RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#72334  Szerző: MTI

Megújult a Hirado.hu.

További info és az új arculat itt:

http://www.hirado.hu/Hirek/2011/05/15/0 ... do_hu.aspx

A Wolf Katis témához csak annyit, hogy a szomszéd országokból kapott szavazatok (Románia, Szerbia, Ausztria) sem az ottaniak, hanem inkább a kisebbségben lévő magyarság érdeme. A finneknek meg tényleg köszi, de mikor is adtunk mi ennyi pontot az ő szerzeményükre? Szinte egyszer sem. Ha szavaztunk rájuk a Dalfesztivál történetében egyáltalán. Így igazából tényleg őket illeti meg a hála, mert megint bebizonyosodott, hogy itthon még mindig inkább a nagyképű, beképzelt duma határoz meg mindent. Az, aki itt nagymenőnek képzeli magát, nem biztos, hogy máshol is az (Nem Wolf Katira értem). Persze önbizalom nélkül nem lehet egy ilyet megnyerni, csak azt mondom, hogy egy kicsit kisebb arccal nekilátva a feladatnak, a végén talán nem fájna ennyire a vereség.
 #72330  Szerző: DWC

nyikolaj írta:Igen,de én elvártam volna,hogy 8,10 vagy 12 pontot adjanak! És nem csak azért mert szomszédok!
Én meg azt várnám el, hogy ne mondják meg, ki melyik országból indult, csak az eredményhirdetés után.

Ami meg az Európa-nem Európa kérdést illeti:

Európai és ázsiai vagy afrikai területtel is rendelkező államok:
Azerbajdzsán
Grúzia
Kazahsztán
Oroszország
Törökország
Spanyolország

http://hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pa
 #72327  Szerző: nyikolaj

Igen,de én elvártam volna,hogy 8,10 vagy 12 pontot adjanak!És nem csak azért mert szomszédok!
De ha azt nézzük akkor a világhírű Blue is csúnyán kikapott!
Szerintem ez már régen nem a dalversenyzésről szól!(Gundi is utalt rá)
 #72316  Szerző: djlacee

Ausztriából meg Szerbiából is jött nekünk pont
 #72311  Szerző: nyikolaj

Igen.Nagyon szégyen volt a szomszédos országoktól.Ennyit a sógorságról is!Finn.o volt aki igazán megérdemli a pacsit,mert ők voltak akik egyedül 12 pontot adtak!De ha jobban megnézzük mi mit várjuk?
Minden nép,ország rengeteg rokon nemzettel rendelkezik mindig az Eu dalversenyen.
Magyarok kikre számíthatnak???
Ennyit erről!
 #72305  Szerző: benjamin

Nekem is.De itt nem az számít hogy egy ország európai vagy sem hanem hogy ki van benne az eurovízióban ezért volt ott Izrael is.Ha Dubai benne ő is jelentkezhetne.(Ezt én így gondolom :sealed: )
 #72304  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:Azerbajdzsán hol európa? :D az azeri tévén meg megy az ünneplés ezerrel.
Ez valóban jó kérdés, ráadásul meg is nyerték. Eurovíziós dalverseny, csak nem Európában :)
Azon viszont meglepődtem, hogy még a környező országok se nagyon pontozták a magyar produkciót, Romániából és talán Bulgáriából érkezett pont, Szlovákia, Ausztria, Horvátország semmi. Ennyire rossz már az ország megítélése, még itt a térségben is? :(
Az látszott a pontozáson, hogy a produkciók teljesítménye másodlagos volt, inkább az országok közötti összetartás volt jellemző, a végére el is ment a kedvem az egésztől :(
 #72299  Szerző: LuciFerko

Azerbajdzsán hol európa? :D az azeri tévén meg megy az ünneplés ezerrel.
 #72298  Szerző: benjamin

Eddig nem állunk jól.De nem legyen igazam. :)
 #72296  Szerző: mlaszlo

Megtört a jég, 4 pont, majd Finnországtól 12 :)
  • 1
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 235