RADIOSITE Fórum

• Balaton Rádió - Siófok - 88.7 MHz

#104914  Szerző: Glenn

Csongii írta:Szerintem az Echo P.-s dologra gondolt és nem magára a Balaton Rádió frekijére.
Ja, tényleg, sorry... Így jár, aki nem olvas vissza. Én csak a topik címét néztem. :blush:
 #104912  Szerző: Csongii

Pasa írta: Hogy adhatták volna a Face-nek ezt a frekvenciát szerinted? Ez egy kisköz freki, aprócska vételkörzettel, és a Face műsorstruktúrája se igen felelne meg ide...

Szerintem az Echo P.-s dologra gondolt és nem magára a Balaton Rádió frekijére.
 #104911  Szerző: Glenn

asr27 írta:Lehet, hogy jobb lett volna a Face-nek adni a siófoki frekit
Hogy adhatták volna a Face-nek ezt a frekvenciát szerinted? Ez egy kisköz freki, aprócska vételkörzettel, és a Face műsorstruktúrája se igen felelne meg ide...
 #104893  Szerző: asr27

milan93 írta:Annyit tudok, hogy a tulaj neve K. Andrea
Lehet, hogy jobb lett volna a Face-nek adni a siófoki frekit, ők legalább szeretnek rádiózni és már biztos elindultak volna! :) De sajnos a médiatanács csak azoknak ad frekit akik szimpatikusak nekik. :vomit: Remélem másfél év múlva lesz egy kis rendrakás az elvtársak között.
 #104870  Szerző: Milán

Mivel nincs az Echo Pensiola Kft.-nek topikja, így csak ide tudom írni.

"Az Echo Penisola Kft. hatósági szerződése szerint a médiaszolgáltatás megkezdésének határideje a Fonyód 101,3 MHz médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében 2012. október 13., a Siófok 92,6 MHz médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében a médiaszolgáltatást legkésőbb 2012. október 25. napjáig kell megkezdenie."
 #104723  Szerző: asimov

Tegnap este, ejjel nagyon franko eletkronikus zenei mix ment! :yes:
 #104655  Szerző: powerT

Lehet, hogy natol a helyi szolgáltató? Balaton környékén régen nagyon sok ilyen mikrós olcsó net volt, mindenki egy ip-t kapott. :D
akos9277 írta:100 hallgatóból 8 egyedi???? Ez ám a hallgató-generálás! :D

milan93 írta:Valami izgalmas műsor mehetett a Balatonon, mert még tudomásom szerint ilyen (max) hallgatottsága még nem volt.

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 59