RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#63570  Szerző: IstvánB

Cicoo írta:Újabb név ötlet: Rádió EMPÉHÁROM
256os mp3 lejátszónk már van a 103.9en. :P
 #63567  Szerző: djlacee

Nem, mert 100 000főnél többet elér
 #63566  Szerző: donder

Amúgy ez a Teszt adás a 88.1 en nem lenne időszerű áthelyezni a helyi adók fórumba? :)
 #63468  Szerző: Volvos

olvaso1 írta:Komolyan mondom én már azon se csodálkoznék, ha valaki Facebookon azt kezdené el híresztelni, hogy a Danubius, vagy a Sláger visszatér. :shoot: :hit:

Szerintem az NMHH a végén megunja ezt és véget vet a dolognak. Nincs 88.1 nincs probléma.

Vagy, ha mégsem:
Javaslatom a rádió nevére:
Turmix FM, vagy akinek nem tetszik írja át simán Rádióra.
:shoot:
 #63467  Szerző: Volvos

puszilgatógép írta:Ők (http://www.gruppoespresso.it/en/nc.html) biztosan nagyon fognak örülni annak, ha az engedélyük nélkül valaki Rádió Deejay néven fog rádiózni Magyarországon. Ugyanis a Gruppo Espresso a név, logo, stb tulajdonosa Európában. Copyright: majd megtanulja a kifejezést ez a hülye, aki szórakozik, ha kap egy pár millió €-s pert a nyakába.
Te tod mit beszélsz öreg??? Szerintem magad sem tod!!!
 #63466  Szerző: Cicoo

Újabb név ötlet: Rádió EMPÉHÁROM - Na, oszt' vóltál fönn szombaton?
Műsorvezetőnek pedig "követelem" az Antifacest. :P
 #63452  Szerző: roberto

Turmix Fm... :D Ez jó...Sok freki lejár mostanában. Lehet visszatér a két nagy rádió is :D Aztán akkor nem kell másolni őket :D de ez itt nagyon off... bocs :D
 #63450  Szerző: szemilan

Komolyan mondom én már azon se csodálkoznék, ha valaki Facebookon azt kezdené el híresztelni, hogy a Danubius, vagy a Sláger visszatér. :shoot: :hit:

Szerintem az NMHH a végén megunja ezt és véget vet a dolognak. Nincs 88.1 nincs probléma.

Vagy, ha mégsem:
Javaslatom a rádió nevére:
Turmix FM, vagy akinek nem tetszik írja át simán Rádióra.
 #63441  Szerző: puszilgatógép

Ők (http://www.gruppoespresso.it/en/nc.html) biztosan nagyon fognak örülni annak, ha az engedélyük nélkül valaki Rádió Deejay néven fog rádiózni Magyarországon. Ugyanis a Gruppo Espresso a név, logo, stb tulajdonosa Európában. Copyright: majd megtanulja a kifejezést ez a hülye, aki szórakozik, ha kap egy pár millió €-s pert a nyakába.
 #63440  Szerző: benjamin

Azon sem lepődnék meg ha a végén csak sssssss lesz.
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 174