RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#49171  Szerző: Sokol404

totya írta:
centerweb írta:
A szignálok miért vannak kivágva?
Innen letölhetöek a szignálok: http://www.4shared.com/audio/k3eNkOX9/danubius.html
Totya: ez nagyszerű! :) Szép munka, remek gyűjtemény! ;)

(Szinte már el is felejtettem bizonyos szignálokat. Az idő... )

Köszönjük szépen!

Bedigizek még jópár kazettát, hátha van még rajta ilyen (azok már Philips-szel felvett anyagok lesznek). :)
 #49136  Szerző: Ghee

totya írta:És ezek az emberek (akik a feliratokat csinálták) azok hova tüntek ell?
Hazamentek, hova tüntek volna? Egy Danubiusért senki sem fog virrasztani... :D
 #49135  Szerző: totya

És ezek az emberek (akik a feliratokat csinálták) azok hova tüntek ell?
 #49127  Szerző: Ghee

A váltás utáni nap a Danubius-stúdió üvegén - még aznap nyomtak egy CLS-t. :)

Kép

és a másik egy vers mécsessel az alján... :D

Kép
 #49126  Szerző: Pasa

Ghee írta:Felénk jártál és nem szóltál. ;)
Szinte minden nap járok ott, de sajnos csak éjjel. ;)
 #49125  Szerző: Ghee

Pasa írta:Mindenesetre érdekes, hogy a székházat szépen rendbehozták, még a Danubius feliratot is kijavították rajta. Ja, és a stúdió is megvan, berendezéseket is láttam benne.
Felénk jártál és nem szóltál. ;)
Ez tényleg így van, de a felirat az irodaház elnevezése, csak annyi köze volt hozzá, hogy épp ott volt/van a stúdiójuk - ami tényleg változatlan azóta (előtte az "Á" leégett). Megszünés után sokat járkáltak oda titokzatos emberek...
 #49063  Szerző: Pasa

Mindenesetre érdekes, hogy a székházat szépen rendbehozták, még a Danubius feliratot is kijavították rajta. Ja, és a stúdió is megvan, berendezéseket is láttam benne.
 #49058  Szerző: Attis

Tulajdonképpen mindegy, hogy ide vagy a Sláger topicba írok. Pont most szavaztam a portálon. Elég érdekes részeredményt láttam. Ha nem titok, akkor megsúgom, elég sokan gondolják, hogy visszatér mindkét megszűnt rádió. Én ahogy elnézem, erre egy fillért nem adnék. A Danubius szinte rögtön feladta a harcot. Ha infóim nem csalnak, pereskedik még, gondolom, úgy vannak vele, hogy esetleg a bíróság hátha megítél nekik valami kártérítést.
A Sláger ugyan sokáig vívta maga kis partizánharcát... Szerintem eleve vereségre ítélve.
Nem láthatunk a színfalak mögé, de több mint fél év után is azt mondom: nem biztos, h pártok feletti, objektív döntés született.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 109