RADIOSITE Fórum

• Külföldi műholdas és kábeles csatornák

#79296  Szerző: benjamin

LuciFerko írta:
benjamin írta:Eleg furcsak ezek a spanyol tevek.
Deltan egykor south park ment.Most meg az anetana3-on horror filmet nezek 13-as besorolassal. :shock: :shock: :shock: :shock:
Lehet más ott az ingerküszöb :D Milyen film megy?
Magyar nevet nem tudom de spanyolul:A traves del espejo.
Erdemes megjegyezni hogy spanyolban rengeteg tengepart musor van.Ahol csajok riszaljak a segguket a kameraba,delutan. :yeah:
 #79294  Szerző: LuciFerko

benjamin írta:Eleg furcsak ezek a spanyol tevek.
Deltan egykor south park ment.Most meg az anetana3-on horror filmet nezek 13-as besorolassal. :shock: :shock: :shock: :shock:
Lehet más ott az ingerküszöb :D Milyen film megy?
 #79293  Szerző: benjamin

Eleg furcsak ezek a spanyol tevek.
 #79210  Szerző: LuciFerko

Itt megy a líbiai tévé élő adása: http://www.ilibya.tv/ilibyaaljamahiria.htm
A hírekben gyakran mutatnak megrázó képsorokat (szétlőtt fejű gyerekek, lerombolt házak, holttestek), valamint rendkívűl sok zenés propagandavideót játszanak. Picit durva :S
 #78790  Szerző: csadam

FLaci81 írta:
csadam írta: Ja, ez csak az, ami nekem be van állítva. :) Ja, és azt a 12 rádiót se hagyjuk ám ki!!! :D
Bizony bizony, főleg a jó kis Radio Sunshine Live a Pro 7 hangvivője alatt... :D
Meg az Eins Live, WDR 2, NDR 2, MDR Sputnik. :)
 #78783  Szerző: FLaci81

csadam írta: Ja, ez csak az, ami nekem be van állítva. :) Ja, és azt a 12 rádiót se hagyjuk ám ki!!! :D
Bizony bizony, főleg a jó kis Radio Sunshine Live a Pro 7 hangvivője alatt... :D
 #78777  Szerző: csadam

FLaci81 írta:
csadam írta:
FLaci81 írta:Aki tudja és akarja az élvezze ki az Astra 19.2 Fokos Keleti pozíciójú műholdjáról sugárzó analóg (kb. 35 db) csatornákat, mert 2012 április 30-án ha minden igaz lekapcsolják őket.
Szép volt, jó volt, ennyi volt.
Hát igen, én is szinte ezeken nőttem fel. De hát ez a világ van. Ez ellen nem tudunk semmit tenni, csak átállni. (Még annyit megjegyeznék, hogy 33 csatorna van.) :(
Én azt is beleszámoltam amelyik egy frekin 2 csatornát nyom időben elosztva a lyngsat.com szerint.
Ja, ez csak az, ami nekem be van állítva. :) Ja, és azt a 12 rádiót se hagyjuk ám ki!!! :D
 #78774  Szerző: FLaci81

csadam írta:
FLaci81 írta:Aki tudja és akarja az élvezze ki az Astra 19.2 Fokos Keleti pozíciójú műholdjáról sugárzó analóg (kb. 35 db) csatornákat, mert 2012 április 30-án ha minden igaz lekapcsolják őket.
Hát igen, én is szinte ezeken nőttem fel. De hát ez a világ van. Ez ellen nem tudunk semmit tenni, csak átállni. (Még annyit megjegyeznék, hogy 33 csatorna van.) :(
Amúgy én szintén ezeken nőttem fel, volt idő, hogy azt hiszem kb. 80 db csatorna volt analóg kódolatlan.
De egy idő után már nem nagyon volt akadály az analóg kódoltakat nézni... Jó kis Videocrypt1, Videocrypt2, Nagravision stb.
Egy TV kártya és egy okos kis program segítségével nem volt akadály...
 #78772  Szerző: FLaci81

csadam írta:
Én azt is beleszámoltam amelyik egy frekin 2 csatornát nyom időben elosztva a lyngsat.com szerint.
 #78771  Szerző: csadam

• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 69