RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#53414  Szerző: petrocselli

Ha jól tudom nem főműsoridőben szokták az adókarbantartást végezni.
Amúgy még most sincs adás :S
 #53406  Szerző: Mauro

petrocselli írta:Komádi adóval nem tudja valaki, hogy mi van?
Már pár órája nincs adás.... RTL, TV2 nem jön, de az m1 igen és a rádiók is szolnak. :o
A Kékesről még szerencsére jól jönnek az adók, így tudok TV-zni :D
Lehet hogy adó karban tartás van. A két kereskedelmi TV hiánya amúgy se nagy veszteség.
 #53405  Szerző: petrocselli

Komádi adóval nem tudja valaki, hogy mi van?
Már pár órája nincs adás.... RTL, TV2 nem jön, de az m1 igen és a rádiók is szolnak. :o
A Kékesről még szerencsére jól jönnek az adók, így tudok TV-zni :D
 #53330  Szerző: Mauro

egon2 írta:A ma esti Fókuszban volt egy riport,hogy ősszel indul a Való Világ 4.
Valami újat nem tudnak a ker.tv-k kitalálni?
2002-2003-ban nézettségi rekordokat döntött a Való Világ c.reality show műsor.
De vajon 2010-ben is nézett lesz?
2002-ben még nem volt ennyi tv csatorna,meg az internet is gyerekcipőben járt még.
Nem mindegy ha valami újat találnak ki az valami igénytelen baromság.
 #52517  Szerző: Gyurii91

Valaki jelentkezik? ^^
 #52486  Szerző: egon2

A ma esti Fókuszban volt egy riport,hogy ősszel indul a Való Világ 4.
Valami újat nem tudnak a ker.tv-k kitalálni?
2002-2003-ban nézettségi rekordokat döntött a Való Világ c.reality show műsor.
De vajon 2010-ben is nézett lesz?
2002-ben még nem volt ennyi tv csatorna,meg az internet is gyerekcipőben járt még.
 #51239  Szerző: djlacee

#51208  Szerző: Mauro

brain írta:A regisztráció nem Silverlight-hoz kötött. Regisztrálni azért kell, illetve lehet, hogy 3 napnál régebbi műsorokat is vissza lehessen nézni.

Idézet az RTL oldaláról: "Regisztrálj MOST!, ha 3 napnál régebbi adásainkat online szeretnéd megtekinteni!"
Azt tudom mert amikor én szórakoztam vele akkor is csak régibe műsorokhoz kellett regisztráció. De videó megosztóhoz minek regisztráció azt nem tudom.
 #51182  Szerző: brain

A regisztráció nem Silverlight-hoz kötött. Regisztrálni azért kell, illetve lehet, hogy 3 napnál régebbi műsorokat is vissza lehessen nézni.

Idézet az RTL oldaláról: "Regisztrálj MOST!, ha 3 napnál régebbi adásainkat online szeretnéd megtekinteni!"
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 199