"A DIGI bombát robbantott: sebességnövelés kötelezettség nélkül"
http://itcafe.hu/hir/digi_internet.html
zoo írta:Biztosan igazad van? UPC a szolgáltatóm, a tévébe bedugtam a mediacardot és az előfizető kártyát, nincs set-top-box. Működik.Ööö, akkor sorry, ez nekem teljesen új (és dicséretes) dolog. Ugyanakkor az továbbra is Digi specialitás, hogy a tévébe kártya se kell. Semmi, csak bedugod a koaxot, mint az analóg időkben. Na ezt viszont valóban a többieknél nem teheted meg, és épp emiatt lehet elosztani is a jelet.
Abban igazad van, hogy elosztani így nem lehet.
zoo írta:Mióta 16:9 lett az már nincs.Pasa írta:És az sem rossz, hogy egyedül a Diginél nem kell a digitális vételhez set-top-box és kártya, akár három tévére is simán elosztható a digitális jel.Van Mediacard az UPC-nél is régóta.
Szerk: De régen is volt már. Most jut eszembe, hogy Debrecenben mi is így néztük a tv-t. Nem kellett mediacard sem, így több tvn is lehetett nézni.
Ami nem tetszett a DIGI kábeles digitális minőségben (nem tudom hogy helyi - Debreceni - dolog volt-e), de még a nagyobb adók is szűrösödtek nem túl durva mozgástól (pl.: RTL Klub). UPC-nél ilyen csak a kissebb adóknál feltünő, pl: Discovery Science, Life Network, stb. Itt nem olyan szélsőségekre gondolok, hogy mi van mondjuk stroboszkóp villogásáról.
Erről jut eszembe, van még az "RTL Klub Teszt" csatorna? Vagy elérhető már az RTL Klub HD is?
Pasa írta:Sem a UPC-n, sem máshol nem tudod a digitális csatornákat set-top-box nélkül nézni, pláne elosztani, csak a Diginél.Biztosan igazad van? UPC a szolgáltatóm, a tévébe bedugtam a mediacardot és az előfizető kártyát, nincs set-top-box. Működik.