RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#69818  Szerző: djlacee

Pihe írta:http://www.youtube.com/watch?v=N-98GS85 ... ideo_title
Ez így korrekt is, végre megint párban vannak :yes:
És talán elindulhat a nézettség emelkedésének útján a Magyar Televízió híradója újra :)
 #69715  Szerző: Pihe

Hajagos Andrea a Duna Tv-híradóját vezeti. Érdekes helycserés támadás történt :shock: :D
 #69713  Szerző: Zoey

Pihe írta:Új arcok a köztévé Híradójában
http://www.fn.hu/belfold/20110404/uj_ar ... radojaban/
Gyaaa!!! Erre csak ennyit tudok reagálni. És hová tűnnek a régi arcok? Gulyás nem annyira szimpatikus, de biztos jó szakember ő is. Varga Edit régi visszatérő, Szöllősi Györgyihez hasonlóan a Dunától érkezett. Utóbbiról gondoltam, hogy előbb-utóbb a híradóban köt ki. És akkor Hajagos Andrea meg Siklós András? Reggeli/déli híradót fognak vezetni majd? Mert az ő távozásukról nem cikkeztek a közelmúltban...
Amúgy fura, hogy az mtv visszaáll a páros műsorvezetésre, szerintem felesleges két embernek ott ülnie, mondjuk jól fognak mutatni...
És most látom, Novodomszky Éva is visszatért a szülési szabadságáról. Vagy ez már régen megtörtént? Ő simán lehetne este.
 #69703  Szerző: Attis

LuciFerko írta:a Szenpont miért szűnik meg??? :gülü2:
M. Kiss Csabával jó műsor volt, de az utóbbi időben ez a Gulyás-féle narancsideológia-osztás... :sick:
 #69702  Szerző: LuciFerko

a Szenpont miért szűnik meg??? :gülü2:
 #69080  Szerző: Zoey

DWC írta:
lali87 írta:Engem a kiegyensúlyozottság annyira nem érdekel.....de úgy konkrétan a 24-en és az esti híradón kívül milyen "értelmes" műsor van rajta, régen tele volt érdekes műsorral amiket szépen kiöltek....mert nem a jobbos haver csinálta :sealed:
ZS kategóriás angol, amerikai TV filmekkel!!! kínai, indiai!!!! sorozatokkal nem lehet nézettséget csinálni.

Érdekes műsorok voltak: Beugró, Tűzvonalban, Életképek, SzemPont (régi), Szólás szabadsága, TV ügyvédje, Sport műsorok (összes jogot elvesztették vagy eladták :stare: )stb
Koreai és indiai-brazil. Amúgy hidd el, nézik őket. Nekem meg a Beugrós ökörködés nem jött be. Nabumm.
Ezekkel nincs is baj szerintem, mert a maguk stílusában minőségiek, az indiás is Emmy-díjas, a koreaiakat meg szeretik a nézők, viszonylag sokan nézik.
Nekem is inkább a szórakoztató műsorok hiányoznak, jó volt a Csináljuk a fesztivált! vagy a Társulat is. Ilyenek kellenének most is...
  • 1
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 235