GalaxyFM írta:csak nem pisálta oldalba a racketHa ez történt volna az ürgének lett volna egy megrázó élménye. És lett volna egy csöppnyi szünet a budapesti Rizsa adásában......

Mellesleg Budapesten mászkáltam és több helyen belehallgattam a Tilosba

GalaxyFM írta:csak nem pisálta oldalba a racketHa ez történt volna az ürgének lett volna egy megrázó élménye. És lett volna egy csöppnyi szünet a budapesti Rizsa adásában......
mgabor írta:Jó nem úgy értettem, hanem hogy egymásra sugároztak, azonos frekvencián, így elnémítva egymást a belvárosban. Lehet hogy hülyeséget mondok, de magába az adóegységben ezáltal, hogy mind a kettő azonos frekin sugárzott. Így értem én a "sérülést".csokie írta:amíg volt ez a 88.1 "frekvencia-harc", akkor nem sérültek a transmitterek?nyilván külön adókról, külön telephelyekről sugároztak, nem nyúltak egymáséihoz
csokie írta:amíg volt ez a 88.1 "frekvencia-harc", akkor nem sérültek a transmitterek?nyilván külön adókról, külön telephelyekről sugároztak, nem nyúltak egymáséihoz
csokie írta:http://www.youtube.com/watch?v=3RzQ4b81 ... r_embeddedÉS vajon az a bácsi mit mókul ott a RISE szekrényével?:D
Tilos Rádió átállás másfél perce!
Esetleg aki tud új lefedettségi térképet, az legyen szíves ossza meg itt a fórumban!
Itt Érden monoban tisztán jön RDS nélkül. Eddig legfeljebb az Új-Buda Centerig lehetett fogni, most már sokkal jobb.
Pasa írta:Döbbenet, hogy milyen káosz van ott fent. Kábelek, antennák, "dobozok" egymás hegyén-hátán. Csoda, hogy minden flottul működik...Jaja, épp ez a gondolat járt a fejemben, mikor megnéztem a videót.