RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#47803  Szerző: Ghee

:yeah: :yes: :lol:
 #47801  Szerző: ravasz

Így van! Adjon rockot és legyen a neve Rocksy! :D
 #47799  Szerző: csokie

Addig jó volt, míg a Rizsa meg nem jelent a Pesti éterben. Mióta konkurencia van, azóta szívják a fogukat rendesen, bár ha ki akarnak valamit/valakit csinálni, akkor azt ki is csinálják. RnB vonal se jó, mert ott a Rádió 1. Én Pestről rock-ot, reggae-t, rap/hip-hop-ot, bluest hiányolok, ott nincs konkurencia. (Még :D) Legyen esze már valakinek.
 #47797  Szerző: krisz83

Na, most lehet engem utálni, fikázni, stb.... de nekem tetszik ez az új zenei kínálat. Kb. 4 órája hallgatom, és egész jó. És nincs ismétlés...
Néhol (pl.: Rádió 1) ilyenkor már lement 2 Telephone, és 2 Memories. :D
A sokat emlegetett régi Roxy-ban (2004 elötti) is előfordult egy-egy Anastacia, N Sync , Atomic Kitten , Pink, Kylie Minogue, Eminem, Dido... sőt néha éjjel még egy-egy Jazz + Az, vagy más Magyar szám is, mégis akkor a leghallgatottabb rádió volt Budapesten.
Az tény, hogy program szinten van még mit javítani, sőőt, a station voice is nagyon gáz szerintem is, de talán majd egyszer.... ;)
Én kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle.
Akinek meg hiányzik a Dance, House, ott a Rizsa, szerintem rájuk fér egy, két új hallgató.

(Ez az én szubjektív véleményem!!)
 #47787  Szerző: tomee

Nem kell olyan nagy feneket keríteni ennek a változtatásnak.
1 éve a Roxy átállt a Rise stílusára, szép volt, jó volt, mostanára kiderült, hogy ezzel az irányzattal nem lehet piacvezetővé válni, holott ugye ez lenne a cél. Plusz a rádió hallgatottsága a béka segge alá került.
A legnagyobb réteget meg pont pop és rnb zenékkel lehet elérni, na puff neki, ez van. Ezek mellett még továbbra a dance zenéé marad a főszerep, mint annak idején.
Mert a Roxy ugyanerről szólt az indulásakor is, csak vmi miatt echte dance rádióként maradt meg a köztudatban, mint ez korábban már ki lett tárgyalva.
 #47779  Szerző: Pasa

Igazából ez most szakmai, vagy általános (hallgatói) fórum? Pár éve ezen tűnődöm. Régen egyértelmű volt, hogy bárki hozzá tudott itt szólni, ma meg mintha ehhez médiaiskolás végzettség kéne. :o
Na mindegy, legalább a DX DX maradt...
 #47772  Szerző: LuciFerko

egy ütős Urban rádiót el tudnék képzelni.
 #47771  Szerző: ravasz

Nem tudom kire vonatkozik az "okoskodó f*sz"-os szöveg, de míg ti, tüctüc fanok csak saját szubjektív véleményeteket írjátok le, addig az én rnb-s, popos irányvonalváltós gondolataimat észérvekkel alátámasztottam. Visszaolvasható.

Nyilván nem ennek a pár (néhány hete általam írt) hozzászólásnak köszönhető, hogy váltott a Roxy, de úgy érzem, hogy jól döntöttek.

Az meg hogy pár szakmai(nak tűnő) vitára képtelen gyermeteg embernek nem tetszik, hát istenem. Majd elkussoltok idővel... a hallgatottság meg nőni fog szép lassan.
 #47768  Szerző: Snake

Sztem itt mindenki menjen el programigazgatónak, mert kvára értetek hozzá. Itt mindenki mindennek eltud képzelni 1 rádiót, mértnem vesztek 1 frekvenciát és csináljátok meg? hö? Így okoskodni a távolból nagyon egyszerű.
Mellesleg a Roxy 5éve hiteltelen, sosem fogja már visszanyerni a régi hallgatótáborát, hoppá annak idején tüntetni voltunk a Danubius ház előtt az akkori váltás miatt, ez a mostani csetes társaság 1 kalap fos, ebből látszik hogy senkit se érdekel már a hitelessége, addig hallgatja amíg tetszik aztán kikapcsolja, speciel én már kikapcsoltam. Ti okoskodók akik elképzelitek, hogy jaj ilyen lenne jó mérnem mentek el a f.ba, nyissatok 1 fórumot és tárgyaljátok meg ott, hogy ezt szeretném meg azt.
 #47736  Szerző: ravasz

Dani írta:"Amit írtál, meglehetősen szubjektív és teljesen alaptalan, de semmi baj."

Nem alaptalan,olvasd el http://www.roxy.hu chat részén a visszhangokat az új stílusról...Ott egyik hallgató sem üdvözli az újítást!Sőt...
Hozzáteszem,én ezt a véleményemet nem a saját fejemből szedtem,hanem másoktól(is!)hallottam!(Roxy hallgatóktól)
A váltással nem az a cél, hogy az eddigi Roxy hallgatókat "átneveljék", hanem az, hogy a botrányosan alacsony hallgatottságot növeljék, például a Rádió1-től átcsábított hallgatókkal.

Akármilyen váltás volt a hazai rádiózás történetében, felháborodást váltott ki. Leszarandó (a rádió részéről). Pár nagyszájú ír csak ezekre az oldalakra, de pl az rtvstat.hu -n látszik, hogy a hallgatottság csak minimálisan csökkent (nem reprezentatív a netstream hallgatottsága, de a tendenciát kiválóan mutatja). És remélhetőleg hamarosan nőni fog, ha véget ér a váltási folyamat és kap még egy kis promót is az új stílus.

Én mondjuk azt csinálnám, mint a Juventus pár éve. "Új Roxy". Különben nem épül be a köztudatba, hogy már nem RiseFM2 a Roxy...
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 333