RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#27812  Szerző: Pasa

mgabor írta:
SzD írta:Bárdosékat miért rúgják ki, ha úgyis kell helyettük más. Talán másnak kevesebbet kell fizetni?
Bárdosnak az nem tetszett főszerkesztőként, hogy pénzt vonnak el a Tényekből és lecserélnék a műsorvezetőgárdát, ami nem vonatkozott volna feltétlenül Bárdosra.
Na ez az. Én sem örülnék, ha a havi 2 millámat valaki meg akarná nyírbálni. Csak ugye az a valaki hajthatatlan (talán nem véletlenül)...
 #27794  Szerző: rsite1

jah, díszletben sztem sem gáz a tények. atv is fasza, bár nekem a hír tv díszlete jön be a legjobban, kivéve, mikor már túl élethű, és fekszenek a íróasztalon kb. :D
 #27792  Szerző: mgabor

Szabi írta:Azért le a kalappal a management előtt! Leépítik azt a műsort, ami napi szinten a legnézettebb ezen a csatornán. Gratula!
szerintem majdnem mindegy az átlagnézőnek, híradó, oszt kész. valószínűleg ezután is az lesz. kezdhetnék mondjuk azzal, hogy azt az atomronda igénytelen díszletet lecserélik.

Kép

:wailing:
 #27787  Szerző: MrG

1: Azért le a kalappal a management előtt! Leépítik azt a műsort, ami napi szinten a legnézettebb ezen a csatornán. Gratula!

2: "Mindemellett nem tudunk róla, hogy a mostani távozásban közrejátszottak volna politikai okok."

Persze, nem, dehogy! Én meg egy kenguru vagyok.
Miben fogadunk, hogy a Tények új műsorvezetői a Hír- és Echo TV-ből jönnek át? :D

3: (és miben fogadunk, hogy fél éven belül az Echo TV profilt vált, vagy megszűnik? :D )
 #27782  Szerző: SzD

mgabor írta:olvasd el még egyszer a cikket, szerintem abban az van, hogy Bárdosnak az nem tetszett főszerkesztőként, hogy pénzt vonnak el a Tényekből és lecserélnék a műsorvezetőgárdát, ami nem vonatkozott volna feltétlenül Bárdosra.
Így, hogy kicsit bővebb lett a cikk, már érthető. :)
 #27778  Szerző: centerweb

mgabor írta:
SzD írta:Addig oké, hogy gazdasági okok miatt -1 időjárás jelentő...de azt nem nagyon értem, hogy Bárdosékat miért rúgják ki, ha úgyis kell helyettük más. Talán másnak kevesebbet kell fizetni?
olvasd el még egyszer a cikket, szerintem abban az van, hogy Bárdosnak az nem tetszett főszerkesztőként, hogy pénzt vonnak el a Tényekből és lecserélnék a műsorvezetőgárdát, ami nem vonatkozott volna feltétlenül Bárdosra.
az előbb még rövidebb volt.
 #27777  Szerző: mgabor

SzD írta:Addig oké, hogy gazdasági okok miatt -1 időjárás jelentő...de azt nem nagyon értem, hogy Bárdosékat miért rúgják ki, ha úgyis kell helyettük más. Talán másnak kevesebbet kell fizetni?
olvasd el még egyszer a cikket, szerintem abban az van, hogy Bárdosnak az nem tetszett főszerkesztőként, hogy pénzt vonnak el a Tényekből és lecserélnék a műsorvezetőgárdát, ami nem vonatkozott volna feltétlenül Bárdosra.
 #27774  Szerző: djlacee

Erre gondolok én is, ők már "túl befutottak", sokat kérnek. Gondolom én.
 #27773  Szerző: SzD

Addig oké, hogy gazdasági okok miatt -1 időjárás jelentő...de azt nem nagyon értem, hogy Bárdosékat miért rúgják ki, ha úgyis kell helyettük más. Talán másnak kevesebbet kell fizetni?
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 203