RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#164533  Szerző: kukac

kukac írta:
djlacee írta:Akkor azért van rá esély, hogy a te gépeden van valami problemácia, nem?
esély mindenre van, mindenesetre az gyanús, hogy akkor jön elő, ha az oldalon ráklikkelek valami gombra, frissítek, vagy hasonlók. és csak ritkán. most amikor rányomtam az idézet gombra, megint csinálta.
a malwarebytes már fogogatja, azt látom hogy fel-felugrál a figyelmeztető ablakocska (clickadu.com tartomány)
találtam egy olyan kiegészítőt aminek nem volt neve, letiltottam, most elvileg nem jelentkezik, úgyhogy ha csak ez volt, akkor bocsika. érdekes módon a mindenféle védelem nem talált semmit.
 #164532  Szerző: kukac

djlacee írta:
kukac írta:
djlacee írta:Nálam nincs ilyen, sem asztalin, se mobilon, pedig az Adblock itt ki van kapcsolva
nekem be van kapcsolva, és több gépen is csinálja. csak itt, máshol nem.
Akkor azért van rá esély, hogy a te gépeden van valami problemácia, nem?
esély mindenre van, mindenesetre az gyanús, hogy akkor jön elő, ha az oldalon ráklikkelek valami gombra, frissítek, vagy hasonlók. és csak ritkán. most amikor rányomtam az idézet gombra, megint csinálta.
a malwarebytes már fogogatja, azt látom hogy fel-felugrál a figyelmeztető ablakocska (clickadu.com tartomány)
 #164531  Szerző: djlacee

kukac írta:
djlacee írta:Nálam nincs ilyen, sem asztalin, se mobilon, pedig az Adblock itt ki van kapcsolva
Akkor azért van rá esély, hogy a te gépeden van valami problemácia, nem?
 #164530  Szerző: kukac

#164529  Szerző: djlacee

Nálam nincs ilyen, sem asztalin, se mobilon, pedig az Adblock itt ki van kapcsolva
 #164528  Szerző: kukac

kukac írta:
djlacee írta:Hol lelhető ez fel?
a forum.radiosite.hu-t megnyitva nekem megnyitja az oldalt és mellé nyit egy másik tabot, ahol változatosabbnál változatosabb reklámszarok, csaló oldalak ugranak fel, most ez
nem mindig, időnként.
 #164527  Szerző: kukac

djlacee írta:Hol lelhető ez fel?
a forum.radiosite.hu-t megnyitva nekem megnyitja az oldalt és mellé nyit egy másik tabot, ahol változatosabbnál változatosabb reklámszarok, csaló oldalak ugranak fel, most ez
 #164526  Szerző: djlacee

Hol lelhető ez fel?
 #164524  Szerző: kukac

SIR írta:Sziasztok!

Jó az új design - nekem nem jönnek felugró ablakok (még).

Üdv,
SIR
a "felugró ablak" egy átirányítás, ami új tabot nyit a browserben és valami külföldi reklámoldalakra irányít. A címeket meg rakosgatom a malwarebytes-be.

--
pl. most egy ilyen
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 112