Zoey írta:Hát azért annyira nem jó hír ez nekünk, miskolciaknak. Itt nincs nagyon más helyi rádió, mi a belvárosban lakunk, de a két kis helyi itt sem jön be.
Meg tudja vki írni, mitől hozták meg ezt az ítéletet? Történt valami, vagy csak nagy volt az adósság?
És akkor ilyenkor milyen határidő van?
Nem tudtok valami új miskolci rádióról, ami a közeljövőben alakulna meg ennek a helyére? Nem lehetséges, hogy valaki megveszi a frekvenciát?
Köszi előre is!
Üdv: Zoey
Én had válaszoljak röviden.
Zoey megértelek...a hallgatóknak biztos elég nagy minusz hogy vége. Akárhogy is nézzük a leghallgatottabb rádió.
Azért szűnik meg, mert indulása óta, 2 éve nem fizeti a frekvencia használatáért a díjat...amit egyébként ők határoztak meg.(sosem akart fizetni érte, pedig simán tudott volna)
Tavaly júliusban vette el a hatóság az engedélyt, azóta húzzák az időt és pereskednek, a túlélésre játszottak de vége.
Szakmai közökben szerintem nincs olyan aki ne örülne annak hogy vége az éterszennyezésnek 3 városban is.
1-2 héten belül kimegy a hatóság és elkobozza az adóberendezést, bár ezektől bármi kitelik, a piszkos kis trükkjeiktől mi már kivagyunk, persze ez a hallgatóknak nem jön át.
Van elvileg szabad frekisáv új rádiónak, plusz a goldos freki, 1-2 év és lesz új rádió Miskolcon, de amilyen szerencsétlenek vagyunk az sem lesz helyi.
Nekem nem fognak hiányozni.