RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#110276  Szerző: Roger

Tudna nekem adni valaki egy "winampos" linket a Hitradio Ö3-hoz? Korábban fent volt júpíszí dájrekten, elhallgatnám, csak a weplayereket utálom :yeah:
 #110106  Szerző: Glenn

FM 91,2-n indult a Dráva Rádió 1992-ben. Én itthon is tudtam fogni, nem tudom, mekkora teljesítménnyel adhatott. :yes:
 #110072  Szerző: Csongii

Roger írta:Engem nagyon érdekelne, hogy tud -e valaki a Dráva Rádióról valamit? Magyarországon, (Pécsett?) volt ilyen adó vagy csak rosszul emlékszem.?.

Közbe eszembe jutott, hogy vannak régi 'mai nap' újságok...abba van: Dráva Rádió- 104,4 Dél -Dunántúl kereskedelmi adása, naponta 6-18 ig. Sok regionális információval, kevés szöveg, rengeteg zene. Tel: 72/212-121, 232-425... :boldog: :boldog:
Eszékről szólt a rádió és terítette be az egész Dél-Dunántúl-t. Kihaasználták a kiskapukat rendesen, de aztán a háború végén befejezte az adását vagy tönkre ment ezt pontosan nem tudom. Van 2 ember is akitől megkérdezhetném, az egyiktől nem akarom... a másiktól esetleg megkérdezem, ő nem dolgozott ott, de már akkor is üzemeltettet középhullámot itt nálunk és volt kapcsolata kb mindenkivel.
 #110071  Szerző: Roger

LuciFerko írta:
Roger írta:Engem nagyon érdekelne, hogy tud -e valaki a Dráva Rádióról valamit? Magyarországon, (Pécsett?) volt ilyen adó vagy csak rosszul emlékszem.?.

Közbe eszembe jutott, hogy vannak régi 'mai nap' újságok...abba van: Dráva Rádió- 104,4 Dél -Dunántúl kereskedelmi adása, naponta 6-18 ig. Sok regionális információval, kevés szöveg, rengeteg zene. Tel: 72/212-121, 232-425... :boldog: :boldog:
Arról az adóról ment, amin most az Otvoreni szól. Jött Enyingen is :)
:) keresgéltem logot mert gyűjtöm...de semmi :(
 #110067  Szerző: LuciFerko

Arról az adóról ment, amin most az Otvoreni szól. Jött Enyingen is :)
 #110063  Szerző: Roger

Engem nagyon érdekelne, hogy tud -e valaki a Dráva Rádióról valamit? Magyarországon, (Pécsett?) volt ilyen adó vagy csak rosszul emlékszem.?.

• 1
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 541