RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#62563  Szerző: Andrew5

Volvos írta:A szlogenük: megáll az fm. Ezt a szlogent a szolnoki Rádió2000 használta még a '90es években...

És még számos helyi rádió. Ez olyan mint a város ritmusa pl. ;)
 #62558  Szerző: Volvos

A szlogenük: megáll az fm. Ezt a szlogent a szolnoki Rádió2000 használta még a '90es években...
 #62555  Szerző: LewyDee

LuciFerko írta:szerintem régebben is ment rajta
mi?
 #62554  Szerző: LuciFerko

szerintem régebben is ment rajta
 #62552  Szerző: LewyDee

na most mondjon valaki valami okosat, Hajógyári szigetről van közvetítés Dokk klubból. Akkor ez most mi Rise vagy Roxy?:D

RDS: FM 88.1 (statikus)
 #62485  Szerző: tomee

Tök jó... Itt is kuss van.
 #62463  Szerző: csokie

Hülyeség, de lehetne olyan az RDS is ha nincs neve a rádiónak, mint a cafénak csak itt a 88.1 szöveggel játszanának:

__88.1__
_<88.1>_
<_88.1_>
__88.1__
 #62450  Szerző: mimi

FodorA írta:Tudomásom szerint, amikor kiírnak egy pályázatot, azt valaki(cég vagy magánszemély) egy műsorterv alapján, különböző közszolgálati vállalások alapján, egy bizonyos néven, fix műsorszolgáltatási díjat fizetése mellett, különböző jogvédőkkel leszerződve, nyeri meg! Ezek után minden módosítást egyeztetni kell a felügyeleti szervvel!
Igen, bár indokolt esetben utólag is bejelenthető a módosítás, legalábbis volt már rá sok példa.
FodorA írta:Tudomásom szerint, más jogdíj kategóriába tartozik egy internetes rádió és egy frekvencián műsort szolgáltató.
A MAHASZ-EJI jogdíjközleménye szerint ugyanabba a díjkategóriába esik, ha 10 teljes hangfelvételnél vagy 30 hangfelvételrészletnél többet használ fel.
FodorA írta:Tudomásom szerint, óránként legalább egy alkalommal a rádió előre leadott azonosítójának el kell hangoznia!
Ilyen rendelkezésről vagy törvénypontról nem tudok, legfeljebb olyanról, hogy a leadottól eltérő megnevezést nem használhat.
 #62449  Szerző: FodorA

Én most nem szeretnék abba belemenni, hogy lefikázzam egyik vagy másik műsorkészítőt, csupán hangosan gondolkodom!
Tudomásom szerint, amikor kiírnak egy pályázatot, azt valaki(cég vagy magánszemély) egy műsorterv alapján, különböző közszolgálati vállalások alapján, egy bizonyos néven, fix műsorszolgáltatási díjat fizetése mellett, különböző jogvédőkkel leszerződve, nyeri meg! Ezek után minden módosítást egyeztetni kell a felügyeleti szervvel!
Tudomásom szerint, más jogdíj kategóriába tartozik egy internetes rádió és egy frekvencián műsort szolgáltató.
Tudomásom szerint, óránként legalább egy alkalommal a rádió előre leadott azonosítójának el kell hangoznia!
Tudomásom szerint vannak hírszolgáltatási kötelezettségei egy rádiónak és pályázati vállalásai, amitől csak engedéllyel lehet eltérni!

Én órák óta hallgatom ezt az mp3 lejátszót és egy magyar hang nem jött ki belőle, hogy HALLÓ ÖCSI! Tessék mondani ez mennyire fair azokkal a rádiókkal szemben, akik költséget nem kímélve műsort készítenek és betartják az előírásokat?! A frekvencia tulajdonosa úgy 83 rádiót üzemeltet, akkor mért nem lehet ezeket megoldani? Jah hogy teszt adás? MÁR MEGINT? Mennyiszer kell tesztelni egy rádió életében élesben, hogy az működjön is?
Mindemellett nekem a One Music zenéje, amit az utóbbi órákban hallottam az alapján, jobban tetszik!
Anno a One Music tulajdonosa nem azt nyilatkozta, hogy az FM rádiózásnak vége?

Update: És most torz MC Ducky! A 88.1 teszt adását halljátok!
De meddig tesztelünk?!
 #62444  Szerző: krisz83

GalaxyFM írta:
mimi írta:Édesistenem, lassan már médiáról se nagyon beszélhetünk, de ezért elmennek tüntetni...
nagyon gusztustalannak tartom, hogy a rise vezetésének esze ágában nincs felvállalni az igazságot... hazudnak orrba szájba, és lapítanak mint sz*r a gazban... de a baj az, hogy manapság ez lett a trend... pénzharácsolás, és minden és mindenki lesz*rása... ehhez gratulálni lehet maximálisan...
Soha nem fogják felvállalni, ha mégis, akkor meglepődök, és elnézést kérek!
De kicsi rá az esély. Ez csak azért szomorú, mert a hűséges hallgatóikat verik át, és vezetik az orruknál fogva. Szerintem ezzel végleg elvágják maguk előtt azt az utat, hogy valaha is folytatni tudják Pesten. (ha erre volt egyáltalán valami nagyon nagyon kicsi reményük)
Nem lesz hirdető, aki ezek után bízna bennük, pénz nélkül meg ugye elég nehéz.
A Balatonon meg nem fog megélni, túl sokba kerülnek a "sztár" mv. és maga az egész. Tehát szépen lassan irány a süllyesztő.
Na de ez már nagyon OFF. bocs
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 174