérteni pedig nem tudsz, kevés vagy hozzáNem is akarlak. Csak leírtam, egy rád jellemző tulajdonságot! Ha nem veszed észre magad, az már a te bajod! Mert szerinted itt mindenki hülye, csak te vagy az észlény!
Mondom, lapozzunk!Lapozhatsz, úgy, hogy leszállsz rólam!
asr27 írta: A hozzászólásaidból az derül(t) ki, hogy kicsit (nagyon) nagy az arcod.A stílus maga az ember!
Ha a szabályzat nem tiltaná, most elküldenélek oda, ahova való vagy, te nagyképű sz@rdarab!
thenewdeam0n írta:Onok a delutani kabareshow-nkat latjak a 89.5MusicFM topicbanÓvoda szint ami itt megy, azt hittem ez egy szakmai fórum...