RADIOSITE Fórum

• Szinva Rádió - Miskolc - 99.5 MHz

#19305  Szerző: operator

tomazo írta:
Attis írta:Elkezdtem Tomazo összes hozzászólását visszaolvasni. Feléig jutottam... De valamiért úgy érzem, szeret kötekedni. Nem is olvasnám tovább a hsz-it. Melyik kisköznél dolgozik? :unott:
a Gold FM-nél vagyok a kötözködési manager.
:lol: :lol:
 #19296  Szerző: tomazo

Attis írta:Elkezdtem Tomazo összes hozzászólását visszaolvasni. Feléig jutottam... De valamiért úgy érzem, szeret kötekedni. Nem is olvasnám tovább a hsz-it. Melyik kisköznél dolgozik? :unott:
a Gold FM-nél vagyok a kötözködési manager.
 #19286  Szerző: Obladioblada

tomazo írta:
imádok!
nem tudok úgy végigmenni az utcán hogy átlag 3-4 járókelöbe ne kössek bele.
Mindenkinek kell valami hobbi. :D
 #19283  Szerző: tomazo

imádok!
nem tudok úgy végigmenni az utcán hogy átlag 3-4 járókelöbe ne kössek bele.
 #19282  Szerző: tomazo

Pasa írta:
tomazo írta:á, nem semmi baj veled meg a szóval, hanem a kisközök 0.3 tól 2-3 W-ig adnak,
Kapufa...! 10 wattig adnak. 8-)
értem. azért gondoltam, mert errefelé inkább az 1 környékén jellemzöbb. valakinek van 10-re engedélye? merre van az, vagy ez az elvi felsö határ?
 #19277  Szerző: hdshouter

Hátt... én is anno olvasgattam, sztem (bár csak egy tipp :D ) nem nehéz kitalálni az alapján, hogy melyik fórumba ír a legtöbbet :)
 #19276  Szerző: Pasa

tomazo írta:á, nem semmi baj veled meg a szóval, hanem a kisközök 0.3 tól 2-3 W-ig adnak,
Kapufa...! 10 wattig adnak. 8-)
 #19271  Szerző: Attis

Elkezdtem Tomazo összes hozzászólását visszaolvasni. Feléig jutottam... De valamiért úgy érzem, szeret kötekedni. Nem is olvasnám tovább a hsz-it. Melyik kisköznél dolgozik? :unott:
 #19270  Szerző: LuciFerko

tomazo nektek amúgy mekkora powert mértek ki? 0.5w? :S
 #19269  Szerző: tomazo

Zoey írta:
tomazo írta:
Zoey írta: kw-számot emelték?
de milyen vicces... "kilowatt-szám" :)
Bocs, nem vagyok teljesen tisztában ezekkel a fogalmakkal, lenne mit tanulnom... Jaja, amúgy így olvasva tényleg viccesen néz ki ez a szó :D
á, nem semmi baj veled meg a szóval, hanem a kisközök 0.3 tól 2-3 W-ig adnak,
azért vicces a kilowattok számáról beszélni.
de nem te találtad ki, kilowattban mérik a rádióengedélyben is,
például : 0.0005 kW
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 30