Zolika írta:Szerződésszegéssel az Advertum járna csak rosszul. Már ha ők okozzák...
egy normálisan működő országban biztosan, de ez itt abszurdisztán

ahol - mire eljön a baj - már régen nem lesz sehol a pénz, régen nem lesznek sehol a felelősök, meg egyébként is jól megmagyarázzák, hogy rajtuk kívülálló okok miatt, meg van ilyen-olyan záradék, amivel takarózni lehet, aztán jöhet a per (ahogy szokták), ami eltart 5 évig, egy ilyen országban az jár jól, aki szerződést szeg, szép jövő...
Zolika írta:Persze, a klubok önálóan értékesítik a tábláikat! Pont ezért nincs a ligának és az MLSZ-nek ebből bevétele. Viszont fizetni ezeknek kell... Az mindig megállapodás kérdése, hogy a csapatok milyen jogaikat dobják be a közösbe.
a fociszövetségeknek minek a bevétel? a kluboknak van szükségük rá. elég a ligának az a (legkevesebb) 450 milla évente, egy lufi szerv tudjon gazdálkodni ennyiből - elvégre sok kiadása nincs. ugye ezt a pénzt is a csapatok teremtik meg neki, lásd: tévés jogok, aminek a lényege, hogy két csapat találkozik a pályán, fociznak, amit közvetít a televízió. ez van bent a közösben, ebből azt hiszem bőven lehetett volna fizetni a tartozást.
Zolika írta:Lufi liga, mint írod. BRAVÓ!!! Nem jobb lenne helyette egy kézzel fogható cég?
van, a futball duó kft., szintén lufi, szintén semmi értelme nincs annak, hogy van. egy cég mennyivel kézzelfoghatóbb mint egy szervezet?
Zolika írta:Te is írod, hogy a magyar foci eddig nem fizetett. (Legfeljebb abban nem értünk egyet, tudna-e egyáltalán.) Viszont szerintetek az Advertumnak ezután hirtelen fizetne?! 
ezt nem én mondom, hanem az MLL alelnök. gyakorlatilag azt mondja: én az államnak, nem vagyok hajlandó fizetni, csak az advertumnak, aminek korábban a tulajdonosa voltam. az advertum sztori nem ma kezdődött, jó pár éve le lett ez már zsírozva, hogy ez lesz.
Zolika írta:Ha nem nézel külön utána honnan sugároznak, akkor nem is fogod tudni, és nem is fog zavarni.
az előbb leírtam, leírom hát újra: nem tudom, hanem egyszerűen csak érzem. mivel rádiós vagyok, én ezt tudatosan érzem, de a hallgatókban is benne van ez, legfeljebb csak a tudat alatt. (aztán pont a gold fm esetében voltak annak idején olyan rosszindulatú közlekedési sms-ek, hogy az adott város egy nem létező utcájában történt balesetről adtak hírt, a műsorvezetők pedig - akik életükben nem jártak még abban a városban, ahol a hangjuk szólt - rendre szajkózták is a hülyeségeket - égő dolog!)
Zolika írta:Tatabányán egy népszerű már működő adót vettek meg a cuccokkal. Nekem úgy logikus ha ezt megtartják. Csak átnevezik és új műsorstruktúrát vezetnek be.
Minthogy Nyíregyházára vegyenek fel újakat. Mert ha továbbra is mindenhova önálló műsort akarnak, akkor akár plusz egy adóhoz is kevés a jelenlegi nyíregyházi stáb.
De persze nem én döntök, nem az én gondom. :mrgreen:
nem én találtam ki, hanem ők mondják, hogy mindent a nyíregyházi központból szeretnének megoldani a költségek minimalizálása okán. van nekik erre 5 teljesen üres és 3 felszabaduló rádióstúdiójuk.
Zolika írta:A zenében itt újak mennek többnyire. Josh és Jutta, Ketty Perry, Kovácsovics Fruzsina, Pink stb.
meg néha egy-egy nyolcvanas, és a sok tüc-tüc gagyi, amik a német slágerlistán sincsenek fent, ők valahogy mégis megszerzik mindet. egyébként időben ugyanaz a zene szól mindhárom gold fm-en.