RADIOSITE Fórum

• radiocafé

#71059  Szerző: zotya32

klm írta:
admin írta:Azt beszéli (már az egész város) hogy már csak pár nap és off. Uff.
Ugye nem?
Jelen pillanatban kénytelen vagyok diplomatikusan fogalmazni: a híresztelést sem megerősíteni, sem megcáfolni nem áll módomban. Tény, hogy komoly nehézségekkel küzdünk, de az utolsó pillanatig nem adjuk fel...
Ezt ne már!!
Est média pont ezen akar racionalizálni?
Köszönjünk Balázs Csaba és annak az ismeretlennek is, aki kihúzta a kopasz alól a szőnyeget....
ha a Café is elhallgat, akkor nem marad normális rádió. Milliók Reggelire c. műsor hová kerül?
kedvenc rádióm, pedig nem éppen liberális beállítottságú vagyok, de el kell ismerni, minden téren a legjobb.
Nincs senki befektető aki megvenné a café-t?
Bezzeg a gagyi neo-t volt pénz elmutyizni az illetékeseknek.... ami jó, oda sosem jut lóvé, építeni ebben az országban nem divat, aki meg megpróbálja azt elkaszálják előbb-utóbb.
 #70984  Szerző: klm

csadam írta:A cafét már 2009-ben meg akarták szüntetni azzal az indokkal, hogy a Neo FM és a café nem működhet egymás mellett. (Mert akkor ugyanaz a cég üzemeltette mindkettőt.)
Egyrészt nem akarták megszüntetni, mert a Neo indulása után a közös tulajdonos a café eladásával megszüntette az összeférhetetlenséget.
Másrészt nem ugyanaz a cég üzemeltette őket, hanem ugyanannak a cégnek volt meghatározó (25%-ot meghaladó) tulajdonrésze mindkét rádióban. De ahogy írtam, ez is megszűnt a café eladásával.
 #70983  Szerző: alopisz

Nem meglepő, de őszintén sajnálom, ha ez valóban igaz.
Egy kalappal és kitartás!

Ja, és használjátok ki az utolsó percig, annak ellenére, hogy lesznek nehéz pillanatok.
 #70978  Szerző: csadam

A cafét már 2009-ben meg akarták szüntetni azzal az indokkal, hogy a Neo FM és a café nem működhet egymás mellett. (Mert akkor ugyanaz a cég üzemeltette mindkettőt.)
 #70976  Szerző: klm

Ugye nem?
Jelen pillanatban kénytelen vagyok diplomatikusan fogalmazni: a híresztelést sem megerősíteni, sem megcáfolni nem áll módomban. Tény, hogy komoly nehézségekkel küzdünk, de az utolsó pillanatig nem adjuk fel...
 #70970  Szerző: LuciFerko

Ugye nem?
Jó... Amiket szerettem: EstFM > Megszűnt; Extrém > Megszűnt; Deejay > Megszűnt; Balaton Rádió > Megszűnt... És most.. :gülü2: :gülü2: :gülü2:
 #70968  Szerző: djlacee

Ha megszűnne, talán a Q átvenné a helyét
 #70967  Szerző: Mikee0824

Ugye nem?
Ahogy elnézem a tendenciát, könnyen lehet. Megszűnik minden alternatív, értékesebb rádió. A cafe is ilyen. Hogy ez hová fog vezetni? Megmondom: állj be a sorba, állj be a tömegbe, mert nincs más választásod! Így ölik meg a kultúrális sokszínűséget, az értékeket. Hol lesz akkor pl. a deck attack meg a szolfézs, nem is beszélve a többi értékes, gondosan és igényesen megszerkesztett rétegzenei műsorról: kottazűr,jazzcafe, instrument comfort zóna? :(
(Félreértés ne essék: a deck attack és a szolfézs is értékes!)
 #70964  Szerző: markfelt

Azt beszéli (már az egész város) hogy már csak pár nap és off. Uff.
Ugye nem?
 #70287  Szerző: klm

zotya32 írta:Remélem, hogy túléli a rádió ezt a helyzetet, és az "anyacég" zuhanása a tőzsdén nem csődöt áraz, hanem tulajdonosi átrendeződést.
Egyetlen hallgatható rádió, kár lenne érte, ha ilyen-olyan ok miatt megszűnne, stílust/profilt váltana....
A freki használat jövőre jár le, ugye? (vagy még ebben az évben??)
A műsorszolgáltatási szerződés 2012. március 31-ig érvényes...
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 36