RADIOSITE Fórum

• Telekom

#107517  Szerző: djlacee

De akkor miért vagytok ennél a T-nél? Egyszerűen nincs olyan csomagjuk ami megérné mondjuk Vodához képest, se telefonban, se mobilinternetben
 #107514  Szerző: Attis

LuciFerko írta:Kép

Enyingen "jó" a mobilnet. :punch:
Mondjuk haver a város legszélén lakik.
Én meg se merek szólalni... Ugyanezen szolgáltatónál Kaposvártól 8km-re térerő minimális, egyes utcákban alig elérhető. Mobilinternet? :lol: ^^ Le se merem mérni...
 #107511  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:Kép

Hát ez elég ronda. :S
A város szélének nem szabadna problémának lennie. Ha valóban nem jó a lefedettség egyes utcákban, ne tekintse lefedett területnek a szolgáltató.

Ezek szerint én még örülhetek is. Már nincs 500 fős a falu és ilyen a mobilnet:
http://speedtest.net/result/2328347878.png

Pedig elég gyengécske a térerő.
 #107508  Szerző: LuciFerko

Kép

#106915  Szerző: asimov

Annak szol a kerdes, akinek "Go!Net M" vagy valamelyik "testver" dijcsomagja van: az adott adatforgalmi korlat (pld. Go!Net M => 100 MB) atlepesekor valoban csak a sebessegkorlatozas a "buntetotarifa" ?
 #105834  Szerző: szemilan

Decembertől módosul az ÁSZF, részletek 30.-tól.
 #104134  Szerző: szemilan

jeek írta:Ők is beszívták a bírósági döntés miatt..
Mennyire de mennyire igaz a mondás:
"Aki másnak vermet ás, maga esik bele"

Ők az újonnan elnyert frekvencia csomagon indították az LTE-t, nem?

Nem! 1800 MHz-en indítottak LTE-t. De könnyen lehet, hogy a frekvencia blokkok tehermentesítéséhez kellett az E-GSM sáv is.
Szerintem egyébként marad az LTE.
 #104132  Szerző: tomee87

Ők is beszívták a bírósági döntés miatt..
Mennyire de mennyire igaz a mondás:
"Aki másnak vermet ás, maga esik bele"

Ők az újonnan elnyert frekvencia csomagon indították az LTE-t, nem?
 #102903  Szerző: LazlowHUN

jeek írta:Nah ebből látszik, hogy sajnos az emberek nem a minőségre mennek.
Állítom, hogy a Vodánál de még szerintem a Telenornál sem találok olyan helyet, ahol ne lenne legalább EDGE.
Hehh még GPRS 2012-ben... mégis ezek a Magentáék a piacvezetők :hit:
Hát igen, én is ezt az überceleb, a reklámok szerint leggyorsabb hálózatot használom. Igaz, amikor hozzájuk hordoztam el a számom nem volt szempont az, hogy itt csak GPRS érhető el. Telefonálás szempontjából ugyanis teljesen mindegy. A másik két szolgáltatónál viszont nem tudnám megoldani, hogy a számomra legfontosabb számokat a havidíjban foglalva ingyen hívjam. Szóval nem is a gyorsasággal van a bajom, hanem a megbízhatósággal. Na az romlott az elmúlt pár hónapban. Bár az az érzés, amikor felbontom az aktuális számlát és látom több ezer forint értékben a levonásokat és jóváírásokat még mindig képes kompenzálni a kellemetlenségeket. ;)
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 27