RADIOSITE Fórum

• Pont FM

#26235  Szerző: JoNeS

Sajnálom ha hamis illúziókra adtam okot! Nem állt szándékomban! Bennem nincsenek, mindig feltételes módban beszélek.

Ezért írtam tegnap hogy kiszállok a témából! ne legyen félreértés és ne kezdjen senki feleslegesen agyalni. Fel sem merült hogy én dance rádiót akarok, (a rock és a fekete zene amihez értek) de valójában semmi jelentősége annak hogy én mit szeretnék :D

Érdekes különben hogy a Rock vagy a Fekete zene kedvelőinek nem habzik annyira a szája, mint az elhallgattatott budapesti Rise FM hallgatóié. Pedig az említett két stílus nincs vagy minimólban az éterben, míg a klub zene ezerrel nyomul. Na mindegy, nem az én pályám.

Részemről kiszálltam, ami velem kapcsolatos azt a blog-omon megírom.

Tiszteletem!!!
 #26228  Szerző: FMdarkside

Pasa írta:Kedves JoNeS!
Egy-két hozzászólásomból láthattad, hogy maximálisan mindig melletted voltam. Így volt ez még a "hőskorban" is, mikor a 97,3-on megszűnt az Abszolút Rádió. Úgy gondolom, te itt nem fogsz - hosszú távon - labdába rúgni, épp ezért kár itt illúziókat kelteni a dance rajongókban...
Sem a 88,1, sem a 97,3 nem lesz dance vagy rock, pláne black. Nagyon szomorú ez szerintem, de ezt te is tudod, hogy így lesz. Most élvezkedünk (én is, pedig a Rise nekem emészthetetlen volt), de zuhanunk nagyot egy-két hónapon belül. Szóval amellett, hogy tényleg full korrekten leírod itt mindig, hogy nem a te kompetenciád, hogy mi lesz a két frekivel, ne hitesd el szegény "fiatalokkal", hogy Rise helyett lesz egy legalább olyan jó rádió ezen a frekin!
Rónai bácsi eladja majd úgyis ugyanúgy, mint tette ezt a Rise felé egy éve! Hogy kinek, az rejtély, de szerintem vagy egy Advertum-féle szutyoknak vagy akárkinek - dőljön a lé!!! Illúziók lelőve... Mindenesetre én rögzítem a "műsort", hátha közzéteszem valami kalózfrekin (ha lesz olyan)... :sealed:
Én azért reménykedem, hogy nem vagy próféta!
:)
Soha nem mond, hogy soha. (hogy ez mennyire elcsépelt)
Hogy is van az? "Soha se mond, hogy túl vagy már mindenen..." (hát még ez)
 #26207  Szerző: Pasa

Kedves JoNeS!
Egy-két hozzászólásomból láthattad, hogy maximálisan mindig melletted voltam. Így volt ez még a "hőskorban" is, mikor a 97,3-on megszűnt az Abszolút Rádió. Úgy gondolom, te itt nem fogsz - hosszú távon - labdába rúgni, épp ezért kár itt illúziókat kelteni a dance rajongókban...
Sem a 88,1, sem a 97,3 nem lesz dance vagy rock, pláne black. Nagyon szomorú ez szerintem, de ezt te is tudod, hogy így lesz. Most élvezkedünk (én is, pedig a Rise nekem emészthetetlen volt), de zuhanunk nagyot egy-két hónapon belül. Szóval amellett, hogy tényleg full korrekten leírod itt mindig, hogy nem a te kompetenciád, hogy mi lesz a két frekivel, ne hitesd el szegény "fiatalokkal", hogy Rise helyett lesz egy legalább olyan jó rádió ezen a frekin!
Rónai bácsi eladja majd úgyis ugyanúgy, mint tette ezt a Rise felé egy éve! Hogy kinek, az rejtély, de szerintem vagy egy Advertum-féle szutyoknak vagy akárkinek - dőljön a lé!!! Illúziók lelőve... Mindenesetre én rögzítem a "műsort", hátha közzéteszem valami kalózfrekin (ha lesz olyan)... :sealed:
 #26160  Szerző: centerweb

JoNeS írta:Sam Broadcast
értem, kösz a választ
 #26157  Szerző: JoNeS

boly írta:
JoNeS írta:Sajnos most csak az én berendezéseim vannak, amivel egy rádió bőven el van, de kettőnek már picit hiányos lesz, feltéve hogy kell majd.
Ami technika volt, azt mint megtartotta a Rise, nem sikerült semmit sem vissza szerezni még. Most az adó mellett van egy gép ami lejátssza a legenerált listát.
Okés értem. Ha esetleg néhány technikai dolog kell,akkor nyugodtan jelezd (esetleg tudok segíteni) Még adáslebonyolító is akad :)
Gondolom adásproci van rajta valami, mert akkor elég érdekesen szólhat, másik most az NHH szeret vacakolni, pont a héten mi is kaptunk szerelmes levelet tőlük MPX löket miatt, Persze gyorsan orvosolva lett a hiba.

Üdv.

Köszönöm, jegyzem.
 #26152  Szerző: centerweb

JoNeS, és az adótorony mellett lévő gépen miből megy a playlist?
 #26151  Szerző: boly

JoNeS írta:Sajnos most csak az én berendezéseim vannak, amivel egy rádió bőven el van, de kettőnek már picit hiányos lesz, feltéve hogy kell majd.
Ami technika volt, azt mint megtartotta a Rise, nem sikerült semmit sem vissza szerezni még. Most az adó mellett van egy gép ami lejátssza a legenerált listát.
Okés értem. Ha esetleg néhány technikai dolog kell,akkor nyugodtan jelezd (esetleg tudok segíteni) Még adáslebonyolító is akad :)
Gondolom adásproci van rajta valami, mert akkor elég érdekesen szólhat, másik most az NHH szeret vacakolni, pont a héten mi is kaptunk szerelmes levelet tőlük MPX löket miatt, Persze gyorsan orvosolva lett a hiba.

Üdv.
 #26146  Szerző: JoNeS

Arra gondoltam, hogy egyelőre én nem nagyon okoskodok itt. Nem szeretném ha valaki azt gondolná, hogy a 88.1 vagy a 97.3 rajtam múlik. Amennyiben marad a jelenlegi cégfelállás, és én végzem a zenei és vagy műsor szolgáltatást, mint ahogy volt már, akkor jelentősen korrektebb módon tudok tájékoztatni. Jelenleg ez nem igazán feladatom és nem is szeretnék senkit félrevezetni.

Remélem érthető az állásPontom :D
 #26145  Szerző: JoNeS

Sajnos most csak az én berendezéseim vannak, amivel egy rádió bőven el van, de kettőnek már picit hiányos lesz, feltéve hogy kell majd.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 55