RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#27334  Szerző: centerweb

Lehet hogy nekem csal a szemem, de mintha jobb lenne a műsorvezetőket vevő kamera képe a Tényekben. A megvilágítás jobb? Vagy új kamera? Vagy ez csak Máté Kriszta új kék ruhája miatt tűnik így? :lol:
 #27254  Szerző: SzD

A TV2-n én csak a Doktor House-t szoktam megnézni, úgyhogy nem tudom, mióta megy ez...

Elég gáz, hogy Vágó műsorát, és a Jóban Rosszban-t úgy promózzák, hogy előtte megjelenik a "Megszokták, hogy a csúcson vannak, de most jönnek a trónkövetelők" (vagy valami hasonló) szöveg. :sick:
 #26041  Szerző: mlaszlo

Felvételről adja a Liverpool-Debrecent a TV2

Szeptember 17-én, csütörtök éjjel felvételről adja a TV2 a Debrecen első BL-csoportmeccsét. Élőben a Digisporton fut majd.

Mivel a keddi csomagot, az első választás jogát szerezte meg a TV2, még jóval a DVSC sikere előtt, a hat BL-csoportmeccsből csak hármat, a keddieket tudja adni élőben a csatorna, a többit a szerdai meccsek élő közvetítésének jogát megszerző Digisport közvetíti, a találkozó időpontjában. A TV2 azonban ismételhet is találkozókat, a magazinjogot, hazai internetes jogokat is megvette, így - némi késéssel - képernyőre teszi a Debrecen első, igen keménynek ígérkező, idegenbeli meccsét.

Ennek megfelelően szeptember 17-én késő este az apokaliptikus témájú sorozatokat kedvelők bánatára a Jericho éjjel 1 óra 40-re csúszik, lesz 100 csoda, Tények Este, majd éjféltől következik a DVSC mérkőzése. A Csillagkapu: Atlantisz elmarad, viszont aki nem bír elaludni a meccs után, a Jericho 13. részét is megnézheti.
 #25978  Szerző: djlacee

#25954  Szerző: mlaszlo

mgabor írta:
djlacee írta:m1 is tehetne valamit a nézettségért, ORF1 tele van népszerű sorozatokkal, vetélkedőkkel...
akkor most mondj egy nagy osztrák kereskedelmi csatornát...
.
.
.
.
.
ja, hogy nincs :)
Osztrák valóban nincs, de a legtöbb német csatorna náluk is nézhető, sőt a nagyobb csatornáknak (pl. RTL, RTL2, Super RTL, ProSieben, Sat1, Vox, Kabel1) van helyi osztrák verziójuk is, helyi reklámokkal.
 #25953  Szerző: mgabor

djlacee írta:m1 is tehetne valamit a nézettségért, ORF1 tele van népszerű sorozatokkal, vetélkedőkkel...
akkor most mondj egy nagy osztrák kereskedelmi csatornát...
.
.
.
.
.
ja, hogy nincs :)
 #25951  Szerző: Attis

centerweb írta:
Attis írta:De a két nagy között is hatalmas volt a szakadék.
De honnan van neked ilyen friss felmérésed?? :o
emasa, origótévé..stb.
Köszi! :yes:
 #25948  Szerző: centerweb

Attis írta:De a két nagy között is hatalmas volt a szakadék.
De honnan van neked ilyen friss felmérésed?? :o
emasa, origótévé..stb.
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 203