RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#129532  Szerző: egon2

Kicsit OFF lesz,de a hallgatottsági témához tartozik,hogy a Dankó Rádió Budapest szinten napi hallgatottságban megelőzte a Klasszik Rádiót és a Katolikus Rádiót.Viszont a Klub Rádió nincs benne a felmérésben?
 #129531  Szerző: kukac

A juve raadasul mar bemutatta mik a sajat korlatai, mennyire nem kepes a fovaros hatarain kivul gondolkodni amikor musort kell kesziteni...
 #129530  Szerző: kukac

Azert ne egyeni szimpatia dontson mar magankezben levo radio orszagos frekvenciahoz juttatasanak eldonteseben. Eleg baj hogy eddig is pofara megy, ki csinal radiot es ki nem!
 #129529  Szerző: lali87

A "megérdemelné" éppen ezért volt idézőjelben, pontosan ismerem már én is a folyamatokat....
Én speciel gyakran járok Nógrád megyébe ott ha a ház előtt lefuttatok egy automata keresést a rádiómon csak Kossuth rádió jön és vagy 20 szlovák, manuálisan bejönnek a kékesi adások és sistergősen a budapesti nagyok is. De ez sok helyen van így az országban mióta elsorvasztották a rádiózást ebben az országban........ :gülü2:
Majdnem minden országban van országos AC format rádió csak nálunk nincs már....Ha zenét akarsz hallgatni akkor csak a Class FM....már ahol bejön... délkelet magyarországon még az se mindenhol.
 #129523  Szerző: Attila05

lali87 írta:Én szerintem, ha nem is a Kossuth, de a Dankó frekijeit "megérdemelné" nagy igény lenne ebben az országban egy ilyen rádióra, a felesleges közszolgálati blokkokon és éjszakai nagyon magyar maratonokon kívül egy jól összerakott profi kis rádió.
"megérdemelné", azért ez nem így megy. Rögtön hozzáteszem, hogy nem értek egyet a Dankó és Kossuth ilyesfajta térhódításával sem. A Sláger óta valahogy nem tud felmutatni senki annyira jól összerakott rádiót, ebben a zenei kategóriában, ez meg szubjektív vélemény.
 #129518  Szerző: lali87

Én szerintem, ha nem is a Kossuth, de a Dankó frekijeit "megérdemelné" nagy igény lenne ebben az országban egy ilyen rádióra, a felesleges közszolgálati blokkokon és éjszakai nagyon magyar maratonokon kívül egy jól összerakott profi kis rádió.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 260