RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#97990  Szerző: Ivoa

Risefan írta:
asr27 írta:Lehet a Click bármilyen rádió, úgyis még kb 1 év mire elindulhat a frekin az új rádió... :unott:
már mondtam hogy a haverom jóba van a tulajdonossal és ö azt mondta hogy pályáztak a 95.8-re!
És akkor indulnak Debrecenért is? Ugyebár ők a R1 riválisai a 92,3-ra. :troll:
 #97989  Szerző: Ivoa

Risefan írta:rádió 1 is két névvel pályázott
De ők akartak/akarnak egy másik rádiót is Bp-en, a DiscoShites bagázsnak.
 #97988  Szerző: jimmer

Risefan írta:
asr27 írta:Lehet a Click bármilyen rádió, úgyis még kb 1 év mire elindulhat a frekin az új rádió... :unott:
már mondtam hogy a haverom jóbaN van a tulajdonossal és ö azt mondta, hogy pályáztak a 95.8-ra!
 #97987  Szerző: Ivoa

Szerintem hamarabb meglesz ezeken az eredmény, mint a Miskolc 96,3-on :troll: Na meg nyilván, amíg a Klubrádió 92,9/95,3 nem tisztázódik, addig az ex-vidéki Klubos frekik is állnak. Nyilvánvaló, hogy ha a Klub a 92,9-et kapja meg, akkor pl. Ajkát és Esztergomot automatikusan a R1 kapja.
 #97984  Szerző: Ivoa

Risefan írta:
már mondtam hogy a haverom jóba van a tulajdonossal és ö azt mondta hogy pályáztak a 95.8-re!
Érdekes, anno a Füleky Kft-vel pályáztak a 103,9-re és már akkor is indult a Click Rádió, a 103,9-ért is.
 #97979  Szerző: Risefan

#97978  Szerző: asr27

Lehet a Click bármilyen rádió, úgyis még kb 1 év mire elindulhat a frekin az új rádió... :unott:
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 470