RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#108865  Szerző: Milán

Jani98 írta:Sziasztok!
Csinálni akarok egy netrádiót,de nagyon leszűkítve: főképp az ismerőseimnek ,és a streamet max 10 fő hallgathatná egyszerre.Tehát...
Nem komoly célzattal csinálnám.Pusztán 1-2 embert szórakoztatni,zártkörben.
És ezt sem nyilvánosan,hogy Facebook rajongói oldalt csinálok neki,meg stb...
Most akkor MAXIMUM 10 ember szórakoztatásához is kell jogdíjat fizetni?
Nekem egyszer egy ex-rádiós haverom azt mondta,ennyi miatt nem.
Hogyisvanez?
Ugyanúgy fizetned kell a jogdíjat..Tök mindegy hány embernek szól...
 #108861  Szerző: noartist

Sziasztok!
Csinálni akarok egy netrádiót,de nagyon leszűkítve: főképp az ismerőseimnek ,és a streamet max 10 fő hallgathatná egyszerre.Tehát...
Nem komoly célzattal csinálnám.Pusztán 1-2 embert szórakoztatni,zártkörben.
És ezt sem nyilvánosan,hogy Facebook rajongói oldalt csinálok neki,meg stb...
Most akkor MAXIMUM 10 ember szórakoztatásához is kell jogdíjat fizetni?
Nekem egyszer egy ex-rádiós haverom azt mondta,ennyi miatt nem.
Hogyisvanez?
 #108516  Szerző: asr27

egon2 írta: Szerintem a jövő a nettrádióké.
Ezzel nem teljesen értek egyet! Jelenleg a mobilnet olyan drága, hogy egy átlag ember képtelen lenne megfizetni azt az adatforgalmat, amit a netrádiók generálnak! 32kb/s minőségben pedig élvezhetetlen az összes netrádió!
A másik dolog, pedig az, hogy Budapesten és a nagyobb városainkon kívül sehol sincs stabil 3G, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy stabilan menjen a netrádió! Sőt vidéken sok helyen még EDGE sincs. Wifi pedig még kevesebb helyen van.
Azt is megjegyezném, hogy túl sok igénytelen netrádió van manapság. Gyakorlatilag bárki csinálhat annyit amennyit akar és olyat amilyet akar.
Egyenlőre maradjon csak az FM, mivel ma még annak van a legnagyobb támogatottsága autórádióknál és más készülékeknél is.
Azt meg ne várja el senki, hogy aki rádiót akar hallgatni, az egész nap üljön a számítógép előtt.
 #108478  Szerző: djlacee

egon2 írta:Djlacee:Nem akartam reklámozni,nehogy emiatt kimoderáljanak!
Már megszűnt, szóval mindegy
 #108471  Szerző: egon2

Djlacee:Nem akartam reklámozni,nehogy emiatt kimoderáljanak!
 #108452  Szerző: djlacee

Mellesleg.FM
 #108450  Szerző: Milán

Mi volt a neve? :) Biztos emlékszek rá, de nem ugrik be a neve...
 #108448  Szerző: egon2

Ma több netrádió lehet,mint 7-8 éve volt hazánkban?
Egyik nagy kedvencem volt anno egy több csatornás netrádió,ami sajnos már megszűnt.Volt rajta világ zene,kabarécsatorna,és mulatós meg hasonló csatornák.
Szerintem a jövő a nettrádióké.Ma a lakosság 61%a otthonában van internet.(forrás nrc.hu)
Ami szép szám Európában a középmezőnyben vagyunk ezzel.Európa átlag 72%os internetpenetráció.
 #108175  Szerző: markfelt

roxydeejay írta:Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy melyik az a net rádió amelyik egy kicsit is a nyomába ér a Roxy vagy Radio Deejay nevű legendás rádióknak és olyan zenéket is játszanak. Kérem azokat akik válaszolnak hogy csak olyan rádiókat írjanak amik üzemelnek is! Válaszotokat várom.
Köszönettel! ;)
Talán emlékszel, párszor már kitiltottunk és nincs tudomásom arról, hogy ez az állapot változott volna.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 99