RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#23775  Szerző: mlaszlo

Ingyenes HD-tévé az éterből

Három csatorna műsorát is lehet HD-felbontásban nézni havidíjmentesen az antennával fogható MinDig TV-n. Az éterben szórt digitális adás iszonyatosan jó minőségű, vételéhez azonban sokszor elég sokat kell barkácsolni főleg a fővárosban, mivel itt gyengébb jelet sugároznak, mivel a rendszer bezavarná a MIG-29-es vadászrepülők kommunikációját, így a szobaantennával való nyújtógyakorlatokat valószínűleg senki sem hagyhatja ki. Munkatársunk megvizsgálta, hogyan, mivel és kinek érdemes használnia a DVB-T technológiát.
 #22985  Szerző: djlacee

#22693  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: És fog telni neki digitális technikára.
Ezt nem tudom, de szerintem nem feltétlenül kell nekik digitális technika, hogy felkerülhessenek DVB-T-re. Jelenleg is van olyan szolgáltató, amelyik az m1-et, TV2-őt és az RTL-t analóg földi sugárzásból veszi és azt digitalizálja be a digitális csomagba, elképzelhető, hogy meg tudják oldani, hogy a helyi csatornáktól érkező jelenlegi forrást átalakítják és úgy mehet a DVB-T-re.
 #22686  Szerző: Mauro

mlaszlo írta: Én úgy tudom, hogy lesznek kis teljesítményű multiplex-ek is és azokon kaphatnak majd helyet a helyi televíziók, már amelyik továbbra is jelen akar lenni a földi sugárzásban.
És fog telni neki digitális technikára.
 #22673  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:
Pasa írta:
Mauro írta:Nálunk mi lesz a helyi szolgáltatásokkal?
Kábelen lesznek.
De szerinted miért csak ott?
Én úgy tudom, hogy lesznek kis teljesítményű multiplex-ek is és azokon kaphatnak majd helyet a helyi televíziók, már amelyik továbbra is jelen akar lenni a földi sugárzásban.
 #22659  Szerző: Pasa

Ezt nem tudom, csak olvastam valahol, hogy ezt tervezik.
 #22656  Szerző: Mauro

Pasa írta:
Mauro írta:Nálunk mi lesz a helyi szolgáltatásokkal?
Kábelen lesznek.
De szerinted miért csak ott?
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 203