RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#112814  Szerző: Csongii

Nem találtam sehol topikot róla. Fura dolgot csinál nálam a Youtube. :lol: :lol: :lol:

Olyan mintha a szám végén lenne és áll a csík, ami jelzi, hogy hol tart. A valóságban viszont szól a zene épp ahol tart. Ha újra töltöm az oldalt, akkor rendesen megy, de ha újraindítom a videót akkor megint ezt csinálja, hogy elkezdődik a zene és a jelző pötty ott marad a csík végén. :D :D
 #112812  Szerző: asimov

adminisztrator írta: ...még nem érett meg a demokráciára.
Egyetértek.
 #112808  Szerző: markfelt

csadam írta:Aki ért németül, az olvassa el:
http://www.tagesschau.de/ausland/ungarnkika100.html
Ez mehetne a Politika topicba is. Véleményem szerint lehet, hogy jogos, de semmiképp sem tisztességes és pláne nem kifizetődő, ha egyes hazai érdekcsoportok külföldre kürtölik a saját kampányüzeneteiket, ahol aztán azt tényként lehozzák, vagy éppen a gyerekek fejébe nevelik.

Ezzel a saját farkukba is harapnak, mert egy esetleges kormányváltás nem fog minden külföldi érdekkört meggyőzni arról, hogy immáron egy demokratikus ország lesz Magyarország, inkább csak arról, hogy még nem érett meg a demokráciára.

Egyik lejárató kampánnyal sem ért még el senki semmi jót a világon.

Azért is furcsállom ezt, mert úgy tudom, Viktor és Merkel asszony jóban vannak (más verzió nem is nagyon lehetne elképzelhető, a két ország közti szoros és sokrétű gazdasági kapcsolatok miatt). Viszont ott legalább a köztévé nem kormányszócsőként működik, ezek szerint.
 #112769  Szerző: Glenn

Az is lehet, hogy törvénysértés miatt "elzöldítette" az ottani médiahatóság a képernyőt?
:lol:
 #112763  Szerző: LuciFerko

adminisztrator írta:Annyira nem vicces, riadókészültségben vannak, sztem órákon belül kezdődik a háború. Atomfegyverekkel.
http://www.youtube.com/watch?v=VOmzbbgP9gc

Hallgasd meg a tegnapi angol nyelvű híreket onnan...
 #112762  Szerző: markfelt

Annyira nem vicces, riadókészültségben vannak, sztem órákon belül kezdődik a háború. Atomfegyverekkel.
 #112756  Szerző: LuciFerko

Gondoltam belenézek az észak koreai tévébe, és kb fél órája ez van
Kép

Zöld alapon írnak ki valamit, amit (szerintem) felolvas egy nő. Mi értelme ennek? :D Igaz semmit sem értek belőle...
 #112487  Szerző: markfelt

Ez nem valósult meg - mellesleg nem sok közöm volt hozzá. Másfelől viszont már volt egy spontán találkozó, pár emberrel.

Én belépőt nem szedek, mindenki finanszírozza magát. 10 főnél többre úgysem számítok.
  • 1
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 541