konkrétan ezt, a hivatalos logót nem jelentethetik meg, csak ha szerződnek a digitaleurope-pal
mlaszlo írta:Ha időbe cselekedtek volna akkor nem MO-n lennék.Mauro írta: Azt se értem hogy BVB-T hogy zavarja Mig-29 kommunikációját.Ezt én sem igazán értem, hogy mi zavarhatja ezeket a repülőket, amikor az UHF 58-on meg teljes teljesítménnyel megy az analóg TV2.
És hol vannak a gripenek?
Ugyanakkor ha meg tudtak erről az esetleges problémáról, akkor miért nem előbb cselekedtek, esetleg kérhettek volna másik frekvenciát a DVB-T-nek vagy ott az UHF 38-as, amit most DVB-H-nak tartanak fenn, amikor valószínűleg egyik szolgáltatót sem érdekli. Nyugodtan mehetne ezen az egyik multiplex és akkor nem lenne semmi gond.
Mauro írta: Azt se értem hogy BVB-T hogy zavarja Mig-29 kommunikációját.Ezt én sem igazán értem, hogy mi zavarhatja ezeket a repülőket, amikor az UHF 58-on meg teljes teljesítménnyel megy az analóg TV2.
És hol vannak a gripenek?
mlaszlo írta:Azt se értem hogy BVB-T hogy zavarja Mig-29 kommunikációját.Mauro írta:"Reméljük, hamarosan a kereskedelmi tévék is hajlandóak lesznek átváltani szélesvászonra."Jó lenne, ha már tényleg átállnának és leszoknának a 4:3-as nagyításokról.
Míg ReTeK TV 2 átvált arra sokat kell még várni.
Mindenesetre én azt aggasztóbbnak tartom jelenleg, hogy amint a cikkben is írták, a Budapesti adótoronyhoz közel is alig van jel, annak ellenére hogy még rálátás is van. Nem tudom hogy fog változni a lefedettség, ha feloldják a korlátozást, de ha így marad, akkor elég nagy kiszúrás lesz azokkal, akik jelenleg csak a földi csatornákat nézi.
Nálam tetőantenna van, igaz padlástéren belül, az analóg csatornák nagyon jó minőségben jönnek (a TV2 egy picit gyengébb) és így sikerült a minimum jelszintet elérni
Mauro írta:"Reméljük, hamarosan a kereskedelmi tévék is hajlandóak lesznek átváltani szélesvászonra."Jó lenne, ha már tényleg átállnának és leszoknának a 4:3-as nagyításokról.
Míg ReTeK TV 2 átvált arra sokat kell még várni.