RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#48885  Szerző: Argon

csokie írta:Nem hinném, hogy nagyra tartanák magukat, itt a válság baszott oda nagyon szerintem, felgyorsult a hanyatlásuk, és ezt akarják megállítani azzal, hogy "mindent" játszanak ami egy fiatalt érdekel. De vannak olyan fiatalok is akiket a DnB, Rock, Reggae stb. is érdekel. Arrafelé kéne nyitniuk, nem a Rádió1 zenei irányzata felé. Olyan már van, ja és hálózatos is. Kb. mint Trabant a Kamaz ellen; esélytelen.

Jogos. . .
 #48877  Szerző: csokie

Nem hinném, hogy nagyra tartanák magukat, itt a válság baszott oda nagyon szerintem, felgyorsult a hanyatlásuk, és ezt akarják megállítani azzal, hogy "mindent" játszanak ami egy fiatalt érdekel. De vannak olyan fiatalok is akiket a DnB, Rock, Reggae stb. is érdekel. Arrafelé kéne nyitniuk, nem a Rádió1 zenei irányzata felé. Olyan már van, ja és hálózatos is. Kb. mint Trabant a Kamaz ellen; esélytelen.
 #48871  Szerző: Argon

Az a baj, hogy annyira nagyra tartják magukat a roxysok.... De miért ? ?

Ők is úgy próbálnak élni a régi -régi szép jó emlékekből, mint a régi-régi (Puskás) foci sikerekből a mai magyarok . . . :(
Ennek a nagy kuszaságnak több mint valószínű, hogy a pénztelenség az oka!
Tényleg mi van a Roxy 70 m tartozásával az ORTT felé ?
 #48868  Szerző: csokie

Én nagy Roxy rajongó VOLTAM. Elkurvult a Roxy, ez van. :( Régen őket majmolták (még a nagyok is), most meg ők másokat, hihetetlen szánalmas...
Gyér hallgatottsági adatok annak is köszönhetőek, hogy a Rise sok helyen feltűnik ergo több ismeretsége van, 19:00-03:00-ig fél ország hallja. Roxy ott baszta el hogy nem terjeszkedett.
Mind1, észt nem lehet adni...
 #48863  Szerző: Argon

Nem tudja valaki, hogy kik a felelősek azért hogy most ilyen a Roxy ? (programig. , értékesítés, promóció, )

?? ?
THX
 #47839  Szerző: Pasa

csokie írta:rap/hip-hop-ot hiányolok
101,4 Hello Rádió. Igaz, csak 10 wattos sajnos.
 #47818  Szerző: csokie

A Pont FM ott baszta el, hogy csak maguknak játszottak felvételeket, és ez volt a baj, hogy nem nyitottak a hallgatók felé zenei téren. Egy olyan rock rádió kéne, hogy alternatív, metal, akusztikus, pop-rock, magyar rock, punk stb. pörgős egyszóval a rock zenék széles skáláján szerintem hülyére kaszálnák magukat. Slágert is anno az AC/DC, Beatles, stb. ilyen felvételek húzták felfelé. Mindez igényes és tudatos válogatást követően 1000% hogy működne.
Én meg is csinálnám, de ehhez csak 2 dolog kéne de nagyon:
-ismerettség
-pénz,pénz,pénz.
 #47817  Szerző: krisz83

csokie írta:Én Pestről rock-ot, reggae-t, rap/hip-hop-ot, bluest hiányolok, ott nincs konkurencia. (Még :D) Legyen esze már valakinek.
Rock rádiónak ott volt a PontFM 88.1...
Akkor nem kellett, alig hallgatta valaki, nem is ment a szekér. Pedig nem volt olyan rossz rádió. Szerintem.
A Roxy most hallgatót akar szerezni, ez a fontos, mert ebből lehet megélni. Ha a hallgatóhoz ilyen zene kell, akkor ilyet fog játszani. A Rádió 1-nek bejött ez a zene, bár ott is inkább a brand erős nagyon.
 #47804  Szerző: csokie

:D benne is van a nevében, és nem ad rockot, há'milyen rádió ez? :D
  • 1
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 333