RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#162594  Szerző: asr27

dkemeny77 írta:
asr27 írta:
dkemeny77 írta:Beszéltél Velük?
Én véletlen kapcsoltam le a Tilosról, de egyből nyomtam is vissza.
Azt már leírtad párszor, hogy nem szereted az elektronikus zenét, ilyen vagy te! Tudjuk, nem kell mindig leírni, hogy a tilost, civilt meg a jazzy-t szereted! Attól még rtvstat-on a többi rádióhoz képest nagy előnnyel vezetett a Music FM!
Ha online ennyien hallgatták, akkor biztos vagyok benne, hogy FM-en is!
Tilos hol is van a hallgatottságban? A béka segge alatt!
Én a tilost nem tudnám fél percig se hallgatni!
Kérdésedre: igen, beszéltem velük.
(fura is lett volna, ha nem kötsz belém, fiam)

Szerintem nem kell azon meglepődni, ha valaki nem áll be a sorba. Ellenben furcsa lenne, ha legalább egyszer normális hangnemben kapnék Tőled választ. Szeretem az elektronikus zenét, de egyet értek az előttem szólóval: a ma délután hallgathatatlan volt. Az aláírásom itt is érvényes.
Igen, valóban érvényes! Pont a kocsiban hallgattam, hazafelé jövet, még hozzá egy erős basszussal rendelkező zenével indult a mix. Faszán szólt a kocsiban. :D
Meg is van: https://www.youtube.com/watch?v=_awu4g5iuKY
Nincs ezzel semmi baj, pont ilyen zenék kellenek délután, a csicskapop helyett.
Apropo, ha nem tetszik a válaszom, vagy stílusom, ahogy válaszolok, akkor legközelebb nem kell reagálni a hozzászólásomra!
 #162593  Szerző: djlacee

Nigel Stately mixei délután szerintem nagyon jók. Pont erre van szükség mikor az első turnus munkáscsoport elindul a munkahelyéről haza... FM4-en is 2-től 3-ig van mix,és az bizony azért elborultabb
 #162592  Szerző: dkemeny77

asr27 írta:
dkemeny77 írta:
asr27 írta: Baromság, k**va jó volt a délutáni mix, hidd el, a hallgatók többsége, inkább hallgat délután is pörgősebb, dallamosabb mixeket, mint azokat a "topslágereket"
Beszéltél Velük?
Azt már leírtad párszor, hogy nem szereted az elektronikus zenét, ilyen vagy te! Tudjuk, nem kell mindig leírni, hogy a tilost, civilt meg a jazzy-t szereted! Attól még rtvstat-on a többi rádióhoz képest nagy előnnyel vezetett a Music FM!

Szerintem nem kell azon meglepődni, ha valaki nem áll be a sorba. Ellenben furcsa lenne, ha legalább egyszer normális hangnemben kapnék Tőled választ. Szeretem az elektronikus zenét, de egyet értek az előttem szólóval: a ma délután hallgathatatlan volt. Az aláírásom itt is érvényes.
 #162586  Szerző: asr27

dkemeny77 írta:
asr27 írta: Baromság, k**va jó volt a délutáni mix, hidd el, a hallgatók többsége, inkább hallgat délután is pörgősebb, dallamosabb mixeket, mint azokat a "topslágereket"
Beszéltél Velük?
 #162584  Szerző: dkemeny77

Beszéltél Velük?
 #162579  Szerző: asr27

mlaszlo írta:
asr27 írta: Baromság, k**va jó volt a délutáni mix, hidd el, a hallgatók többsége, inkább hallgat délután is pörgősebb, dallamosabb mixeket, mint azokat a "topslágereket", amelyeket egész délelött, vagy egész este 9-ig hallgathat! nem szólhat egyfolytában az a 40-50 zene, aminek többsége a konkurenciánál is szól, egész nap.
Egyébként már több, mint fél éve mix megy délután 2 és 3 között, úgy tűnik, nem gyakran hallgatod a rádiót, ha csak most vetted ezt észre!
Nálunk a munkahelyen 30 év körüli a társaság és 20 perc után inkább azt mondták kapcsoljuk ki a rádiót, amikor az autó riasztós mix, meg a pápápápápápápápápápápápá mix zenék mentek.
Nem tudom, hogy hányan voltatok ott a munkahelyeden (lehet, hogy ketten-hárman :D ), de az én munkahelyemen, a 25-45 közötti kollégák (vegyesen nők és férfiak) többsége már többször is kérdezte, hogy "melyik frekvencián jön az az adó, amit szoktál hallgatni, amin azok a jó kis pörgős, dallamos zenék mennek" (mert mifelénk csak helyenként jön elfogadható minőségben FM-en a Music fm)
Sőt, az 58éves Nagybátyám és a 60éves Édesapám is szívesen hallgatja a Music FM-et akkor is, amikor mix megy rajta!
 #162578  Szerző: mlaszlo

asr27 írta: Baromság, k**va jó volt a délutáni mix, hidd el, a hallgatók többsége, inkább hallgat délután is pörgősebb, dallamosabb mixeket, mint azokat a "topslágereket", amelyeket egész délelött, vagy egész este 9-ig hallgathat! nem szólhat egyfolytában az a 40-50 zene, aminek többsége a konkurenciánál is szól, egész nap.
Egyébként már több, mint fél éve mix megy délután 2 és 3 között, úgy tűnik, nem gyakran hallgatod a rádiót, ha csak most vetted ezt észre!
Nálunk a munkahelyen 30 év körüli a társaság és 20 perc után inkább azt mondták kapcsoljuk ki a rádiót, amikor az autó riasztós mix, meg a pápápápápápápápápápápápá mix zenék mentek.
 #162576  Szerző: asr27

mlaszlo írta:Olyan érzésem van, mintha a rádió a saját maga ellensége lenne és üldözné el a hallgatóit. Nem tudom kinek az ötlete volt délután 2-től olyan mixműsort adni, amit maximum éjszaka lehetne adásba engedni.
Baromság, k**va jó volt a délutáni mix, hidd el, a hallgatók többsége, inkább hallgat délután is pörgősebb, dallamosabb mixeket, mint azokat a "topslágereket", amelyeket egész délelött, vagy egész este 9-ig hallgathat! nem szólhat egyfolytában az a 40-50 zene, aminek többsége a konkurenciánál is szól, egész nap.
maximum éjszaka lehetne adásba engedni
Mi az, hogy lehetne?
Szerencsére ezt még nem szabályozzák, tudomásom szerint.
Szerintem ez szubjektív, neked nem tetszik, másoknak meg annál inkább.
 #162575  Szerző: mlaszlo

Olyan érzésem van, mintha a rádió a saját maga ellensége lenne és üldözné el a hallgatóit. Nem tudom kinek az ötlete volt délután 2-től olyan mixműsort adni, amit maximum éjszaka lehetne adásba engedni.
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 565