RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#68653  Szerző: brain

Korábbi hírek szerint, Alföldi Zoltán (korábban az RTL Klub híradóját vezette, később az ATV-hez igazolt) lehet az utód.
 #68646  Szerző: djlacee

Eleve úgy lenne korrekt, ha két műsorvezető lenne a híradóban, mint minden más csatornán. Egyébként régebben külön híradó volt az m2-n, más stúdióval, más bemondókkal, azzal mi lett?
 #68644  Szerző: Zoey

djlacee írta:Esetleg Süveges Gergő?
Úgy lenne szerintem célszerű, ha női műsorvezető helyére nő érkezne. Unalmas lenne minden este férfit látni a híradóban! :X.:
 #68643  Szerző: djlacee

Esetleg Süveges Gergő?
 #68641  Szerző: Zoey

Pihe írta:D.Tóth Kriszta ma volt utoljára a híradóban.

http://www.youtube.com/watch?v=-Zst6EASjpI
Hiányozni fog, nagyon jó híradós volt! De jó kérdés, ki lesz helyette.
Remélem Novodomszky Éva tér vissza. Néhány nap, és kiderül...
 #68292  Szerző: Roger

19:00 Ejnye~bejnye van az m1-en 19:30-ig... egy 2008. December 17-ei Híradó miatt :yeah:
 #67469  Szerző: Zoey

Elég érdekes:
http://vasnepe.hu/bulvar/20110223_alfld ... z_at#s=rss
Mármint az az érdekes, hogy a google-be beütve ezt az egy oldalt adja ki ezzel a hírrel kapcsolatban, nem tudom mennyire hiteles egyébként ez a hírforrás, de meglepő, hogy milyen határozottsággal állítják. Nem tudom, honnan szedték... (valószínű máshol is írnának róla, ha a hír igaz lenne)

Szerk.: bocs, még egy Blikkes forrást is találtam. De ez még mindig csak kettő...
 #67464  Szerző: Zoey

LuciFerko írta:
Zoey írta:Al Ghaoui Hesna ismét útrakelt, ezúttal Líbiába. Most volt a (szerintem) első bejelentkezése az Estében, bár ezúttal már nem mint az mtv, hanem mint az MTI Hírcentrum tudósítójaként.
Én meg pont most olvasom a könyvét, a Háborúk földjén-t, amely előző háborús tudósításairól, élményeiről szól.
Én tuti nem vállalnám be amúgy ezeket az utakat. Ok, neki ez a munkája, de elég veszélyes munka, azt hiszem...
Én simám bevállalnám, ez az igazi kihívás.
Valóban nagy kihívás, de ahogy a könyvben ő is írja, nem könnyű a családjának, akik a nap minden percében aggódnak érte, és nem könnyű neki sem olyan terepen dolgoznia. Sokszor nincsenek tekintettel a külföldiekre sem, nem egy esetben lőttek már le/ejtettek túszul külföldi újságírókat.
  • 1
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 235