RADIOSITE Fórum

• Rádió Max - Debrecen - 106.0 MHz

#41562  Szerző: donder

rsite írta:Kicsit kibővült a vételkörzet.
Előzmény az Észak-Magyarország / Radio Express topikban.
Most mégis akkor mennyi frekvenciával bővült ki, mert pontos adat sehol sincs...
 #41556  Szerző: markfelt

Kicsit kibővült a vételkörzet.
Előzmény az Észak-Magyarország / Radio Express topikban.
 #36548  Szerző: Z11

Én hallgattam ezt a rádiót szűk fél évig, azon két idő közt, amikor megszűnt a City ( :( ) és amikor megjelent a Rádió Fun. 2007. augusztus - december.
A Maxon jók a műsorvezetők, de a zenék miatt olyan hamar ráuntam!!! Jó ha van 300 zene, és azt ismétlik folyton, más-más sorrendben. :P Azért a műsorvezetők még mindig jók. De az a mikrofon, ami nekik van... bele kéne hallgatni, olyan a minősége, mint valami 20. század eleji mikrofon xD
Orosz Gyuri is City FM-es volt de véleményem szerint már nem olyan jó, mint ott volt. :(
 #32413  Szerző: Jani

donder írta:Bocs nem voltam magamnál, hülye voltam, töröltem a hozzászólást! ;)
Legközelebb kevesebbet kell inni. :shock: ;)
Nem értettük a hozzászólásod.
 #32405  Szerző: donder

Bocs nem voltam magamnál, hülye voltam, töröltem a hozzászólást! ;)
 #31750  Szerző: Jani

SzD írta:Valahol hallotta, tovább adta.
A Sláger topicba meg pont Ő mondja:"Visszatérve rád, a haragodat, meg a dühödet, nem itt kellene kiadnod!" :o :shock: :lol:
 #31742  Szerző: SzD

Valahol hallotta, tovább adta.
 #31741  Szerző: Jani

donder írta:Látszik hogy a Tiszántúl teljesen le van szarva!!! Nem hiába kicsi itt a foglalkoztatottak aránya. Le se szarja senki sem az egészet! Ott basztuk el a rendszerváltás után hogy nem mertek a hajdúságiak felszólalni, mert féltek hogy a picsájukra lesz rúgva!!! :x
Most ez hogy kapcsolódik ide?What?
 #31688  Szerző: mgabor

donder írta:Látszik hogy a Tiszántúl teljesen le van szarva!!! Nem hiába kicsi itt a foglalkoztatottak aránya. Le se szarja senki sem az egészet! Ott basztuk el a rendszerváltás után hogy nem mertek a hajdúságiak felszólalni, mert féltek hogy a picsájukra lesz rúgva!!! :x
te erről bizonyára marha sokat tudsz, hisz ott voltál.
 #31684  Szerző: donder

Törölve
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19