RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#63210  Szerző: Mipi

nords írta:GreenFM. Ez a név továbbra is bénus. Pláne,ha nagy újítók akarnak lenni...ahogy azt a nyilatkozatban is olvasni.
Nagy újítók lesznek? ŐŐŐ akkor Sláger 3 lesz! :punch:
 #63204  Szerző: nords

GreenFM. Ez a név továbbra is bénus. Pláne,ha nagy újítók akarnak lenni...ahogy azt a nyilatkozatban is olvasni.
 #63163  Szerző: Snake

az FM is stereo
 #63147  Szerző: Szd96

bocsánat :D
gyors voltál
 #63111  Szerző: mlaszlo

csokie írta:Mióta ez a rádió megy, azóta nincs pattogás sem, sőt itt mintha kitisztult volna a vétel, nincs sistergés. Minőség viszont ugyanaz mint mikor elindult, (Talán egy picivel több lett a magas, és levettek volna a mélyből.)
A pattogást leszámítva szerintem a Rise FM szebben szólt, de ez még csak tesztsugárzás (bár az RDS-ben és a szignálokban ez már nem szerepel).
Sistergést a Rise FM-nél nem hallottam, de a mostani rádió mintha valóban erősebben adna (lehet hogy valamivel nagyobb teljesítménnyel sugároznak?!)
 #63106  Szerző: RocKer

No ez roppant érdekes. Szerintem már rendesen monitoringozzák az új rádiót, hiszen tesztidőszakban se reklámblokk, se programajánló, se pedig élő közvetítés nem mehetne sehol. De hát meglátjuk. Mindenesetre érdekes, hogy ezt így meg merik tenni....
 #62934  Szerző: csokie

Mióta ez a rádió megy, azóta nincs pattogás sem, sőt itt mintha kitisztult volna a vétel, nincs sistergés. Minőség viszont ugyanaz mint mikor elindult, (Talán egy picivel több lett a magas, és levettek volna a mélyből.)
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 174