RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#67462  Szerző: LuciFerko

Zoey írta:Al Ghaoui Hesna ismét útrakelt, ezúttal Líbiába. Most volt a (szerintem) első bejelentkezése az Estében, bár ezúttal már nem mint az mtv, hanem mint az MTI Hírcentrum tudósítójaként.
Én meg pont most olvasom a könyvét, a Háborúk földjén-t, amely előző háborús tudósításairól, élményeiről szól.
Én tuti nem vállalnám be amúgy ezeket az utakat. Ok, neki ez a munkája, de elég veszélyes munka, azt hiszem...
Én simám bevállalnám, ez az igazi kihívás.
 #67461  Szerző: Zoey

Al Ghaoui Hesna ismét útrakelt, ezúttal Líbiába. Most volt a (szerintem) első bejelentkezése az Estében, bár ezúttal már nem mint az mtv, hanem mint az MTI Hírcentrum tudósítójaként.
Én meg pont most olvasom a könyvét, a Háborúk földjén-t, amely előző háborús tudósításairól, élményeiről szól.
Én tuti nem vállalnám be amúgy ezeket az utakat. Ok, neki ez a munkája, de elég veszélyes munka, azt hiszem...
 #67328  Szerző: djlacee

Igen, pont ez a baj, fel kellene venni a versenyt a vezető kereskedelmiekkel, hogy a cool meg a film+ ne előzze meg nézettségben.
 #67327  Szerző: mlaszlo

donder írta:Vajon miért? A kereskedelmiek elintézik... :mellow: :X.:
A jelenlegi műsorkínálat mellett a kereskedelmik nélkül is elintézik magukat. Nézzük csak meg mi megy az m1-en egy átlagos délután, illetve este. 5 óra körül megy egy beszélgető műsor, ez még talán rendben van, majd egymás után két sorozat (egy brazil és egy olasz vagy koreai). Ezután híradó és ismét egy sorozat vagy politikai műsor. 9-től jön az Este, szintén politikai műsor, aztán talán 10 óra körül jön valami film. Szerintem nem kell csodálkozni, hogy ilyen alacsony a nézettség, egy fáradt hétköznap után nem hiszem hogy olyan sokan lennének kíváncsiak órákon át tartó politikai műsorokra. Ilyenkor valamilyen szórakoztató műsor, film vagy sorozat kellene, amin kikapcsolódhat az ember.
 #67326  Szerző: djlacee

Én naponta 2 helyi híradót, az m1 híradót és a tv2 tényeket nézem, illetve néha atv-n is, csak hogy meglegyen az "egyensúly" :)
 #67319  Szerző: moby67

Ahhoz hogy nézett vagy hallgatott legyen egy médium célirányos cél csoport kell. Még a közmédiánál is.
A vegyes saláta nem mindenkinek jön be. Az se jó ha a s.....r müsorok csakis az állami adókon mennek.
Valahogy úgy van ezzel a néző mikor az 50-100 csatorna között válogat hogy az m1-m2 kiesik,Duna megnézem mi megy Erdélyben,tovább.......
Nehéz lesz hogy nézett legyen ez a 4 köz csatorna, talán elég lenne 1-is??
 #67291  Szerző: mimi

A kereskedelmieknél bulvár, az MTV-ben propaganda, én lemondtam mindről.
 #67287  Szerző: donder

Vajon miért? A kereskedelmiek elintézik... :mellow: :X.:
 #67280  Szerző: mlaszlo

Zuhan az MTV nézettsége

November óta mélyrepülésben van a köztévé félnyolcas Híradójának nézettsége, de a többi közéleti-politikai műsor is sokat vesztett a népszerűségéből. Nem csak a Való világ tehet arról, hogy a nézők elhagyják a köztévét.
 #67279  Szerző: mlaszlo

SzD írta:
mlaszlo írta:Mi történhetett?
http://index.hu/kultur/media/2011/02/22 ... _gergonek/
Ha így haladunk nem lesz semmi semmi sem a beígért változásokból :(
Most egy közszolgálati csatornánál miért volt baj, hogy kikerült a tervezett műsorstruktúra? Talán még be is lehetett volna vonni a nézőket, mit is szeretnének látni.
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 235