Korábbi hírek szerint, Alföldi Zoltán (korábban az RTL Klub híradóját vezette, később az ATV-hez igazolt) lehet az utód.
djlacee írta:Esetleg Süveges Gergő?Úgy lenne szerintem célszerű, ha női műsorvezető helyére nő érkezne. Unalmas lenne minden este férfit látni a híradóban!
Pihe írta:D.Tóth Kriszta ma volt utoljára a híradóban.Hiányozni fog, nagyon jó híradós volt! De jó kérdés, ki lesz helyette.
http://www.youtube.com/watch?v=-Zst6EASjpI
LuciFerko írta:Valóban nagy kihívás, de ahogy a könyvben ő is írja, nem könnyű a családjának, akik a nap minden percében aggódnak érte, és nem könnyű neki sem olyan terepen dolgoznia. Sokszor nincsenek tekintettel a külföldiekre sem, nem egy esetben lőttek már le/ejtettek túszul külföldi újságírókat.Zoey írta:Al Ghaoui Hesna ismét útrakelt, ezúttal Líbiába. Most volt a (szerintem) első bejelentkezése az Estében, bár ezúttal már nem mint az mtv, hanem mint az MTI Hírcentrum tudósítójaként.Én simám bevállalnám, ez az igazi kihívás.
Én meg pont most olvasom a könyvét, a Háborúk földjén-t, amely előző háborús tudósításairól, élményeiről szól.
Én tuti nem vállalnám be amúgy ezeket az utakat. Ok, neki ez a munkája, de elég veszélyes munka, azt hiszem...