RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#12853  Szerző: Johnny

VidámSrác írta:csak csatlakozni tudok: kedves gold fm! sok mindenkinek hiányozni fogtok, de most mi, itt miskolcon megkaptuk az esélyt arra, hogy egy normális helyi rádió indulhasson, ennek érdekében pedig nektek el kell tűnnötök az éterből! most VidámSrác nagyon sajnálja az esélyesen munka nélkül maradó gold fm-es kollégáit, akik közül egy, máris egy másik rádióhoz igazolt.

ne úgy fogjuk fel a dolgot, hogy valamit elveszítünk, mert ennek megvan az alapos oka, hanem inkább úgy, hogy valami új kezdődhet hamarosan miskolcon. valami olyan, ami sokkal jobban kielégíti a megyeszékhelyen lakók igényeit, több és hitelesebb információt szolgáltat, ugyanúgy kikapcsolódást biztosít, valami, ami jobban tiszteli a törvényt, betartja a szabályokat és ezzel elnyeri a legtöbbek tetszését és támogatását. ámen! :lol: :lol:

...és akkor kezdődhet a visszaszámlálás! ki hány hátralévő napot tippel? vajon márciusban lesz még olyan rádió, hogy gold fm?
Szeintem március 9. 2009
 #12847  Szerző: LuciFerko

VidámSrác írta:csak csatlakozni tudok: kedves gold fm! sok mindenkinek hiányozni fogtok, de most mi, itt miskolcon megkaptuk az esélyt arra, hogy egy normális helyi rádió indulhasson, ennek érdekében pedig nektek el kell tűnnötök az éterből! most VidámSrác nagyon sajnálja az esélyesen munka nélkül maradó gold fm-es kollégáit, akik közül egy, máris egy másik rádióhoz igazolt.

ne úgy fogjuk fel a dolgot, hogy valamit elveszítünk, mert ennek megvan az alapos oka, hanem inkább úgy, hogy valami új kezdődhet hamarosan miskolcon. valami olyan, ami sokkal jobban kielégíti a megyeszékhelyen lakók igényeit, több és hitelesebb információt szolgáltat, ugyanúgy kikapcsolódást biztosít, valami, ami jobban tiszteli a törvényt, betartja a szabályokat és ezzel elnyeri a legtöbbek tetszését és támogatását. ámen! :lol: :lol:

...és akkor kezdődhet a visszaszámlálás! ki hány hátralévő napot tippel? vajon márciusban lesz még olyan rádió, hogy gold fm?
szerintem Hétfőn off :D (legyünk optimisták)
 #12829  Szerző: VidámSrác

csak csatlakozni tudok: kedves gold fm! sok mindenkinek hiányozni fogtok, de most mi, itt miskolcon megkaptuk az esélyt arra, hogy egy normális helyi rádió indulhasson, ennek érdekében pedig nektek el kell tűnnötök az éterből! most VidámSrác nagyon sajnálja az esélyesen munka nélkül maradó gold fm-es kollégáit, akik közül egy, máris egy másik rádióhoz igazolt.

#12820  Szerző: LuciFerko

remélem, hogy hamarosan egy jelenleg kisközként működő house orientált rádió szólal meg a 106.5ön 8-)
 #12807  Szerző: Johnny

Zoey írta:Hát azért annyira nem jó hír ez nekünk, miskolciaknak. Itt nincs nagyon más helyi rádió, mi a belvárosban lakunk, de a két kis helyi itt sem jön be.
Meg tudja vki írni, mitől hozták meg ezt az ítéletet? Történt valami, vagy csak nagy volt az adósság?
És akkor ilyenkor milyen határidő van?
Nem tudtok valami új miskolci rádióról, ami a közeljövőben alakulna meg ennek a helyére? Nem lehetséges, hogy valaki megveszi a frekvenciát?
Köszi előre is!
Üdv: Zoey
Én had válaszoljak röviden.
Zoey megértelek...a hallgatóknak biztos elég nagy minusz hogy vége. Akárhogy is nézzük a leghallgatottabb rádió.
Azért szűnik meg, mert indulása óta, 2 éve nem fizeti a frekvencia használatáért a díjat...amit egyébként ők határoztak meg.(sosem akart fizetni érte, pedig simán tudott volna)
Tavaly júliusban vette el a hatóság az engedélyt, azóta húzzák az időt és pereskednek, a túlélésre játszottak de vége.
Szakmai közökben szerintem nincs olyan aki ne örülne annak hogy vége az éterszennyezésnek 3 városban is.
1-2 héten belül kimegy a hatóság és elkobozza az adóberendezést, bár ezektől bármi kitelik, a piszkos kis trükkjeiktől mi már kivagyunk, persze ez a hallgatóknak nem jön át.
Van elvileg szabad frekisáv új rádiónak, plusz a goldos freki, 1-2 év és lesz új rádió Miskolcon, de amilyen szerencsétlenek vagyunk az sem lesz helyi.
Nekem nem fognak hiányozni.
 #12800  Szerző: Zoey

Hát azért annyira nem jó hír ez nekünk, miskolciaknak. Itt nincs nagyon más helyi rádió, mi a belvárosban lakunk, de a két kis helyi itt sem jön be.
Meg tudja vki írni, mitől hozták meg ezt az ítéletet? Történt valami, vagy csak nagy volt az adósság?
És akkor ilyenkor milyen határidő van?
Nem tudtok valami új miskolci rádióról, ami a közeljövőben alakulna meg ennek a helyére? Nem lehetséges, hogy valaki megveszi a frekvenciát?
Köszi előre is!
Üdv: Zoey
 #12793  Szerző: Pasa

Helyes, hogy végre a törvény szerint is az igazság győzött. Viszont most már Miskolcon egy helyi rádió sem maradt, és a szokásos menetrend szerint legalább két-három évig nem is lesz...
 #12783  Szerző: Obladioblada

Megkérdeztem egy jogász barátomat, hogy ilyenkor mi a pálya. Azt mondta, itt már csak rendkívüli jogorvoslattal lehet élni, és ez azért rendkívüli, mert valami kurva nagy dolognak kell lennie, pl. elfogultság a bíróság részéről, eljárásbeli hibák, vagy egyértelmű bizonyítása az igazuknak. Ezek közül úgy gondolom egyik sem áll fent.

De ha mégis, és sikerül a legfelsőbb bíróságra vinni az ügyet, az nem jelenti azt, hogy a jelenlegi határozatot (ítéletet) nem kellene végrehajtani, a kettő nem függ össze. És nagy valószínűséggel már nem az nhh fog kimenni, hanem egy végrehajtó csapat, az nhh-val kiegészülve. Jogász barátom szerint mindez néhány hét leforgása alatt le szokott zajlani, odafent már nem tökölnek annyit... De tőlem lehet még néhány hónap is. Majdnem mindegy. A lényegen nem változtat.

Ja és az ítélet szerdától él, nem kézhezvételtől, ha jelen voltak a tárgyaláson... Ez azért fontos, mert mint tudjuk nem szokták átvenni a leveleket. Gondolom csak volt ott valaki részükről, van ez akkora horderejű ügy.
 #12775  Szerző: VidámSrác

NagyBela írta:Hanyadjára is jött már el ez a vég?

Láttam én már karóny varjút!
sokadjára, de egyre közelebb vagyunk szerencsére a rolóhoz. mondjuk még a legfelsőbb bíróságon bepróbálkozhatnak, ha van még egy kis pénzük a perre...
 #12774  Szerző: NagyBela

Hanyadjára is jött már el ez a vég?

Láttam én már karóny varjút!
  • 1
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 222