RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#121753  Szerző: bazsa222

Sziasztok
Több mint 2 éve hogy meghalt a 96.4 Roxy. Vajon valaki emlékszik még hogy mik voltak azok a nagy Roxy slágerek a 2000-2004 közötti időszakban amikor még "a ma legjobb slágerei" volt a szlogen? Aki emlékszik az dobjon össze egy kis listát és ossza meg velünk mert én is kíváncsi lennék. Aki lenne ilyen rendes azoknak nagyon nagyon szépen köszönjük előre is.
 #121400  Szerző: Attis

"Megáll az FM"
Ugyanez volt a szlogenje a Balaton Rádiónak a Csiszár-fémjelezte időben... (98-99?)
 #121399  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

noartist írta:A One Music Radio is egy próbálkozás volt,még Zizi is vezetett műsort rajta.De gyorsan szétesett,ma már nem működik.
"Megáll az FM" volt a szlogenje a OMR-nak. Meg is állt volna? Vagyis az online? :o
Szerk: Kis utánajárással megtaláltam, hogy a Coronita Webrádióval együtt csinálnak valamit.
Szerk2: A Coronita webrádió indulása is késik pár hetet a facebook profiljukon közöltek szerint.
 #121382  Szerző: noartist

A One Music Radio is egy próbálkozás volt,még Zizi is vezetett műsort rajta.De gyorsan szétesett,ma már nem működik.
 #121186  Szerző: bazsa222

roberto írta:Ja, még csak próbálkozás sem volt rá :D
Ha arra célzol akkor igen próbálkoztam. De sajna nem jött ez be sok mindenkinek :(
 #121089  Szerző: roberto

Ja, még csak próbálkozás sem volt rá :D
 #121088  Szerző: LuciFerko

bazsa222 írta:Sziasztok!
Érdekes hogy a budapesti Sztár fm után tudtak készíteni egy online emlék rádiót. Ezt miért nem tudják megcsinálni a Roxy rádióval??? Szerintem nagyon jó lenne. Én megcsinálnám de semmi időm nincs rá.
:gülü2:
 #121083  Szerző: bazsa222

Sziasztok!
Érdekes hogy a budapesti Sztár fm után tudtak készíteni egy online emlék rádiót. Ezt miért nem tudják megcsinálni a Roxy rádióval??? Szerintem nagyon jó lenne. Én megcsinálnám de semmi időm nincs rá.
 #117464  Szerző: csokie

Valóban, az utolsó két évében tényleg huppogott a basszus és a Gellért hegy lábánál is zajos volt minimálisan. De most ez mit számít már vagy miért jó hogy fel van hozva a téma?
 #117271  Szerző: noartist

Értelmi szint valahol a talajszint alatt :boldog:
Komolyan:Melyik 'utolsó' időszakra gondolsz?
Mert volt a hivatalos februári megszűnés,de utána még sokáig szólt nonstop zenével,reklámokkal.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 332