RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#54599  Szerző: Gabeedj

Tiszta Sláger lesz már teljesen!!Azt hittem ebből inkább ki keverednek és elindulnak egy másik irányba,de látom tévedtem.Egyre értéktelenebb lesz a rádió,de az az érzésem,hogy ez a cél és ha frekit megnyerik,akkor az Emmis megveszi a Juventust és átkeresztelik Slágerré és újra teret nyernek majd ..Vagy lehet rosszul gondolom??
 #54589  Szerző: donb

ravasz írta:
centerweb írta:Új műsorvezető, a volt slágeres Juhász Gergő van 10 órától. :)
Szerda este 8-tól is ő volt?
Igen.
 #54588  Szerző: ravasz

centerweb írta:Új műsorvezető, a volt slágeres Juhász Gergő van 10 órától. :)
Szerda este 8-tól is ő volt?
 #54585  Szerző: centerweb

Új műsorvezető, a volt slágeres Juhász Gergő van 10 órától. :)
 #54545  Szerző: Ghee

Dénes Tamás szerintem egy kellemetlenül sablonos műsorvezető. Minden mondatának ugyanaz a hanghordozása. Mintha egy DJ ordibálna a mikrofonba, vagy anno az Echo TVben időjárásjelentés közben. Nagggyon unalmas, fárasztó hallgatni az erőltetett hangsúlyozását. Vajon otthon is így beszél a családdal? :twisted:
 #54490  Szerző: ravasz

Ma eléggé Dénes Tomi van. :)
 #54482  Szerző: szemilan

Gabeedj írta:Valóban nem értem mit akarnak csinálni,amikor Dénes Tamást berakják estére?Tomi inkább délutánra való és nagyon jól állt neki az egérút című műsor.Ezzel az össze vissza csoportosítással nem értem mit szeretnének elérni,talán ha ezt megkeverik ,akkor máson is változtatni kívánnak majd??
Lehetséges, hogy mást is akarnak, mivel az új műsorvezetőnek egyelőre, csak 2 órája van. Kíváncsi leszek mi lesz a vége. Dénes Tomi így 8-ig van.
 #54441  Szerző: Gabeedj

Valóban nem értem mit akarnak csinálni,amikor Dénes Tamást berakják estére?Tomi inkább délutánra való és nagyon jól állt neki az egérút című műsor.Ezzel az össze vissza csoportosítással nem értem mit szeretnének elérni,talán ha ezt megkeverik ,akkor máson is változtatni kívánnak majd??
 #54432  Szerző: szemilan

djlacee írta:Ja hogy ez így megy? akkor kérném, hogy 10szeresére csavarják fel a kapuvári freki teljesítményét ;)
:D az már nemhinném hogy ilyen egyszerűen menne. :D
Akkor még idáig is elszólna :)
 #54431  Szerző: djlacee

Ja hogy ez így megy? akkor kérném, hogy 10szeresére csavarják fel a kapuvári freki teljesítményét ;)
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 260