Chris Rea - Driving Home For Christmas most. Csak igazi MAI sláger megy! 

robert11 írta: ↑2024.12.02. 19:20 Balázsnak volt ma egy olyan beszólása is, hogy a Class fm-en nem tellett annyira, hogy kidekorálják a stúdiót karácsonykor pedig az milyen szépen néz ki karácsony közeledtével.A Best FM-et 11 városban sugározzák. A 11-ből 9-ben ugyanaz a zene/műsor megy, talán a reklámok, hírek amik a helyi adottságúak. A másik két adás a debreceni és a nyíregyházi, teljes egészében a helyi stúdiókban készül, semmiben nem egyezik meg a budapesti "országos" adással, csak arculati elemkben. Még a debrerceni és a nyíregyházi sem azonos, tehát összesen 3 féle műsor van. A 9 adó között van átjárás, ezeknek azonos a PI azonosítója, de a másik kettőnek egymástól és ettől is eltérő. A tulajdopnosi kör és az arcuklati elemek azonosak, de ezen kívül olyan, mintha ez a két adás külön rádió lenne. Éppen a fentiek miatt nem is lesz sosem szinkronban a debreceni a pestivel, hiszen nem is ugyanazt a zenét sugározzák.
Most az r1 által ez tis megkapta.
Én van hogy Best fmet hallgatok reggelente tele jó zenékkel viszont hát ahogy tapasztaltam nincsenek egybe a rekvenciák vagy is összhangba mert más megy a debrecenin is és má a budapestin is.
Nyíregyin pl van reggelishow miközben a pestin csak zene van.
Mondjuk nem tudom hogy vidéken és Pesten ugyan azok a zenék mennek e, vagy sem mint a vidékieken. azt még nem csekkoltam le.
Debrecenin délután pl Balogh Vilit lehet hallani aki az időpontban időtályt van a romániai pluszfm-en.
Én csak azt nem szeretem, amikor reggelizne az ember akkro bedobnak valami szaros témát gusztustalankodnak és ezt azért Bocsiéknál sem szerettem a musicfm-en.
Jó Ott István Dani bontotta a rendet szerintem legalább is.
Hozok majd még zenéket amiket javasolnék a rádió1be igazi mai slágerként. Vagy amiből igazi mai sláger lehetne.
Bazsi elengedte magát azt én is észrevettem. Bár nem tudom milyen volt a Danubiuszon, és a Classon. Az időtályt nem hallgattam őt csak akkor ha éppen ők szóltak valahol.