Roger írta:Engem nagyon érdekelne, hogy tud -e valaki a Dráva Rádióról valamit? Magyarországon, (Pécsett?) volt ilyen adó vagy csak rosszul emlékszem.?.Eszékről szólt a rádió és terítette be az egész Dél-Dunántúl-t. Kihaasználták a kiskapukat rendesen, de aztán a háború végén befejezte az adását vagy tönkre ment ezt pontosan nem tudom. Van 2 ember is akitől megkérdezhetném, az egyiktől nem akarom... a másiktól esetleg megkérdezem, ő nem dolgozott ott, de már akkor is üzemeltettet középhullámot itt nálunk és volt kapcsolata kb mindenkivel.
Közbe eszembe jutott, hogy vannak régi 'mai nap' újságok...abba van: Dráva Rádió- 104,4 Dél -Dunántúl kereskedelmi adása, naponta 6-18 ig. Sok regionális információval, kevés szöveg, rengeteg zene. Tel: 72/212-121, 232-425...![]()
LuciFerko írta:Roger írta:Engem nagyon érdekelne, hogy tud -e valaki a Dráva Rádióról valamit? Magyarországon, (Pécsett?) volt ilyen adó vagy csak rosszul emlékszem.?.Arról az adóról ment, amin most az Otvoreni szól. Jött Enyingen is
Közbe eszembe jutott, hogy vannak régi 'mai nap' újságok...abba van: Dráva Rádió- 104,4 Dél -Dunántúl kereskedelmi adása, naponta 6-18 ig. Sok regionális információval, kevés szöveg, rengeteg zene. Tel: 72/212-121, 232-425...![]()
Roger írta:Engem nagyon érdekelne, hogy tud -e valaki a Dráva Rádióról valamit? Magyarországon, (Pécsett?) volt ilyen adó vagy csak rosszul emlékszem.?.Arról az adóról ment, amin most az Otvoreni szól. Jött Enyingen is