RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#202828  Szerző: Promenád

Tudod, a legnagyobb gond itt a majmolás inkább.
Valamelyik nap az egyik ismerősömmel beszélgetünk, hogy az osztrákoknál sem jobb a helyzet.
Ott van a Kronehit, Fm4 Radio Tirol, de szörnyű. Nap mint nap ugyanazok a zenék. Egy sláger zene 4-5x elmegy egy nap. A Radio Tirolban kb. 100-150 a rotáció és az szól hónapról hónapra. Még csak az sincs, hogy ugyanazon előadótól másik slágert játszanak. Ezt eszed nem kapsz mást . Na, ezért hallgat már internetes rádiót ő is. Ott megtalálja mindenki ami kell neki.
 #202827  Szerző: robert11

Promenádnak mondom hogy pont az lenne a cél ezzel hogy változatosabb legyen a zenei kínálat.
Ezeket a zenéket sem úgy képzelném el hogy mindig ezek menjenek amike tmegosztok de megszólalhatnának azért.
Nem hiszem el hogy Rihannának is van sok olyan slágere a közelmúltból is, errre ők még csak az umbrellánál a pond areplaynél, és az sosnél tartanak me ga please don'tnál.
Umbrella még 2007ben elment de hol vagyunk mi már attól? Már ő is öregedett pár évet nem gondolják?
A lift me uppot meg nem képesek leadni ami az Ehr-n hallható volt tavaly.
Vagy ott van Chappel Roan az rádió1 hallgatók nem is ismerik de majd mutatok tőle slágereket amik mehetnének.
Ava Maxtól is van pár zene amit lelehetne adni pl a my o my című slágerét az miért nem hangzott még el soha sem? A kiragadásban igaza volt itt valakinek mert Alan Walkertől is van egy valag zene, de a rádió1 már évek óta csak az Alone-t, és a fadedet játsza jó már azért be be dobnak egy két újabb slágert tőlük de szintén tudnék olyan slágereket mondani tőle, amik nem hangzottak el soha sem Alan Walker és Sorana a címét most nem tudom de a youtubeon azt is megtaláltam már korábban majd megmutatom melyikre gondoltam.
Farucconak volt egy dala amit még 19 20ban játszottak annak idején bírnám ha azt is felélesztenék ahol valami ilyesmit énekelt hogy vamossamaplayia akkor unalmas volt, de most meghallgatnám egyszer kétszer de lehet azt már törölték a kompjúterből hehe. vagy az Artemastól is lehetne egy két zenét játszani mondjuk az i like the vay the kis me című számot.
Petőfi lehet leadná ezeket csak mióta elmagyarosodott, az lett az ország leg rosszabb rádiója szerintem hogy kinek jutott eszébe ekkora bfatális böszmeség hogy ott csak magyar zenék menjenek, hihetetlen az egész még Komjáthy György is elcsodálkozna ami a rádiózás iparágában folyik manapság főleg hogy ő dolgozott is a Petőfin és ilyenek kapnak országos lefedettséget mindenhol van nekik frekvencia nem érdemelnék meg az az igazság.
Azt itt isírtam ilyen volt a régi Petőfi meg a orszakait most is azt mondom hogy átkéne ezt a rádiót nevezni mert ez már 2007 óta nem Petőfi még a nyomába se ér onnantól kezdve amikor átalakították ezt az egészet. Tönkre vágták teljesen.
Na mindegy nyilván ehez a rádió1nek semmi köze.
Ahogy akor is írtam voltak jó időszakai pl 16ban de most a leg rosszabb még az ez előtti arculatváltáskor sem szúrták el annyira.
 #202823  Szerző: Promenád

robert11 írta: 2024.10.21. 19:58 Milyen fura hogy már rég óta adják Kylie Minogue can't get of my heart című 2001es zenéjét!
Nagy sláger volt az akkoriban és még a rádió1 is a 100 .3on szólt.
Top50ben jó volt Ava Max új száma meg jó hogy már itt is játszák adore you Arastól és társaitól akik még benne vannak na d emindjárt mutatok még egy zenét ami szintén igazi masi sláger lehetne.
Györke Attis véleményére is kíváncsi lennék hogy neki hogy tetszik ez a zene mert simán előkelő helyezés t érhetne el a top50 slágerlistájában is és érdekes mód a dél utáni mixekben ez is elhangzott már.
Figyeljetek!
https://www.youtube.com/watch?v=95dB-ObZ7Ho
Ne adj nekik tippeket, mert képesek lesznek egy nap 8-szór leadni 8 órahossza intervallumban. :lool:
 #202814  Szerző: robert11

Milyen fura hogy már rég óta adják Kylie Minogue can't get of my heart című 2001es zenéjét!
Nagy sláger volt az akkoriban és még a rádió1 is a 100 .3on szólt.
Top50ben jó volt Ava Max új száma meg jó hogy már itt is játszák adore you Arastól és társaitól akik még benne vannak na d emindjárt mutatok még egy zenét ami szintén igazi masi sláger lehetne.
Györke Attis véleményére is kíváncsi lennék hogy neki hogy tetszik ez a zene mert simán előkelő helyezés t érhetne el a top50 slágerlistájában is és érdekes mód a dél utáni mixekben ez is elhangzott már.
Figyeljetek!
https://www.youtube.com/watch?v=95dB-ObZ7Ho
 #202809  Szerző: Rickykeee23

robert11 írta: 2024.10.13. 19:35 Na erről a munkahelyi ebédről jut eszembe amit most nagyon promóznak a rádió1en hogy ilyen az fm95ön már volt vagy még talán van is a debreceni frekvencián.
Ott már 4 évvel ez előtt is lehetett ebédet nyerni munkahelyeknek kiszállítással.
Itt is még ki is hangsúlyozza Bogi hogy 89 5 rádió1 így akkor máshol nem is lesz ilyen csak a budapestin ezek szerint meg akkor biztos folytatják a debrecenin is ha még van ilyen.
Rendes tőlük ez a felajánlás jó hogy kitalálták hogy itt is legyen ilyen.
Szerintem is nagyon jó ötlet! Troy mondhatná be a nyertes munkahelyeket!
 #202798  Szerző: Promenád

robert11 írta: 2024.10.13. 19:35 Na erről a munkahelyi ebédről jut eszembe, amit most nagyon promóznak a Rádió1-en hogy ilyen az fm95ön már volt vagy még talán van is a debreceni frekvencián.
Ott már 4 évvel ez előtt is lehetett ebédet nyerni munkahelyeknek kiszállítással.
Itt is még ki is hangsúlyozza Bogi, hogy 89 5 rádió1 így akkor máshol nem is lesz ilyen csak a budapestin ezek szerint meg akkor biztos folytatják a debrecenin is, ha még van ilyen.
Rendes tőlük ez a felajánlás jól, kitalálták, hogy itt is legyen ilyen.
Bocs, de annyi helyesírási hiba volt a hozzászólásodban, hogy kénytelen voltam korrektor lenni. No, de visszatérve a témához: Minden nagyon szép és nagyon jó, csak azt nem közlik a szegény hallgatóval, hogy bármiféle nyeremény után - kivétel, amit a Szerencsejáték Zrt. játékai - nyereményadónak minősül, amit a NAV fele a nyertesnek be kell jelenteni. ;)
 #202793  Szerző: robert11

Na erről a munkahelyi ebédről jut eszembe amit most nagyon promóznak a rádió1en hogy ilyen az fm95ön már volt vagy még talán van is a debreceni frekvencián.
Itt is még ki is hangsúlyozza Bogi hogy 89 5 rádió1 így akkor máshol nem is lesz ilyen csak a budapestin ezek szerint meg akkor biztos folytatják a debrecenin is ha még van ilyen.
Rendes tőlük ez a felajánlás jó hogy kitalálták hogy itt is legyen ilyen.
 #202792  Szerző: Derrick

robert11 írta: 2024.10.09. 18:05
Musicfm-en ilyen nem volt szinte már lement a fél zene, mikor Balogh Tomi abba hagyta a beszédet és volt úgy hogy épp hoy befejezte, már is megszólalt Troy annyira kivolt számolva az egész.

Mert Troy még igazi jó rádiós volt, ott ült és figyelt. Amikor kellett már mondta is ! Szinte sosem hibázott. De jó lenne ha a Petőfiben is bemondaná Jimmyke nevét!
 #202790  Szerző: robert11

Sziasztok!
Azt hogyan csinálják hogy míg beszélget mondjuk Cooky vagy Attis a betelefonálóval közben többször is újra kezdik a zenét?
Musicfm-en ilyen nem volt szinte már lement a fél zene, mikor Balogh Tomi abba hagyta a beszédet és volt úgy hogy épp hoy befejezte, már is megszólalt Troy annyira kivolt számolva az egész.
Cookínál volt hogy még abba is bele lógott a sok beszéd annyit beszélt a betelefonálóval.
Azt ki is hagytam a múltkori bejegyzésemből hogy én azt a technikát alkalmaznám a musicon is hogy míg megy a beszéd, addig többször is elindítanám újra indítanám a zenét és akkor nem elnne az hogy zöme lemegy mire vége lesz a sok beszédnek.
Ilyet csak az r1 alkalmazott még idáig máshol nem is hallottam tapasztaltam ilyet.
Retrón a Popptarisznyában is volt már úgy hogy a fél szám lement mire B Tóth Laci elmondta a mondókáját múltkor pl a közlekedési híreket.
Ez a megoldás ott is jól jönne vagy nem kellene adddig elindítani a zenét.
 #202781  Szerző: Promenád

Landsmann írta: 2024.10.09. 12:55 No meg nem beszélve arról, hogy egy előadónak mindig ugyanazt az egy, esetleg két számát játszák. Az évek múlásával felvesznek egy újabbat, likvidálva egy régebbit. Ez szinte mindegyik adóra jellemző.
Egyszerű képlet: Túl sok az adminisztráció, a legegyszerűbb megoldás, ha nem is újítunk, mert nem győznénk a listákat gyártani a MAHASZ és az Artisjus felé. :lol:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 1021