RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#55273  Szerző: mlaszlo

Zoey írta:Lehet, ez csak az én véleményem, de a Juventus háttérrádiózásra az egyik legalkalmasabb rádió. Én általában nem háttérrádiózok, hanem odafigyelek a zenékre, megszólalásokra, viszont ma délután kb. fél órán át a Juventust hallgattam olvasás közben, és végig kellemes zenék mentek, nincsenek olyan kirívó zenék, amiknél már más rádióknál kapcsolok el egyből. Kiszámítható, ez a titka. És mivel a legtöbb ember háttérrádiózik, nem véletlenül sikeres ez a rádió.
Mondjuk az rejtély számomra, hogy már hiába nincs olyan hallgatott, mint a Class vagy a Neo, mégis jóval több reklám megy rajta...
Az viszont nem tetszik, hogy pl. este már nem nagyon mennek rajta hírek, és hogy legtöbbször nem saját híreket adnak.
Úgy látszik jobbak a marketingesek és több hirdetőt tudnak szerezni. Ugyanez a helyzet a Rádió1 és a Roxy esetében is. A mérések szerint a Rádió1 a hallgatottabb, mégis a Roxy-n sokkal több reklám megy.
 #55268  Szerző: Zoey

Lehet, ez csak az én véleményem, de a Juventus háttérrádiózásra az egyik legalkalmasabb rádió. Én általában nem háttérrádiózok, hanem odafigyelek a zenékre, megszólalásokra, viszont ma délután kb. fél órán át a Juventust hallgattam olvasás közben, és végig kellemes zenék mentek, nincsenek olyan kirívó zenék, amiknél már más rádióknál kapcsolok el egyből. Kiszámítható, ez a titka. És mivel a legtöbb ember háttérrádiózik, nem véletlenül sikeres ez a rádió.
Mondjuk az rejtély számomra, hogy már hiába nincs olyan hallgatott, mint a Class vagy a Neo, mégis jóval több reklám megy rajta...
Az viszont nem tetszik, hogy pl. este már nem nagyon mennek rajta hírek, és hogy legtöbbször nem saját híreket adnak.
 #55167  Szerző: Gabeedj

Így van!!
Ezt kellene valakinek be vállalnia .Van igény egy normális rádióadóra csak néha nem ártana kísérletezni.Ha Mark Westet nem is meg a régi 90est nem is lehet visszahozni ,akkor ki kell próbálni egy hozzá hasonló kaliberű embert és társaságot, illetve egy elszánt céget és támogatókat is,akik vevők a fejlődésre.Aztán indul a mandula és azt kaphatjuk,amit szeretnénk ,a rádió az ember barátja!
 #55119  Szerző: puszilgatógép

Gabeedj írta:A régi Juventus rádiózási stílust szeretném újra látni vagy hallani,igaz jó lenne ha visszakapnánk magát az egészet(Juventus a zene rádiója).Már azzal is kibékülnék ha a Neo váltana ilyen stílusra és lenne pár emberibb arc is(Barabás Zoli,Romeo André,Kovács Laci, Bálint Edina....Effendi mixek mennének szombaton...))Álom álom édes álom ...Nem lenne kevesebb hallgató szerintem.
Már nincs Metromedia Group (meg is szűnt), már nincs Mark West, mikor ők léptek, akkor kezdett el zuhanni a Juventus a lejtőn. Azóta csak erőlködés van, szakértelem 0.

És bármennyire is szeretnénk, a '90-es évek rádiózása nem hozható vissza, az egy teljesen más világ volt, ma már nem hiszem hogy életképes lenne. Ettől függetlenül össze lehetne hozni egy jó rádiót ha lenne egy normális szakmai befektető és hozzáértő vezetőség.
 #55104  Szerző: Cicoo

LuciFerko írta:De ezt az átmeneti állapotot egyik rádió sem meri bevállalni. Ez egy ördögi kör :gülü:
Ettől függetlenül évente piszkálnak valamit az arculatukon..
 #55095  Szerző: LuciFerko

Igen, de ha váltalának, esne a hallgatottság és csak később térnének vissza az emberek (vagy jönnének újak). mivel vissza kell szoktatni a népet. De ezt az átmeneti állapotot egyik rádió sem meri bevállalni. Ez egy ördögi kör :gülü:
 #55085  Szerző: Gabeedj

A régi Juventus rádiózási stílust szeretném újra látni vagy hallani,igaz jó lenne ha visszakapnánk magát az egészet(Juventus a zene rádiója).Már azzal is kibékülnék ha a Neo váltana ilyen stílusra és lenne pár emberibb arc is(Barabás Zoli,Romeo André,Kovács Laci, Bálint Edina....Effendi mixek mennének szombaton...))Álom álom édes álom ...Nem lenne kevesebb hallgató szerintem.
 #55083  Szerző: donb

Gabeedj írta:Igen ,futott a szekér elég rendesen.Jó is volt és egy olyan rádiót sikerült összehozni ,amit nem a reklám miatt hallgattak és más egyéb marketing duma miatt,hanem a műsorvezetők,műsor és zenék miatt.Barátjuknak érezték az emberek a rádiót és ez az,ami hiányzik a mai rádiózásból.Nyomják a süket szöveget ,tiszta gépies az egész és egy két műsor kivételével az egész egy erőltetett,play gombos ratyi :vomit:
Kis rádióknál érzem,de nagyoknál nem ,hogy a rádió az ember barátja .Ha arra képes lenne ismét egy adó,hogy emberi nyelven embereknek és emberekhez szól,akkor szerintem nem kellene itt panaszkodnunk ,hiszen kaphat mindenki egy kis jót abból a napi 24 órából.
A Juve 98 utáni időszaka valóban lefelé ívelt,de még megéltek ,abból a régi nagy sikerekből,ami 98ig tartott és 2002 után fulladt ki igazán a rádió,most Sláger pajtás lett,de jobban sikerült a Neonál .Az biztos ez a Juventus már nem az a Juventus ,ami volt,pedig egy ilyen újra jó lenne
Egyetértek veled. Tegyük hozzá 1997/1998-ig a Danubius/Bridge/Calypso/Juventus volt a versenyen. Amióta több konkurens rádió van a piacon, azóta történt a visszaesés, pláne, hogy a Sláger jött be a Juventus helyett. Az igazi mélypont, kb 2002-2004 között volt. Azóta is próbálkoznak kisebb-nagyobb sikerekkel.

Nekem egy bajom van: ne legyen Sláger2. A régi Juventust szeretném vissza kapni, de szerintem ennek már kicsi az esélye...
 #55081  Szerző: Gabeedj

Igen ,futott a szekér elég rendesen.Jó is volt és egy olyan rádiót sikerült összehozni ,amit nem a reklám miatt hallgattak és más egyéb marketing duma miatt,hanem a műsorvezetők,műsor és zenék miatt.Barátjuknak érezték az emberek a rádiót és ez az,ami hiányzik a mai rádiózásból.Nyomják a süket szöveget ,tiszta gépies az egész és egy két műsor kivételével az egész egy erőltetett,play gombos ratyi :vomit:
Kis rádióknál érzem,de nagyoknál nem ,hogy a rádió az ember barátja .Ha arra képes lenne ismét egy adó,hogy emberi nyelven embereknek és emberekhez szól,akkor szerintem nem kellene itt panaszkodnunk ,hiszen kaphat mindenki egy kis jót abból a napi 24 órából.
A Juve 98 utáni időszaka valóban lefelé ívelt,de még megéltek ,abból a régi nagy sikerekből,ami 98ig tartott és 2002 után fulladt ki igazán a rádió,most Sláger pajtás lett,de jobban sikerült a Neonál .Az biztos ez a Juventus már nem az a Juventus ,ami volt,pedig egy ilyen újra jó lenne
 #55044  Szerző: LuciFerko

jaja akkor nálunk egész nap a 810 khz szólt :)
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 260