RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#65840  Szerző: donder

Jó a véleményem a rádióról! A térerő úgy néz ki hogy beállt, és már a CS'K-ban is jön, a zenékről rosszat nem tudok mondani, ismétlést eddig nem hallottam (még 2 óra hallgatás után sem!!)
Remélem így megy tovább, s ha jó lesz, LuciFerko-hoz hasonlóan én is beszállok némi anyagival... ;) :D
 #65547  Szerző: Andrew5

Ma felhívott benünnket egy idősebb hallgató úr, és a következőt mondta: Nagyon szereti a rádiót, és ezeket a "szintetizátoros zenéket"(!). Ha lehetne valamilyen úton készítsünk már neki pár cd-t, hogy ha messzebb van is tudja ezeket hallgatni. :)

Nagyon kedves volt az úr, és úgy látszik az elektronikus zene tényleg korhatár nélküli, még ha nem mindenki elektronikus zenének hívja akkor is. ;)
 #65126  Szerző: zeller

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 5. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

SzD
 #65107  Szerző: nyikolaj

Már nem azért,de ezzel a Vitál fm-el többet van foglalkozva mint a többi dereceni rádiókkal. :stare:
 #65091  Szerző: PooLee

Nem is tudom, melyik károsabb a rádiózás presztízsére nézve: a NeoFM és társai vagy pl. ez a "rádió"...
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 59