RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#162751  Szerző: asr27

troll írta:Asr27 nyugodj le! Árt a szívednek!!!!
Mondtam, hogy fejezd be és a továbbiakban ne reagálj a hozzászólásaimra!
 #162750  Szerző: markfelt

Gr3g0ry írta:
admin írta:Nem, ez a beszédmód, stílus a nőkkel semmilyen körülmények között nem tolerálható, furcsállom is, hogy Kiss Anikó nem koppint a fejükre jobban.

Visszaszólás? És a nagy rokon nőkkel szembeni erőszaknál meg a visszaütés a megoldás? Na ne.
Miért nőt vertek a rádióban? Nem,csak cukkolták,ilyenkor pedig visszaszólhat nem lesz ebből baj.Anno a bumerángban is voltak csatározások,mikor kellett az ottani nők megvédték magukat.Mindkettőre valami vicces megjegyzést kell fűzni egyenként hogy másik fél röhögjön az egyik "égetésén",aztán valami komolyabb érvvel elődrukkolni a témával kapcsolatban.
Nem kellene mezei szexizmusból hallgatottságot, népszerűséget faragni, 2016 van.
 #162749  Szerző: markfelt

kovacspetii32 írta:
thenewdeam0n írta:Onok a delutani kabareshow-nkat latjak a 89.5MusicFM topicban :D
Óvoda szint ami itt megy, azt hittem ez egy szakmai fórum...
Ahhoz képest elég sűrűn látogatod a thenewdream0n nickeddel (nyilván töröltem ezt).
 #162748  Szerző: troll

Asr27 nyugodj le! Árt a szívednek!!!!
 #162742  Szerző: djlacee

Jó, akkor most lehet abbahagyni
 #162736  Szerző: asr27

troll írta:
asr27 írta: A hozzászólásaidból az derül(t) ki, hogy kicsit (nagyon) nagy az arcod.
Ha a szabályzat nem tiltaná, most elküldenélek oda, ahova való vagy, te nagyképű sz@rdarab! ;)
A stílus maga az ember!
Itt remélem magadra gondoltál!
De nem kell bemutatkoznod, ismerünk már.
Valójában, senki sem ismer itt. ;)
Megsérteni pedig nem tudsz, kevés vagy hozzá
Nem is akarlak. Csak leírtam, egy rád jellemző tulajdonságot! Ha nem veszed észre magad, az már a te bajod! Mert szerinted itt mindenki hülye, csak te vagy az észlény!
Mondom, lapozzunk!
Lapozhatsz, úgy, hogy leszállsz rólam!
 #162734  Szerző: troll

asr27 írta: A hozzászólásaidból az derül(t) ki, hogy kicsit (nagyon) nagy az arcod.
Ha a szabályzat nem tiltaná, most elküldenélek oda, ahova való vagy, te nagyképű sz@rdarab! ;)
A stílus maga az ember!
De nem kell bemutatkoznod, ismerünk már.
Megsérteni pedig nem tudsz, kevés vagy hozzá :)
Mondom, lapozzunk!
 #162731  Szerző: kovacspetii32

thenewdeam0n írta:Onok a delutani kabareshow-nkat latjak a 89.5MusicFM topicban :D
Óvoda szint ami itt megy, azt hittem ez egy szakmai fórum...
  • 1
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 565