RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#49473  Szerző: Ghee

1. kérdés:
Melyik rádiót hallgatod a legtöbbet?

2.kérdés:
Miért pont a Roxyt?

:P
 #49446  Szerző: Argon

mlaszlo írta:
ravasz írta:http://www.roxy.hu/Kerdoiv.html

Tök jó, hogy van ilyen is, de ezt nem a zenei stílusváltás elkezdése előtt kellett volna?
Csak az a baj, hogy az első két kérdésnél csak egyet-egyet lehet választani, pedig szerintem kevesen vannak, akik kizárólag egy rádiót hallgatnak és egy zenei stílust szeretnek csak.
Szerintem ez a rádiót is minősíti!
Most komolyan - nincs programigazgató, promóciós ? - Ettől a kérdőívtől mit várnak.? ?
Hogy lehet egy - elvileg komolynak mondott rádiónak - egy ilyen gagyi "játékot" - vagy nem is tudom minek nevezzem dolgot, csinálni. . . ?
Ez jó - wellness hétvége . . . :D
Ez is 0 forintjukba került és majd ők lesznek a nagylelkűek . . :D:D
De amúgy arra nem nagyon jöttem rá, hogy ezzel mi a céljuk . . ?

Kb. egy évvel ezelőtt volt, hogy promócióst, műsorvezetőt, dj, -t stb (meg még lehet hogy takarítót is :) ) kerestek, a roxyn. No hát annak is volt értelme, ráadásul u.i. baner formában. Biztos sok embert behívtak a nagy semmire. Most kb. ennek a "kérdőívnek" is annyi értelme van.
 #49424  Szerző: mlaszlo

ravasz írta:http://www.roxy.hu/Kerdoiv.html

Tök jó, hogy van ilyen is, de ezt nem a zenei stílusváltás elkezdése előtt kellett volna?
Csak az a baj, hogy az első két kérdésnél csak egyet-egyet lehet választani, pedig szerintem kevesen vannak, akik kizárólag egy rádiót hallgatnak és egy zenei stílust szeretnek csak.
 #49259  Szerző: ravasz

tomee írta:Szeretném érteni ennek a gyakorlati lényegét, 11 év alatt pont hozzászoktam, hogy Roxy DJ megy 4 és 5 között. Miben befolyásolja ez az egy óra a hallgatottságot?
Szerintem rohadtul levitte korábban a hallgatottságot, legalábbis lehetett látni a radiostat.hu-n a görbén, hogy volt egy szép szakadék 16 és 17 között.

Nem tudom mi ez az új, de én sima rotációt tennék oda... a mixműsor meg este 10 - éjfél közt mehetne simán. (8-tól 10-ig meg vmi toplista - Charter - pl). Zizi 15-20-ig, Robi 10-15-ig.
 #49258  Szerző: tomee

Szeretném érteni ennek a gyakorlati lényegét, 11 év alatt pont hozzászoktam, hogy Roxy DJ megy 4 és 5 között. Miben befolyásolja ez az egy óra a hallgatottságot?
 #49251  Szerző: csokie

Mennek a levesbe.
 #49247  Szerző: Enox

Vajon mi lesz a hétvégi RoxyDjk-kel?
 #49246  Szerző: Enox

zenefalo írta:Ma 16 órakor nem volt Roxy Dj,hanem 90-es évek slágereiből összeállítás :shock:
Juventus feelingem lett.
Akkor már megint valami olyat csináltak amin már tizenegynehány éve eddig még senki nem variált. Ehhez csak gratulálni lehet.
Most már csak a szlogenen kell változtatni.
 #49244  Szerző: djlacee

9-től lesz Roxy DJ, STERBINSZKY írta az iwiwjén
  • 1
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 333