RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#69066  Szerző: DWC

lali87 írta:Engem a kiegyensúlyozottság annyira nem érdekel.....de úgy konkrétan a 24-en és az esti híradón kívül milyen "értelmes" műsor van rajta, régen tele volt érdekes műsorral amiket szépen kiöltek....mert nem a jobbos haver csinálta :sealed:
ZS kategóriás angol, amerikai TV filmekkel!!! kínai, indiai!!!! sorozatokkal nem lehet nézettséget csinálni.

Érdekes műsorok voltak: Beugró, Tűzvonalban, Életképek, SzemPont (régi), Szólás szabadsága, TV ügyvédje, Sport műsorok (összes jogot elvesztették vagy eladták :stare: )stb
Koreai és indiai-brazil. Amúgy hidd el, nézik őket. Nekem meg a Beugrós ökörködés nem jött be. Nabumm.
 #69062  Szerző: lali87

Engem a kiegyensúlyozottság annyira nem érdekel.....de úgy konkrétan a 24-en és az esti híradón kívül milyen "értelmes" műsor van rajta, régen tele volt érdekes műsorral amiket szépen kiöltek....mert nem a jobbos haver csinálta :sealed:
ZS kategóriás angol, amerikai TV filmekkel!!! kínai, indiai!!!! sorozatokkal nem lehet nézettséget csinálni.

Érdekes műsorok voltak: Beugró, Tűzvonalban, Életképek, SzemPont (régi), Szólás szabadsága, TV ügyvédje, Sport műsorok (összes jogot elvesztették vagy eladták :stare: )stb
 #69043  Szerző: Attis

LuciFerko írta:még mindíg jobb a helyzet, mint pl Líbiában :)
Valóban! :yeah:
Azért sajnálom az MTV-t, mert a Rudi-féle elnökség alatt végre valóban volt egy közszolgálati média. Most minimum 3 évig erre esély sincs.
 #69039  Szerző: LuciFerko

még mindíg jobb a helyzet, mint pl Líbiában :)
 #68799  Szerző: Zoey

mlaszlo írta:
Zoey írta:Nagyon szimpatikus számomra ez a mai összefogás a közmédiumok részéről. Az, hogy promózzák egymás műsorait.
Szokatlan még, de egyre gyakoribb, hogy pl. az mtv híradóban dunás riport van egy az egyben.
Szerintem ez nem az összefogásnak, hanem inkább a közmédiumok összeolvasztásának köszönhető.
Ok, ez így van, ahogy mondod, hiszen maguktól nem hinném, hogy ajánlanák egymás műsorát. De akkor is jó látni ;)
 #68796  Szerző: mlaszlo

Zoey írta:Nagyon szimpatikus számomra ez a mai összefogás a közmédiumok részéről. Az, hogy promózzák egymás műsorait.
Szokatlan még, de egyre gyakoribb, hogy pl. az mtv híradóban dunás riport van egy az egyben.
Szerintem ez nem az összefogásnak, hanem inkább a közmédiumok összeolvasztásának köszönhető.
 #68794  Szerző: Zoey

Nagyon szimpatikus számomra ez a mai összefogás a közmédiumok részéről. Az, hogy promózzák egymás műsorait.
 #68688  Szerző: Zoey

djlacee írta:Eleve úgy lenne korrekt, ha két műsorvezető lenne a híradóban, mint minden más csatornán. Egyébként régebben külön híradó volt az m2-n, más stúdióval, más bemondókkal, azzal mi lett?
Szerintem korrekt így is, nekem inkább az a fura, a kereskedelmiken miért van kettő. Amilyen nagy szerepük van...
Az m2 híradója nem sokáig, kb. fél évig húzta, költségtakarékosság miatt megszüntették (mondjuk azt sem értem, egyáltalán miért indították el).
brain írta:Korábbi hírek szerint, Alföldi Zoltán (korábban az RTL Klub híradóját vezette, később az ATV-hez igazolt) lehet az utód.
Ez szerintem pletyka volt, ide én linkeltem be amúgy, de két honlap írt róla csak, nem hinném hogy túl sok köze lenne a valósághoz. És ahogy mondtam tegnap is, szerintem úgy lenne logikus, ha továbbra is egy női és egy férfi műsorvezetője maradna a Híradó estének.
Ma este mondjuk Hajagos Andrea volt, és ő volt már többször is ebben az évben az esti híradóban, sanszos, hogy ő D. Tóth Kriszta utódja.
 #68657  Szerző: mlaszlo

Úgy tűnik március 16-án lesz az utolsó parlamenti közvetítés az m2-őn, március 21-től a Duna II. Autonómia csatornára kerülnek át az élő közvetítések. A 16-ai közvetítés már párhuzamosan a Duna 2-őn is látható lesz.
  • 1
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 235