RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#56533  Szerző: benjamin

Én sajnálom a Juventust.Mindent megtesznek hogy sokan hallgasság őket.De ez ez nem sikerül nekik.Sőt!Egyre kevesebben hallgatják őket.
 #56291  Szerző: Gabeedj

Ők már Neosok!Somogyi Zoli esetleg Dénes Tamás,Várkonyi Attila ,Barabás Bea ilyesmi,de sztem nekik nincs beleszólásuk az egészbe.Kovács Nagyember Laci és Suri Imi után elég nagyot zuhant a Juventus.
 #56235  Szerző: donb

Gabeedj írta:Én is azt érzem,hogy kicsit Juventus elveszett a részletekben.Hasonló tanácstalanságot érzek,mint a neoba,csak annyi különbséggel ,hogy vannak ott ősrégi Juventusos emberkék is,csak nem hagyják őket szóhoz jutni .Juventus kicsit spórolhat is,ami már túlzás,mert a hallgatók rovására megy.
Felépült a Slágergejzír ,de innen nem tudják,hogy hova tovább és szorul a hurok nyakuk körül,hiszen hipp hopp itt lesz a Frekiért való versengés és gondolom maradnának a helyükön még:))Valamit ki kellene találni
Balázsy PAnnán, és a Czoller Andin kívül ki van még ősjuvis?
 #56230  Szerző: Gabeedj

Én is azt érzem,hogy kicsit Juventus elveszett a részletekben.Hasonló tanácstalanságot érzek,mint a neoba,csak annyi különbséggel ,hogy vannak ott ősrégi Juventusos emberkék is,csak nem hagyják őket szóhoz jutni .Juventus kicsit spórolhat is,ami már túlzás,mert a hallgatók rovására megy.
Felépült a Slágergejzír ,de innen nem tudják,hogy hova tovább és szorul a hurok nyakuk körül,hiszen hipp hopp itt lesz a Frekiért való versengés és gondolom maradnának a helyükön még:))Valamit ki kellene találni
 #56220  Szerző: szemilan

Valószínűleg a program.ig.

Kicsit "szétestek" a héten szerintem és ezért gondolod így.
Mikor először volt Petrával együtt, akkor sokkal jobb volt.
Valamiért most úgy ellaposodtak, de remélem ez nem lesz így sokáig.

Emberközpontúság...ez szerintem is fontos, de jelenleg inkább, csak a látszata van meg.
 #56163  Szerző: orrhang

Ki rakta Balogh Tomit a reggeli sávba?? Ma hallgattam és annyira amatőr az a srác, hogy majdnem sírtam!!! Lehet délelőtt jó, ott tetszett is, de nem reggelre, megkockáztatom, nem "országos" rádióba való!
 #55286  Szerző: donb

Gabeedj írta:A Juventusban tény,hogy jól dolgoznak a marketingesek és a rádió is viszonylag hallgatható.Ha kicsit újra nyitnának a Slágeros gondolkodás helyett a régi Juventusos irányba,szerintem ütnék a két nagy rádiót.Műsorok igazából nem igen vannak és egybe folyik minden,látszik,hogy nagy fejlesztéseket nem igen ölnek be,talán 2011 frekipályázat miatt is,nem tudom.Mindenesetre jó lenne egy normális kívánságműsor ami régen volt,egy jó esti vagy délutáni műsor.
Mark West szerintem egy hiánycikk .Lehet,hogy fiatalos rádió volt a Juve,de idősebbek is sokan rákapcsoltak ,mert ember központúbb volt, mint a másik 2.
Itt a kulcs: Ember központú! Ezért hallgattam, hallgatom lassan 15 éve a Juvét, kisebb-nagyobb megszakításokkal.
 #55277  Szerző: Gabeedj

A Juventusban tény,hogy jól dolgoznak a marketingesek és a rádió is viszonylag hallgatható.Ha kicsit újra nyitnának a Slágeros gondolkodás helyett a régi Juventusos irányba,szerintem ütnék a két nagy rádiót.Műsorok igazából nem igen vannak és egybe folyik minden,látszik,hogy nagy fejlesztéseket nem igen ölnek be,talán 2011 frekipályázat miatt is,nem tudom.Mindenesetre jó lenne egy normális kívánságműsor ami régen volt,egy jó esti vagy délutáni műsor.
Mark West szerintem egy hiánycikk .Lehet,hogy fiatalos rádió volt a Juve,de idősebbek is sokan rákapcsoltak ,mert ember központúbb volt, mint a másik 2.
 #55276  Szerző: ravasz

mlaszlo írta:
Zoey írta:Lehet, ez csak az én véleményem, de a Juventus háttérrádiózásra az egyik legalkalmasabb rádió. Én általában nem háttérrádiózok, hanem odafigyelek a zenékre, megszólalásokra, viszont ma délután kb. fél órán át a Juventust hallgattam olvasás közben, és végig kellemes zenék mentek, nincsenek olyan kirívó zenék, amiknél már más rádióknál kapcsolok el egyből. Kiszámítható, ez a titka. És mivel a legtöbb ember háttérrádiózik, nem véletlenül sikeres ez a rádió.
Mondjuk az rejtély számomra, hogy már hiába nincs olyan hallgatott, mint a Class vagy a Neo, mégis jóval több reklám megy rajta...
Az viszont nem tetszik, hogy pl. este már nem nagyon mennek rajta hírek, és hogy legtöbbször nem saját híreket adnak.
Úgy látszik jobbak a marketingesek és több hirdetőt tudnak szerezni. Ugyanez a helyzet a Rádió1 és a Roxy esetében is. A mérések szerint a Rádió1 a hallgatottabb, mégis a Roxy-n sokkal több reklám megy.
Ja, de fele barter.
 #55275  Szerző: Zoey

mlaszlo írta:
Zoey írta:Lehet, ez csak az én véleményem, de a Juventus háttérrádiózásra az egyik legalkalmasabb rádió. Én általában nem háttérrádiózok, hanem odafigyelek a zenékre, megszólalásokra, viszont ma délután kb. fél órán át a Juventust hallgattam olvasás közben, és végig kellemes zenék mentek, nincsenek olyan kirívó zenék, amiknél már más rádióknál kapcsolok el egyből. Kiszámítható, ez a titka. És mivel a legtöbb ember háttérrádiózik, nem véletlenül sikeres ez a rádió.
Mondjuk az rejtély számomra, hogy már hiába nincs olyan hallgatott, mint a Class vagy a Neo, mégis jóval több reklám megy rajta...
Az viszont nem tetszik, hogy pl. este már nem nagyon mennek rajta hírek, és hogy legtöbbször nem saját híreket adnak.
Úgy látszik jobbak a marketingesek és több hirdetőt tudnak szerezni. Ugyanez a helyzet a Rádió1 és a Roxy esetében is. A mérések szerint a Rádió1 a hallgatottabb, mégis a Roxy-n sokkal több reklám megy.
Miért, mennyi reklám van a Roxyban???????????????? :o
Csak mert állítólag a Rádió 1-en is van óránként 4-5 perc. Ennél is több megy a Roxyn? :o
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 260