Szabi írta:1: Azért le a kalappal a management előtt! Leépítik azt a műsort, ami napi szinten a legnézettebb ezen a csatornán. Gratula!
2: "Mindemellett nem tudunk róla, hogy a mostani távozásban közrejátszottak volna politikai okok."
Persze, nem, dehogy! Én meg egy kenguru vagyok.
Miben fogadunk, hogy a Tények új műsorvezetői a Hír- és Echo TV-ből jönnek át? 
3: (és miben fogadunk, hogy fél éven belül az Echo TV profilt vált, vagy megszűnik?
)
szerintem az egyes pontban tévedsz Szabi...
az igaz, hogy húzóműsor volt, de soha annyi hiba nem volt még kertv híradójában, mint a Bárdos éra alatt... pocsék riportok, kétbalkezes vágások, a riportert sokszor hallani sem lehetett a vágóképek zenéjétől, a riportalanyok nevét rendszeresen rosszul, későn vagy korán írták ki és ami a legszebb: sokszor 3-4 napos híreket vettek elő, ami még nem lett volna baj, de 3-4 nappal előtte el sem mondták!!!
bármilyen furcsa, amíg a Pánczél Andrea volt a hírigazgató, ekkora szakmai hibák nem voltak vagy nem volt ennyire ordító... aztán persze jött a jó magyar szokás, egyiknek mennie kellett, a Bárdos és neje maradt... én az akkori állapotra mondanám, hogy volt benne politika jócskán, hiszen, évekig a Gyurcsánynak állt a zászló (meg a haverjainak, mint tudjuk, ezek szerint a Bárdosnak is...)
egyszer már megcsapta a Bárdost a kirúgás szele, 1-2 éve szinte az összes riporter az MTV-hez igazolt, néhány hónapja pedig újabb embereket bocsájtottak el különböző szerkesztőségekből, hogy a nagykutyák (mint ő is) fizetése megmaradjon...
a mostani változásra talán azt mondanám, a Gyurcsány bukta magával rántja szépen lassan a szimpatizánsokat is, lehet, hogy a Bárdos család kezdett egy csapásra politikailag, szakmailag és anyagilag is kényelmetlen lenni a TV2 vezérkarának... hogy mi van/volt igazából a háttérben, sosem fogjuk megtudni... (mint a Pálffy esetében, az akkori tv2-es átalakulásban még műsort is adtak neki, ami el sem indult, mert a Pálffy 1 nap alatt távozott...)