RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#63347  Szerző: Mipi

Mikee0824 írta:Ezt találtam a várhatóan idén elinduló Radio Deejay 2011 Facebook-oldalán: "Sziasztok radio deejay rajongok...egy kis pihi után vissza a munkához..már biztos észrevettétek a 88.1 -en már nem a rise fm megy..."sajnáljuk"...ne csügedjetek electro zene imádok nem sokára beteritjük az étert velünk...de addig is lessétek az étert..." Tehát a Green FM-ből Deejay lesz... Gyorsan pörögnek az események :D
Micsoda???
Ez tuti valami vicc!
 #63342  Szerző: Mikee0824

Ezt találtam a várhatóan idén elinduló Radio Deejay 2011 Facebook-oldalán: "Sziasztok radio deejay rajongok...egy kis pihi után vissza a munkához..már biztos észrevettétek a 88.1 -en már nem a rise fm megy..."sajnáljuk"...ne csügedjetek electro zene imádok nem sokára beteritjük az étert velünk...de addig is lessétek az étert..." Tehát a Green FM-ből Deejay lesz... Gyorsan pörögnek az események :D
 #63335  Szerző: LewyDee

az hogy hogy van lepapírozva szerintem lényegtelen
 #63334  Szerző: LuciFerko

rise nem az övék volt, csak sokat hirdettek benne.
 #63330  Szerző: LewyDee

Nem szünt meg a Rise most is ad mindenféle ID nélkül csak nem mondják hogy rájzfm, zenék ugyanazok ugyanazok a buli közvetítések stb. Sőt a reklámok is :D maradt hajógyárisok kezében az egész.
 #63230  Szerző: Snake

Mit mondhatott volna?
 #63229  Szerző: Giorgio80

Ez a Timo biztos be van szív :lol: va
végül is csak egy 2 milliós bázisból veszítettek el frekvenciát
 #63216  Szerző: nords

a rise és a roxy is él a DEEJAY örökségével
 #63215  Szerző: ceve

Aurora - Dreaming megy a Deejay-s remixben :yes:
  • 1
  • 159
  • 160