tomazo írta:Attis írta:Elkezdtem Tomazo összes hozzászólását visszaolvasni. Feléig jutottam... De valamiért úgy érzem, szeret kötekedni. Nem is olvasnám tovább a hsz-it. Melyik kisköznél dolgozik?a Gold FM-nél vagyok a kötözködési manager.

tomazo írta:Attis írta:Elkezdtem Tomazo összes hozzászólását visszaolvasni. Feléig jutottam... De valamiért úgy érzem, szeret kötekedni. Nem is olvasnám tovább a hsz-it. Melyik kisköznél dolgozik?a Gold FM-nél vagyok a kötözködési manager.
Attis írta:Elkezdtem Tomazo összes hozzászólását visszaolvasni. Feléig jutottam... De valamiért úgy érzem, szeret kötekedni. Nem is olvasnám tovább a hsz-it. Melyik kisköznél dolgozik?a Gold FM-nél vagyok a kötözködési manager.
tomazo írta:Mindenkinek kell valami hobbi.Attis írta:Elkezdtem Tomazo összes hozzászólását visszaolvasni. Feléig jutottam... De valamiért úgy érzem, szeret kötekedni. Nem is olvasnám tovább a hsz-it. Melyik kisköznél dolgozik?imádok!
nem tudok úgy végigmenni az utcán hogy átlag 3-4 járókelöbe ne kössek bele.
Attis írta:Elkezdtem Tomazo összes hozzászólását visszaolvasni. Feléig jutottam... De valamiért úgy érzem, szeret kötekedni. Nem is olvasnám tovább a hsz-it. Melyik kisköznél dolgozik?imádok!
Pasa írta:értem. azért gondoltam, mert errefelé inkább az 1 környékén jellemzöbb. valakinek van 10-re engedélye? merre van az, vagy ez az elvi felsö határ?tomazo írta:á, nem semmi baj veled meg a szóval, hanem a kisközök 0.3 tól 2-3 W-ig adnak,Kapufa...! 10 wattig adnak.
Attis írta:Elkezdtem Tomazo összes hozzászólását visszaolvasni. Feléig jutottam... De valamiért úgy érzem, szeret kötekedni. Nem is olvasnám tovább a hsz-it. Melyik kisköznél dolgozik?Hátt... én is anno olvasgattam, sztem (bár csak egy tipp
tomazo írta:á, nem semmi baj veled meg a szóval, hanem a kisközök 0.3 tól 2-3 W-ig adnak,Kapufa...! 10 wattig adnak.
Zoey írta:á, nem semmi baj veled meg a szóval, hanem a kisközök 0.3 tól 2-3 W-ig adnak,tomazo írta:Bocs, nem vagyok teljesen tisztában ezekkel a fogalmakkal, lenne mit tanulnom... Jaja, amúgy így olvasva tényleg viccesen néz ki ez a szóZoey írta: kw-számot emelték?de milyen vicces... "kilowatt-szám"