RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#19525  Szerző: mlaszlo

Szabi írta: A jövő heti M1-M2 teszt miatt emelték fel, gondolom nem akarnak beégni az MTV kuratóriuma előtt, hogy nehogymár' szarért fizessék a milliókat...
Én is úgy tudom, hogy 10-15%-on van a púder a Széchenyin, a Száva utcán pedig mindössze 600 watt, szóval szerintem rendes teljesítményen (hónapok kérdése) igencsak nőni fog Nálad is a jelerő.
Akkor valamit elszúrtak :D , ugyanis nálam a 62-es lett erősebb, az m1-m2 pedig az 55-ösre kerül, azon csak 1-2%-ot javult a jelszint.
 #19523  Szerző: djlacee

Ugye csak m1HD, m2HD, illetve DUNA HD van fent, SD nincs, viszont ha én egy "hagyományos" tévén szeretném ezeket nézni, ezt hogy tudom megtenni? Van valami "lekonvertáló" ?
 #19522  Szerző: MrG

mlaszlo írta:
mg írta:azt csiripelik a madarak, hogy tán csak Pesten vannak zűrök a vétellel, mert ott még egyelőre nem is a teljes teljesítmény megy, mert zavarna más, még le nem kapcsolt adókat?
Sajnos Budapest tényleg nagyon le van korlátozva, emiatt is lehetnek most vételi gondok, bár én most nem panaszkodom, mert az elmúlt napokban állíthattak valamit és nálam erősebb lett a jelszint. Remélem így is marad.
Kíváncsi leszek, hogy ha rákapcsolják a rendes teljesítményre az adót, akkor hogy fog változni a lefedettség.
A jövő heti M1-M2 teszt miatt emelték fel, gondolom nem akarnak beégni az MTV kuratóriuma előtt, hogy nehogymár' szarért fizessék a milliókat...
Én is úgy tudom, hogy 10-15%-on van a púder a Széchenyin, a Száva utcán pedig mindössze 600 watt, szóval szerintem rendes teljesítményen (hónapok kérdése) igencsak nőni fog Nálad is a jelerő.
 #19521  Szerző: mlaszlo

mg írta:azt csiripelik a madarak, hogy tán csak Pesten vannak zűrök a vétellel, mert ott még egyelőre nem is a teljes teljesítmény megy, mert zavarna más, még le nem kapcsolt adókat?
Sajnos Budapest tényleg nagyon le van korlátozva, emiatt is lehetnek most vételi gondok, bár én most nem panaszkodom, mert az elmúlt napokban állíthattak valamit és nálam erősebb lett a jelszint. Remélem így is marad.
Kíváncsi leszek, hogy ha rákapcsolják a rendes teljesítményre az adót, akkor hogy fog változni a lefedettség.
 #19513  Szerző: LuciFerko

szép....
 #19512  Szerző: sztyepan

10-15%-os teljesítménnyel megy a széchenyi-hegyi adó, amit némiképp korrigál a Száva utcai, szintén kis (párszáz watt) teljesítménnyel.

A MIG-ek miatt...
 #19511  Szerző: mg

azt csiripelik a madarak, hogy tán csak Pesten vannak zűrök a vétellel, mert ott még egyelőre nem is a teljes teljesítmény megy, mert zavarna más, még le nem kapcsolt adókat?
 #19506  Szerző: mlaszlo

Úgy tűnik, kicsit javítottak a lefedettségen, nálam a 62-es csatornán az eddigi 62-63%-os minőség felment 69-70%-ra és az 55-ös csatornán is javult egy-két százalékot, most stabil 64%-al megy. Remélem ez most már így marad :yes:
 #19505  Szerző: LuciFerko

amúgy ázsiában tuti maradnak jó ideig a VHF1-en
 #19504  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:kár hogy nem VHF1-en van a szabvány mert akkor változatlanul jól lehetne DXelni nyáron :P
Hát igen, ezt én is sajnálom. A VHF III. sávon lesz DVB-T, az jól fog terjedni tropóval talán.
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 203