RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#51563  Szerző: Argon

Zolee(ractive) írta:Tegnap belefüleltem tekergetés közben a Roxyba. Amit hallottam: BEP: Don't Lie, aztán ahogy véget ért, mintha elvágták volna, közlekedési hírek szólaltak meg (elég összeszedetlen formában), majd ahogy véget ért ez a blokk, szintén mintha elvágták volna, felcsendült Cheryl Cole: Fight For This Love. Mindig ilyen "szépen" van összerakva az adás, vagy csak kifogtam valami technikailag problémás időszakot?

:D
Szerintem ez az alap.
Hidd el, senki nem fog pl azért felkelni ha esetleg elmegy az adás, hogy újra indítsa....
 #51562  Szerző: Argon

Olvastam a korábbi hozzászólásokat a hallgatottsági adatokról...
Szerintem ezen teljesen felesleges vitatkozni, meg latolgatni, mert annyira torz", hogy nem nyújt normális képet'.
Valamiféle nyomvonal igaz-igaz, de hááát ....

Hogy őszinte legyek, a roxysok nem erőltették meg magukat most és korábban sem azért, hogy maradjon a freki a jövőben.
(tényleg erről van valakinek valamilyen infója - mikor van a pályázati leadási határideje, kik az esetleges konkurensek.... )

Ez a laptop.hu-s játék... pf,.. na hát ez a leggagyibb szerintem. Szerencsére nem hallgatom a műsort, de amit promotálnak a honlapon , ja és persze egy bulihoz is kapcsolva....
Gondolom akkor most a roxysok minden lehetséges üzletet kihasználnak és felszerelik otthoni hiányosságaikat PL:LAPTOP :)
Végiül is teljesen jogos, hisz közeleg a vég, vinni kell amit lehet .... :D
Vicces is, mert a felső banner nem is működik. Vaaagy nem is akarták volna, hogy a laptop.hu-ra ugorjon .?
A facebook-os dolog is igen nagy erőltetés....
 #51495  Szerző: LuciFerko

fehérváron is van ilyen.
 #51493  Szerző: djlacee

Kép
 #51490  Szerző: Zolee(ractive)

Tegnap belefüleltem tekergetés közben a Roxyba. Amit hallottam: BEP: Don't Lie, aztán ahogy véget ért, mintha elvágták volna, közlekedési hírek szólaltak meg (elég összeszedetlen formában), majd ahogy véget ért ez a blokk, szintén mintha elvágták volna, felcsendült Cheryl Cole: Fight For This Love. Mindig ilyen "szépen" van összerakva az adás, vagy csak kifogtam valami technikailag problémás időszakot?
 #51488  Szerző: Ghee

Pedig lehetne tendencia az (több hasonló betegségben szenvedő kereskedelmi rádiónál is), hogy a hallgatottság és a tömegigény rovására az éjszakai playlistből megfűszerezni a nappali műsorsávot - így esetleg más célcsoport is hallgatná napközben is.
 #51477  Szerző: ravasz

Rögtön két ok: tömegigény és hallgatottság.

Bírom az ilyen 'pedig az úgy sokkal jobb lenne, mert nekem jobban tetszene' típusú hozzászólásokat.
 #51474  Szerző: Dani

Megfigyeltétek,hogy éjszaka még mindig jó zenéket játszik a Roxy?Ez miért lehet?Továbbá azt sem értem,hogy akkor nappal miért nem tudják azokat a számokat adni...
 #51027  Szerző: Cicoo

ravasz írta:
jeetkunedoo írta:Ja, és abban sem vagyok biztos hogy egy év múlva lesz - e még egyáltalán Roxy.
Én pedig 98%-ig biztos vagyok benne, hogy NEM lesz...
Én pedig néha már bízom benne.. (akármilyen csúnyán is hangzik)
 #50682  Szerző: ravasz

jeetkunedoo írta:Ja, és abban sem vagyok biztos hogy egy év múlva lesz - e még egyáltalán Roxy.
Én pedig 98%-ig biztos vagyok benne, hogy NEM lesz...
  • 1
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 333