RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#23826  Szerző: Mauro

mgabor írta:utánanéztem, mert kivételesen ráérek...

Kép

konkrétan ezt, a hivatalos logót nem jelentethetik meg, csak ha szerződnek a digitaleurope-pal
Ezt a logót azok TV-k használják amelyikbe van HD TV tuner.
 #23817  Szerző: mgabor

utánanéztem, mert kivételesen ráérek...

Kép

konkrétan ezt, a hivatalos logót nem jelentethetik meg, csak ha szerződnek a digitaleurope-pal
 #23816  Szerző: mgabor

Mauro írta:"A HD jelzés megjelenítése a logó mellett egész EU-ban tilos!"
ez is olyan megfellebbezhetetlen kinyilatkoztatás lehet, minthogy a petőfin a légvédelmi jelzőrendszer tesztje a mérőjel :D
 #23815  Szerző: Mauro

http://www.sat.hu/read.php?id=1795

Ezt írták itt:"A HD jelzés megjelenítése a logó mellett egész EU-ban tilos!"

Most ha ez tényleg így van akkor sok adó megszegi a szabályokat.
 #23808  Szerző: mgabor

adta volna a jóisten :lol:
 #23807  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Azt se értem hogy BVB-T hogy zavarja Mig-29 kommunikációját.
És hol vannak a gripenek?
Ezt én sem igazán értem, hogy mi zavarhatja ezeket a repülőket, amikor az UHF 58-on meg teljes teljesítménnyel megy az analóg TV2.
Ugyanakkor ha meg tudtak erről az esetleges problémáról, akkor miért nem előbb cselekedtek, esetleg kérhettek volna másik frekvenciát a DVB-T-nek vagy ott az UHF 38-as, amit most DVB-H-nak tartanak fenn, amikor valószínűleg egyik szolgáltatót sem érdekli. Nyugodtan mehetne ezen az egyik multiplex és akkor nem lenne semmi gond.
Ha időbe cselekedtek volna akkor nem MO-n lennék.
 #23796  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Azt se értem hogy BVB-T hogy zavarja Mig-29 kommunikációját.
Ezt én sem igazán értem, hogy mi zavarhatja ezeket a repülőket, amikor az UHF 58-on meg teljes teljesítménnyel megy az analóg TV2.
Ugyanakkor ha meg tudtak erről az esetleges problémáról, akkor miért nem előbb cselekedtek, esetleg kérhettek volna másik frekvenciát a DVB-T-nek vagy ott az UHF 38-as, amit most DVB-H-nak tartanak fenn, amikor valószínűleg egyik szolgáltatót sem érdekli. Nyugodtan mehetne ezen az egyik multiplex és akkor nem lenne semmi gond.
 #23792  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:"Reméljük, hamarosan a kereskedelmi tévék is hajlandóak lesznek átváltani szélesvászonra."

Míg ReTeK TV 2 átvált arra sokat kell még várni.
Jó lenne, ha már tényleg átállnának és leszoknának a 4:3-as nagyításokról.
Mindenesetre én azt aggasztóbbnak tartom jelenleg, hogy amint a cikkben is írták, a Budapesti adótoronyhoz közel is alig van jel, annak ellenére hogy még rálátás is van. Nem tudom hogy fog változni a lefedettség, ha feloldják a korlátozást, de ha így marad, akkor elég nagy kiszúrás lesz azokkal, akik jelenleg csak a földi csatornákat nézi.
Nálam tetőantenna van, igaz padlástéren belül, az analóg csatornák nagyon jó minőségben jönnek (a TV2 egy picit gyengébb) és így sikerült a minimum jelszintet elérni :(
Azt se értem hogy BVB-T hogy zavarja Mig-29 kommunikációját.
 #23785  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:"Reméljük, hamarosan a kereskedelmi tévék is hajlandóak lesznek átváltani szélesvászonra."

Jó lenne, ha már tényleg átállnának és leszoknának a 4:3-as nagyításokról.
Mindenesetre én azt aggasztóbbnak tartom jelenleg, hogy amint a cikkben is írták, a Budapesti adótoronyhoz közel is alig van jel, annak ellenére hogy még rálátás is van. Nem tudom hogy fog változni a lefedettség, ha feloldják a korlátozást, de ha így marad, akkor elég nagy kiszúrás lesz azokkal, akik jelenleg csak a földi csatornákat nézi.
Nálam tetőantenna van, igaz padlástéren belül, az analóg csatornák nagyon jó minőségben jönnek (a TV2 egy picit gyengébb) és így sikerült a minimum jelszintet elérni :(
 #23779  Szerző: Mauro

"Reméljük, hamarosan a kereskedelmi tévék is hajlandóak lesznek átváltani szélesvászonra."

• 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 203