RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#137902  Szerző: álnokfutó

djlacee írta:Állami tulajdon?
Igen, többségi (igaz közvetett) állami tulajdonban, mióta a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. (ami a Magyar Állam 100%-os tulajdonában van) beszállt 165.000.000 Ft-tal.
 #137896  Szerző: djlacee

Állami tulajdon?
 #137893  Szerző: álnokfutó

LuciFerko írta:Még mindig ez szerintem Magyarország egyik legjobban összerakott rádiója.
Ez inkább a többi rádióra nézve egy óriási szégyen, mint az Ozonenak dícséret...
Mert mi is az Ozone? Egy Rádió1 klón Győrből adva, szar műszaki háttérrel többségi állami tulajdonban...
 #137652  Szerző: LuciFerko

Még mindig ez szerintem Magyarország egyik legjobban összerakott rádiója.
 #137345  Szerző: Roger

A Disco*S Hit promójánál Mezei Kittit- hallottam? :)
 #137185  Szerző: Kovi02

Ma: Zene elindul,felénél elindul az időjárás,aztán folytatódik. Következő zene vége lemarad,helyette újraindul.. :shock:
 #137159  Szerző: markfelt

Kovi02 írta:94,3: Reggel a műsorvezető beszélt,a felénél lekeverték,indult a zene,majd azt is lekeverték úgy 1perc múlva és indultak a hírek,a vége helyett meg a zene folytatódott..... :shock:
semmit nem kevertek le, szar a barix a stúdió és az adó között - főleg reggel -, az emergency fájlra vált folyamatosan. teljesen értelmetlen így működniük.
 #137158  Szerző: Kovi02

94,3: Reggel a műsorvezető beszélt,a felénél lekeverték,indult a zene,majd azt is lekeverték úgy 1perc múlva és indultak a hírek,a vége helyett meg a zene folytatódott..... :shock:
 #136630  Szerző: nyikolaj

Miskolcon pont 1 éve szólalt meg az Ozone! Pontosabban Szilveszter este.. Ehhez képest nem nagy jelentőséget tulajdonított ennek a rádió... Meg sem említették! Legalábbis én nem hallottam,, de alap dolog szerintem,hogy egy Születésnapi játékkal szimbolizálnák a borsodi megyeszékhelyen való megszólalást!..
 #136622  Szerző: asr27

105.7 csúnyán be van akadva.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 108