RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#34987  Szerző: LuciFerko

régen volt itt TV3, akkor nem volt baj? :gülü2:
 #34986  Szerző: Mauro

Jó de miért nem maradtak a FEM TV névnél? Mi volt a gond vele?
 #34984  Szerző: mlaszlo

FEM3 néven nőknek indít tévét a Tv2 tulajdonosa

TV3 helyett FEM3 lesz a neve a Tv2 tulajdonosa, ProSiebenSat.1 angliai leányvállalata, az SBS Broadcasting Networks Ltd. által indított új csatornának. Az adás 2010. január 1-jétől, közel egymillió háztartásban lesz fogható.

A Tv2 közlése szerint a londoni székhelyű műsorszolgáltatóhoz az elmúlt napokban több jogi észrevétel is érkezett a tervezett névhasználattal kapcsolatban, az SBS ezért úgy döntött, hogy a későbbi jogi vitákat elkerülendő, a TV3 helyett a cégcsoporton belül - Norvégiában - már ismert FEM márkanév segítségével utal a célzottan nőknek szóló televíziós műsortartalomra.

Sorozatokat, filmeket, realityket és dokumentumfilmeket kap az odakapcsoló néző. Képernyőn lesz a Rúzs és New York, új epizódokkal jelentkezik a 90210, a Swingerek című sorozat. Helyet kapnak a csatornán olyan reality és lifestyle-műsorok, mint a Nicole Ritchie és Paris Hilton főszereplésével készült Hilton a farmon!, vagy a nyolc ikergyermeket nevelő házaspár története, a Jon & Kate és a 8 gyerek.
 #34688  Szerző: mlaszlo

nyikolaj írta:Ha jól tudom az AMOS műholdon megy a teszt.
Valóban, az Amos-on a T-Sat csomagjában, valamint az Astrán is a UPC Direct csomagjában.
 #34661  Szerző: nyikolaj

Ha jól tudom az AMOS műholdon megy a teszt.
 #34595  Szerző: mgabor

donder írta:Ezt Műholdon vetted?? ;)
akitől linkelte, az biztos...
 #34576  Szerző: donder

Mauro írta:http://barikad.hu/node/40108

"Az ORTT például leleplezett olyan szereplőt is, aki az egyik héten a Mónika show-ban, a másik héten pedig Joshinál vendégeskedett."

Én azt hittem eddig, hogy szerződésbe van olyan, hogy közel múltba nem szerepelhetett vagy egy ideig nem szerepelhet a rivális csatornánál. Biztos jól kereshetett.
Lehet hogy Korábban már felvették, de Joshihoz akkor ment amikor a közelmúltban adták! A Mónikánál meg féléves előny van.. Úhogy erről ennyit...
 #34283  Szerző: djlacee

Topic címet meg át lehetne írni "TV2, TV3" -ra? :D
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 203