RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#128135  Szerző: asr27

Akadozik az élő közvetítés a Clubból. Gondolom gyenge a net, kevés a sávszél.
 #128090  Szerző: Csongii

Ez teljességgel korrekt volt JoNeS, köszönjük a tájékoztatást. Kíváncsian várom, hogy mi fog belőle kisülni. :boldog:
 #128082  Szerző: dkemeny77

asr27 írta:Köszönjük a tájékoztatást!
Igen köszönjük! Kíváncsian várunk! :D
 #128072  Szerző: JoNeS

Sziasztok!

Igen, van közöm a változáshoz, ami még nem látható különösebben és csak annyi hallható hogy jelentős mértékben frissül folyamatosan a zenei kínálat.

Nem, nem (ahogy szoktátok írni) mp3 lejátszót tervezek üzemeltetni, konkrét és letesztelt ötleteim vannak, amiket meg akarok valósítani.

Nem, sosem volt közöm semmilyen tulajdoni szinten az eddigiekhez.

Mindig multicast-ban gondolkodtam, most sincs másként. Az elmúlt egy évben volt közöm bizonyos szolgáltatásokhoz, de nem úgy ahogy páran gondolták. Továbbra is szakmai alapon hozok döntéseket és profi módon kívánom megvalósítani.

Minden bizonnyal tisztában vagytok azzal, hogy komoly anyagi vonzata van egy professzionális rádió adásfolyam (nem mp3 playlist) üzemeltetésének. Nem csak a jogdíj ami terheli az üzemeltetést, hanem költséget jelent az adáslebonyolító rendszer, a szelektor (music mastert használok és szemmel jól látható összeg a havi legális használata), a stream és web szerver valamit a stúdió rezsi költsége is. Ezen kiadások bőven az átlag kereset felett vannak havi szinten. Működőnek látszó üzleti és marketing tervem beválhat.

Természetesen, csak internetre koncentrálok. Sem most sem később nem tudok felvilágosítást adni tulajdonosi és jogi kérdésekre a Rise FM / Stereo FM kapcsán.

Kiváló szakemberek sok évvel ezelőtt megkezdtek egy úton járni a hazai elektronikus rádiózás területén. Az örökségüket nagy tiszteletben tartva, de saját elképzeléseim alapján alakítva kívánom folytatni. Ami készül, nem nevezném konkrét folytatásnak, inkább csak tovább gondolásnak. Könnyűszerrel előfordulhat, hogy nem leszek képes a költségeket az ésszerűség keretei között tartani, ez esetben nem fogom erőltetni, nem vagyok hajlandó több dologba anyagilag belerokkanni.

Egyelőre csak annyi lesz tapasztalható hogy jelentősen frissül a zenei kínálat, új mobil alkalmazások lesznek hamarosan nyilvánosak és végre egy funkcionálisan megfelelő web rendszer kerülhet a hallgatók birtokába. Ezek a változások folyamatosak, és a lehetőségeimhez mért sebességűek.

Persze szívesen beszélgetek a szakma és a világ nagy dolgairól, de feleslegesnek tartom hogy szórjam itt az észt. Ha és amennyiben elkészül amit tervezek, akkor remélhetőleg rendkívül színes szórakozási lehetőséget biztosítok sokaknak. Amennyiben nem...

Köszönöm a figyelmet!
 #128067  Szerző: Milán

Lehet hogy szakember, de pénz nélkül jó rádiót csinálni nehéz...Ez a helyzet most itt is.Pénz nincs, rádió van (egy darabig).
Nagy gáz van a kiadott újság hátterében.Elég nagy!
 #128065  Szerző: asr27

dkemeny77 írta: Valami köze van a stereo fm - hez...
http://www.stereoplayer.hu/player/

Amúgy Jones megszervezett egy eseményt a facebookon, a DjSplash bulit a StereoFM-el...
Mondtam hogy köze van hozzá...:D
Erősen valószínű, hogy 2013 tavasz vagy nyár óta ő viszi a rádiót, lehet, hogy ő az egyedüli tulaj is. Persze ősszel ezt itt a fórumon tagadta és azóta is titkolja, amennyire tudja.
Csak azt nem értem, hogy ilyen hosszú időn keresztül miért nem kezdett, vagy kezd valamit ezzel a szerencsétlen rádióval.
Én úgy tudtam, hogy Jones elég jó szakember, simán felépíthetett volna egy kiváló rádiót, de ilyen mp3 lejátszót szerintem egy középiskolás is el tud indítani.

Egyébként szerintem, ha majd lekapcsolják az adót, ebből is egy mp3 lejátszó online rádió lesz, mint a Face-ből. Ennek az előkészületei folynak már most Stereo Player név alatt... :gülü2:
 #128056  Szerző: noartist

nagyon nagy erőbefektetés árán születhettek meg ezen a ,,weboldalak"
wordpress telepítés bonyolult..?legalább!
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 470